Megnyitás | Vissza a főmenühöz

A 2018-as Genfi Autószalon

2018-as Genfi Autószalon

2018-as Genfi Autószalon

A svájci Genfben, a francia határtól nem messze, március 8. és 18. között 88. alkalommal rendezik meg a népszerű autószalont. Szerintünk megér egy kiruccanást, hogy élőben is megnézhesd a csillogó luxusautó-márkákat vagy a legújabb modelleket. A Genfi Autószalont a Palexpo kiállítóközpontban rendezik meg – ez a Világ legnagyobb kiállítási területe. A 7 óriási teremben új és újragondolt modellek fognak várni, köztük a Škoda autói is.

Irány a 2018-as Genfi Autószalon - utazási irodával

Több utazási iroda biztosít ebben az időszakban is néhány napos, szervezett utakat Genfbe és környékére, de találunk még olyan, síbérletet is tartalmazó, hosszabb ajánlatokat, melyek révén egy kiadós, szezonzáró síeléssel is összeköthetjük az Autószalon élményeit – és Genf csodáinak felfedezését. Az alpesi csúcsok alatt fekvő város lenyűgöző történelmi központtal rendelkezik, de híres szökőkútjai és lenyűgöző szállodasora is élményt jelentenek.

Az éjszakai Genf, Svájc

Az éjszakai Genf, Svájc

Az autószalon programja

A közismert kiállításra szokás szerint gazdag és látványos show készül. Megnézheted a hétköznapi használatra szánt autókat, a ritka és drága kocsikat és négykerekű ritkaságokat, de a legújabb, sofőr nélküli koncepciókat is. A szervezők arra törekszenek, hogy csodálatos és minden elemében felejthetetlen élményt nyújtsanak az autókultúra kedvelőinek, évről évre. Akár a szimulátorokat is kipróbálhatod, amelyekkel megtapasztalhatod akár a versenyautók vezetését, akár a különböző vezetési technikákat. Most is, mint minden évben több kiváló étterem, remek szendvicsek és változatos frissítők várják majd a hatalmas kiállítóterek bejárásában megfáradt vendégeket.

Milyen újdonságok várják a 2018-as autószalon

Milyen újdonságok várják a 2018-as autószalon

Tekintélyes esemény

Ez az autóbemutató Genfben az egyetlen olyan, nemzetközi bemutató Európában, amelyet az OICA (Nemzetközi Autógyártók Szövetsége) is elismer. 2017-ben a kiállítók azzal növelték presztízsüket és az esemény jelentőségét, hogy több, mint 150 autót mutattak be Európából és a nagyvilágból, közel 10 000 újságíró előtt. A 11 napos rendezvény során összesen több, mint 691 000 látogatót regisztráltak – szintén a világ minden tájáról. Még pont időben vagy, hogy idén te se maradj le erről az élményről!

Címke:

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.