Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Útikönyv? Bestseller? Kötelező olvasmányok?

Ideális nyaraláshoz ideális olvasnivaló

Ideális nyaraláshoz ideális olvasnivaló

Mindegy, hogy a pörgést, a jövés-menést és felfedezést, a semmittevést, a háborítatlan nyugalmat és a tervek teljes hiányát, a természet közelségét, esetleg ezek egy sajátos mixét, vagy épp mindezt egyszerre szereted a legjobban a nyárban, az elég valószínű, hogy akár városnéző körútra, akár a strandra indulsz, jó eséllyel lesz Nálad egy útikönyv, egy izgalmas bestseller, valami jó kötet , ami ezer éve arra vár, hogy végre ráérősen, nyugodtan elolvasd, vagy végre felolvasd a legkisebbeknek.

Még keresed az ideális, nyári olvasnivalót?

Böngéssz a BOOK24 gazdag kínálatában, és ha megtalálod az igazán Neked való, nyári olvasmányt, azt most 24% kedvezménnyel rendelheted meg az Inviánál lefoglalt utazásod mellé.

Idén is segítünk megtalálni álmaid utazását , így Neked tényleg nem marad más dolgod, mint egy kiadós reggeli után, kipihenten lesétálni a partra vagy a medencéhez, hátradőlni egy kényelmes nyugágyban egy jó kávé, frissen facsart narancslé vagy koktél mellett, és nekiesni a kiválasztott olvasnivalónak. Néha tartani egy csobbanásnyi szünetet, majd folytatni az izgalmas kalandokat – kihagytunk bármi fontosat? Csodálkoznánk, ha ezek után maradna bármi hiányérzeted!

2018.05.29. Krisztina Szeitz

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.