Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Legjobb európai bulihelyszínek a nyárra

Szeretnéd igazán kiélvezni az idei nyaralást? Az egész éjszakát diszkókban, bárokban vagy partszakaszokon töltenii? Van néhány tippem számodra legfelkapottabb Európai partihelyekkel! Természetesen sok helyet ismerni fogsz, egyesek meg fognak lepni és másokba pedig egyenesen bele fogsz szeretni.

1. Pag

A leghíresebb és leglátogatottabb party a horvátországi Pag-szigeten található Zrce Beach, ahol a nyári szezonban több helyen is tombol a buli. A hajóspartik, a medencésbulik és a soha véget nem érő zene a bárokból és diszkókból csak rád várnak! Ebben az évben az első parti 2018. május 31-én kezdődött, az utolsó pedig 2018. szeptember 2-án fog befejeződni.

Zrce Beach, Pag

Zrce Beach, Pag © Noa Beach Club

2. Ibiza

Ki ne akarna Ibizán partizni? Világhírű a tomboló éjszakai élet, de a napsütés és a búvárkodásra alkalmas tiszta tenger is mágnesként vonzza az embereket. A legnagyobb események San Antonioban zajlanak. A sziget nagy előnye, hogy ún. diszkóbuszok járnak reggeltől estig, amelyek szinte bárhová elvisznek. A leghíresebb klub az Amnesia, amelynek már történelme van (1970 óta működik), a belépő 30-60 euró között mozog. A világ legnagyobb klubja a Privilege, ami szintúgy a központban van. Ez a klub akár 10 000 látogatót is képes ellátni egy este alatt. A legnagyobb strandpartit Playa d'en Bossa-ban szervezik.

Ibiza

Ibiza
 

3. Mallorca

Éjszakai szigetnek számít Mallorca is. Ha békés nyaralást szeretne, akkor semmi esetre se  válaszd Magalufta-t, aminek a forgalmas, rohanó életét már nagyon jól ismerjük. A fő látogatói ennek a helynek fiatal angolok és németek, akik ünneplésükről és bulizásukról világszerte híresek. A BMC Planet Dance vagy a Casino is a világ legnagyobb diszkói között vannak számon tartva. A klubok legfeljebb 4000 fő befogadására képesek, 48 eurós belépőkkel.

BMC Planet Dance, Mallorca

BMC Planet Dance, Mallorca © BMC Planet Dance
 

4. Prága

Gondolom nem meglepő, hogy Prága is a listánkhoz tartozik, ami a környező országok tizenéves fiataljainak is közkedvelt úticélja. A népszerű helyek közé tartozik például a Coyotes Bar Prague. Ha már láttad a Vadmacskák c. filmet, biztosan emlékszel a bárra, amelyben a bárpulton táncolnak és a vendégeket néha leöntik vízzel. Ez a szórakozóhely is ugyanazt az élményt nyújtja. Nem szabad elfeledkeznünk a SaSaZu nevű klubról sem, amely gyakran tele van híres arcokkal.

Prága

Prága
 

5. Mykonos

A szeretett Görögország sem maradhat le listánkról. Mykanos szigete egy csendesbb, kevesebbett látogatott helynek számít, mivel a drágább kirándulások közé tartozik. Mindez ellenére sok szórakozási lehetőség van. A Super Paradise Beach Mykonos legszebb strandjának számít, itt van a legnagyobb nyüzsgés. Ismeretes, hogy főleg a diákok és homoszexuálisok körében népszerű. Nyáron egész napos bulikat tartanak itt, sok bár és klub található a környéken. A strand fele a nudistáknak van kijelölve.

Super Paradise Beach Mykonos

Super Paradise Beach Mykonos
 

6. Zakynthos

Zakynthos anyagilag jóval elérhetőbb, mint Mykonos. Legaktívabb része a Laganas üdülőhely. A strand egy nagy diszkóvá változik éjszaka,  az alkohol patakokban folyik. Figyelem, a főszezon bizonyos időpontjaiban éjszaka le van zárva a strand bejárata, mert védett óriás teknősök foglalják el a partot. Ne félj, a parti sétány tele van bárokkal és diszkókkal, ahol szórakozhatsz.

Zakynthos

Zakynthos

7. Bulgária

Az ország egyre népszerűbb és egyre több turistát vonz be. A Napospart (Sunny Beach) a legforgalmasabb üdülőhelyek közé tartozik. A sétányok tele vannak bárokkal és diszkókkal, találsz itt 2 nagy aquaparkot is, és ki akarod élni a gyermeki éned, sok helyen vannak vásárok a közelben. Egy másik ilyen központ az Aranyhomok (Golden Sands), ahol hasonló a nyüzsgés, mint a Naposparton. A naplemente után megtelnek a helyi tavernák, bárok  és diszkók, és a zene reggelig nem áll meg.

Napospart, Bulgária

Napospart, Bulgária
 

8. Hollandia

Amszterdamba-a fővárosba az egész világról utaznak ide fiatalok. Ez főleg a város könnyű drogokkal szembeni elnéző törvényeinek köszönhető. Az emberek sok időt töltenek a coffe shoppokban, nagyrészük még a piros lámpás negyedbe is betéved. A városközpontban számos népszerű bár és diszkó található.

Amszterdam

Amszterdam
 

9. Franciaország

A legnagyobb bulik St. Tropezben, a Nikki Beachen vannak. Ha viszont nem ismerkedsz össze itt egy milliomossal, valószínűleg nem fogsz inni az itteni bárokban. Nagyon sok híresség jár erre, és ezért az üzemeltetők hatalmas összegeket elkérnek a bulizóktól. Cannesban is hasonló a helyzet, azt az egy italt kifizeted és bulizhatsz egyet a helyi diszkóban. A legnépszerűbb bár/klub a La Belle Epoque a környéken.

Cannes, Franciaország

Cannes, Franciaország

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.