Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Olcsó nyaralás repülővel

Vidáman és gondtalanul a reptéren

Vidáman és gondtalanul a reptéren

Itt a nyár, a jó idő és a végeláthatatlan tengerparti nyaralások sora. Legalábbis a vágyaink szerint ennek így kellene történnie, ugyanakkor a valóságban mindezt néha nem olyan könnyű kivitelezni.

Természetesen a legtöbben szeretnénk egy tengerparton pihenni, vagy elutazni valamelyik egzotikus országba, ahol csodás környezetben, kellemes körülmények között töltődhetünk fel.

Ahhoz, hogy ezeket a vágyakat meg tudjuk valósítani, a legpraktikusabb és a lehető leggyorsabb repülőgépre szállni. Ha most azt gondoljátok, hogy ez a legdrágább módja az utazásnak, akkor bizony nagyot tévedtek! Szerencsére ahhoz, hogy a legkedvezőbb áron eljussunk álmaink országába, vagy tengerpartjára, több lehetőség közül is választhatunk.

Az egyik ilyen az úgynevezett fapados légitársaságok, melyek jó minőségű szolgáltatásokat kínálnak kedvező áron. Teszik ezt úgy, hogy a világ szinte minden tájára indítanak járatokat, méghozzá napi szinten többször is. Elég csak annyit tennünk, hogy figyeljük a különféle akciókat, és akkor csapunk le a jegyre, mikor azt a legkedvezőbb áron adják. Ehhez viszont az is kell, hogy ha találunk egy akciós jegyet, ahhoz tudjuk igazítani az időbeosztásunkat. Emellett nagy hátránya az is, hogy nem minden nyaralóhelyre van közvetlen járata.

Ugyanakkor létezik egy másik, praktikusabb módja is a repülésnek. Ha bonyodalmak, átszállás és plusz költségek nélkül szeretnénk eljutni álmaink nyaralására, akkor, amikor előreláthatóan az egész család vagy baráti kör ki tudja venni az éves szabadságát, akkor érdemes a szervezett utakat, és velük együtt a charter járatokat választani.

Mosolyogva a repülőn

Mosolyogva a repülőn
 

A charter gépek nagy előnye az összes többi járattal (a fapadost is beleértve) szemben, hogy közvetlenül a nyaralásunk helyszínére visznek bennünket, vagyis nem kell aggódnunk az átszállás miatt. Továbbá rendkívül alacsony az ára, a részvételi díj tartalmazza a feladható poggyászt és a kézipoggyászt is, és a repülőtéren külön transzfer busz, valamint idegenvezető vár bennünket. A reptéri segítségnek köszönhetően azok is könnyen el tudnak jutni álomnyaralásuk helyszínére, akik kevésbé beszélnek idegen nyelvet, vagy most repülnek életükben először. Lényeges szempont, hogy ezek a járatok csak és kizárólag nyaralókat szállítanak, ezért tudnak a legolcsóbbak lenni a piacon.

Ha a külföldi nyaralásunk árát tovább szeretnénk csökkenteni, akkor érdemes a first minute, vagy a Last Minute akciók közt keresgélni. Természetesen ez esetben is charter járatokkal!

Boldogan a célban

Boldogan a célban
 

2018.06.19. Krisztina Szeitz

Címke:

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.