Megnyitás | Vissza a főmenühöz

A legjobb felnőttbarát külföldi hotelek

A legjobb felnőttbarát külföldi hotelek

A legjobb felnőttbarát külföldi hotelek

Napjainkban egyre inkább terjed a felnőttbarát hotelek népszerűsége. Ez nem meglepő, hiszen sok pár szeretne a nyaralása alatt egymásra és a nyugodt, stresszmentes pihenésre fókuszálni, illetve olyan, elsősorban felnőtteknek szánt szolgáltatások közül válogatni, melyek segítségével a teste és a lelke is feltöltődhet.

Az ezt az igényt kielégíteni próbáló felnőttszállodák szinte mindegyike csak 18 éven felüli vendégeket fogad (bizonyos hotelekben ez a korhatár 16, vagy 12 év), ezzel teremtve meg az ideális környezetet a tökéletes nyaralásra vágyók számára, melynek központjában a csend és a nyugalom , vagy bizonyos úticéloknál épp ellenkezőleg, a hajnalig tartó bulik állnak.

Igyekeztünk mindegyikből hozni néhány, évek óta nagy népszerűségnek örvendő példát.

Makadi Spa Hotel – Egyiptom, Hurghada

Egyiptom tökéletes hely a tengerparti pihenésre és a kellemes kikapcsolódásra vágyók számára. A Hurghada városában fekvő Makadi Spa Hotel pedig a lehető legjobb választás mindezek maradéktalan kiélvezéséhez.

A minden igényt kielégítő, 5 csillagos szálloda saját stranddal rendelkezik, ahol szépen kiépített sétányokat találunk. A lenyűgöző tengerparti panoráma tökéletes hátteréül szolgál a teljes kikapcsolódásnak. A napozóteraszon és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetők igénybe. Ezen felül a szálloda két medencével és medencebárral is bír, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Vörös-tengerre.

Ha egy kis mozgásra vágynánk, vegyünk részt a reggeli jógaórán, vagy használjuk bátran a fitnesz-termet.

Mivel a szálloda csak 18 éven felüli vendégeket fogad, így attól sem kell tartanunk, hogy miattunk ne tudnának aludni a kisgyerekkel érkezők, vagy hogy nekünk kellene gyereksírásra ébrednünk a délig tervezett lustálkodás helyett.

Makadi Spa Hotel

Makadi Spa Hotel

Adam & Eve Hotel – Törökország, Belek

A Törökország mesés üdülőhelyén, Belek közelében fekvő hotel a fiatal felnőttek Mekkája. A modern stílusban épült szálloda kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad.

A Földközi-tenger partján álló Adam&Eve Hotelben lehetőség van élvezni a homokos tengerpartot, csakúgy, mint a különböző medencék valamelyikét. A strandtörölköző, a napozóágyak, a napernyők és a matracok használata a medencénél és a tengerparton természetesen ingyenes. Az itteni élményt csak fokozza, hogy a szálloda saját stéggel is rendelkezik. Ezen felül rengeteg sportolási lehetőség vár ránk, így részt vehetünk vízitornán, pilates órán, kipróbálhatjuk a különféle vízi sportokat, vagy strandröplabdázhatunk is. A szórakozás itt még korántsem ér véget, hiszen esti animációs programok, disco, különböző üzletek várják az ide látogatókat. Ha már Törökországban járunk, nem szabad kihagynunk a változatos wellness szolgáltatásokat, köztük a hagyományos török fürdőt, a hammámot sem.

A hotelben garantáltak a kiváló ételek, melyeket a központi étteremben, vagy a további hét, a la carte étterem valamelyikében fogyaszthatunk el. Az állandó wifi kapcsolat természetesen mind a szobákban, mind a közösségi terekben elérhető.

Adam & Eve Hotel

Adam & Eve Hotel

Aquagrand Exclusive Deluxe Resort – Görögország, Rodosz

Görögország megannyi mesés szigettel rendelkezik, melyek közül Rodosz szépsége egyedülálló. Így nem meglepő, hogy olyan lenyűgöző szálloda épült közvetlenül a tengerparton, mint az Aquagrand Exclusive Deluxe Resort. A modern stílusú hotel absztrakt jegyei teszik igazán elegánssá az épületet, melynek az Égei-tengerre nyíló panorámája csak fokozza a luxus érzetét. A magával ragadó égszínkék tenger mellett rengeteg szolgáltatás várja az ide látogatót. A lehető legpihentetőbb élményt a szálloda spa és wellness szolgáltatásai biztosítják, így részt lehet venni masszázson és különféle testkezeléseken is. A mozgás szerelmesei jógázhatnak, vagy vízisportolhatnak, majd ha mindezeket követően jó alaposan megéheznének, a kulináris élményeket a szálloda éttermei és bárjai biztosítják számukra.

Aquagrand Exclusive Deluxe Resort

Aquagrand Exclusive Deluxe Resort

Iberostar Sábila – Kanári-szigetek, Tenerife

A Spanyolországhoz tartozó Tenerife szigetén található 5 csillagos szállodában minden megvan, ami egy ideális nyaraláshoz kell. A hotel a sziget délkeleti részén, Torviscas városrészben, a tengerparttól alig pár száz méterre fekszik. Ennek köszönhetően nem csak az édesvizű medencét és a napozóteraszt lehet kiélvezni, hanem a sötéthomokos óceáni strandot is. A minden jóval felszerelt szálloda fitneszteremmel, spa-részleggel, változatos animációs programokkal, esténként pedig élőzenével várja az ide látogatókat. A közelben egy golfpálya, jachtkikötő, bevásárló központ és számos bár, valamint étterem is található. A hotel egész területén ingyenes, prémium wifi szolgáltatja a zavartalan internetkapcsolatot.

A különlegesen felszerelt Wellness- és Star Prestige-szobák biztosítják a lehető legtökéletesebb helyszínt egy páros nyaralás eltöltéséhez.

Iberostar Sábila

Iberostar Sábila

Thermenhotel Bleibergerhof – Ausztria, Bad Bleiberg

Felnőttbarát hotel Ausztriában is található, így ha nem akarunk olyan messzire utazni, vagy csak a hegyeket és a vadregényes erdős tájakat részesítjük előnyben, akkor az Alpok déli részén fekvő Thermenhotel Bleibergerhof a tökéletes választás számunkra.

A modern, ugyanakkor elegáns szállodában egy természetes fürdőtó és a hozzá tartozó napozóterasz várja a nyugodt pihenésre vágyókat. Itt minden az egészségmegőrzés körül forog, ennek fényében részt vehetünk különféle fitnesz órákon, jógán, de vezetett túrákon és nordic walkingon is. A hotel éttermében az ételérzékenységgel illetve -allergiával élőket is bőséges választék várja, számukra külön ételeket is készítenek. Akinek ez nem lenne elég, kerékpárt is kölcsönözhet és két keréken járhatja be a környező településeket. Ha pedig az egészségtudatosságot még magasabb szintre szeretnénk emelni, akkor sétáljunk el az alig 500 méterre fekvő Bad Bleiberg klimatikus gyógyhely központjába.

Thermenhotel Bleibergerhof

Thermenhotel Bleibergerhof

2018.06.19. Krisztina Szeitz

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.