Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Marokkó legszebb strandjai

Marokkó legszebb strandjai

Marokkó legszebb strandjai

Marokkó mágnesként vonzza a kalandvágyókat és az egzotikus helyek kedvelőit. Kevés ország olyan színes, olyan illatos, olyan sokszínű és változatos, mint Marokkó. Itt nem csak a kalandokat, de a kék legtöbb, legszebb árnyalatát és a csodás partokat keresők is kellemesen kikapcsolódhatnak a széles, aranybarna, homokos strandokon. Tudni szeretnéd, hogy melyek Marokkó legjobb strandjai? Mutatjuk!

Tudni szeretnéd, hogy hol érdemes Marokkóban strandolni?

Tamri strand - szörfparadicsom

Tamri kisvárosa a Tinkert-folyó torkolatánál fekszik, melyet többnyire a szörfösök keresnek fel. A gyönyörű, magas hullámok kihívást jelentenek számukra, amelyeknek - érthető okokból - nem tudnak ellenállni. Ha nem vagy elhivatott rajongója ennek a sportágnak, akkor is érdemes ide ellátogatni, és hagyni, hogy lenyűgözzön a környező sziklák gyönyörű látványa .

Tamri strand, Marokkó

Tamri strand, Marokkó

Temara strand – ideális hely kisgyerekekkel is

Sok vonzó szórakozást kínál, különösen a kisebb gyerekek és szüleik számára a Rabattól 15 km-re, Temara tengerpartján található strand. Itt a strandröplabda-pályáktól a kempingeken és történelmi emlékeken át az állatkertig minden megtalálható - de a puha, világos homokos strand önmagában is megér egy látogatást!

Temara strand, Marokkó

Temara strand, Marokkó

Legzira, Sidi Ifni közelében

Sidi Ifni városa közelében található a 8 km hosszú, lélegzetelállító Legzira strand. Puha, homokos strandja kiváló úticél, emellett hatalmas, íves, vörös szikla-képződményiről ismert, amelyeket több ezer év alatt formált meg a természet. Az „Elefántlábak“ megközelítése - mert így is becézik a képződményeket -, csak apály idején lehetséges. A szeles időjárásnak köszönhetően a kitesurf szerelmesei is sokat látogatják a strandot.

Legzira strand, Marokkó

Legzira strand, Marokkó

Ain Diab strand Casablanca régióban

Marokkó legnagyobb városa, Casablanca rejtegeti a világ egyik legszebb tengerpartját, az Ain Diab strandot. A kiváló szolgáltatásoknak köszönhetően mindent megtalálsz itt, amire a szíved, tested vagy lelked vágyhat: a különböző vízisportoktól kezdve a változatos éttermeken át, egészen a tökéletes pihenésig a homokos strandon.

Marokkói kilátás a tengerpartra

Marokkói kilátás a tengerpartra

Élvezd a helyiek vendégszeretetét, a sok színt, illatot, ízt, és a több kilométer hosszú tengerpartokat, valamint a viharos Atlanti-óceán meleg áramlatait - mindez könnyen beigazolja, hogy Marokkó messze az elképzelhető egyik legjobb választás volt egy csodás, élményekben gazdag nyaralásra.

2018.01.11. Iveta Zouharová

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.