Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Nyaralás csak felnőtteknek

medence pihenés házastárts felnőtt szálloda

medence pihenés házastárts felnőtt szálloda

A megfelelő szálloda kiválasztása soha sem egyszerű feladat, ami különösen nehéz lehet, ha kifejezetten nyugalmat keresünk nyaralásunk idejére. Manapság azonban, a gyermek-, család- és kutya-barát szállodák mellett egyre elterjedtebbek a csak felnőtteket fogadó hotelek, ahol a szolgáltatások fókuszában és a környezet kialakításában a felnőttek állnak: így párok nyugodtan romantikázhatnak, a baráti társaságok pedig szabadon szórakozhatnak. Ezek a fajta szállodák is igyekeznek a legjobb szolgáltatásokat nyújtani, kielégítve a legkülönfélébb igényeket.

Az alábbi 5 hotel remek választás lehet egy csendes, gyerekzsivajtól mentes kikapcsolódáshoz:

Nyugalomban az örök tavasz szigetén

A Kanári-szigetek egyik legkedveltebb tagján, Tenerifén található a 4 csillagos Arona Gran Hotel, mely a Los Cristianos-i öbölben, a parti sétányon fekszik. A szobákból csodálatos kilátás nyílik a kikötőre és La Gomera szigetére. A szálloda csak 18. életévüket betöltött vendégeket fogad, akik nyugalomban  élvezhetik a három, a téli időszakban fűtött medence által kínált kényelmet. A medencebárban lehetőség van a kellemes strandolás közben hűsítő koktélokat fogyasztani. Ha meguntuk a napfürdőzést, akkor biliárdozhatunk, vagy biciklit bérelhetünk a környék felfedezéséhez. Esténkét pedig nyugodtan élvezhetjük a kellemes zenét a hotel zongorabárjában, vagy megnézhetjük a nemzetközi show műsorokat is.

Arona Gran Hotel & Spa Tenefire medence tenge

Arona Gran Hotel & Spa Tenefire medence tenge

Mallorca - gyerekek nélkül

Mallorca szigete - híres bulijainak köszönhetően - méltán népszerű a fiatal felnőttek körében, nem csoda hát, hogy találhatunk olyan, csak felnőtteket fogadó szállodát, mint a Torre Azul. Ez a 4 csillagos hotel El Arenal-ban fekszik, nem messze a tengerparttól. A pihenni vágyók élvezhetik a törökfürdőt, a relaxációs szobát, vagy akár egy kellemes masszázson is részt vehetnek. A partra sem kell gyalog menniük, az ingyenes shuttle buszt is igénybe vehetik.

Hotel Torre Azul & Spa Mallorca  törökfürdő

Hotel Torre Azul & Spa Mallorca törökfürdő

Csendes pihenés a Vörös tenger partján

Az Egyiptomba vágyók számára is van lehetőség olyan szállodában pihenni, ahol csak 14 éven felüliek veszik őket körül. A Hurghada városában található, 5 csillagos Sunrise Holidays Resort-ban minden megtalálható, amire a felnőtteknek szükségük lehet. Tudnak többek közt biliárdozni, búvárkodni, asztaliteniszezni és természetesen nyugodt környezetben wellnesezni is. Az estét eltölthetik a különböző show műsorok nézésével, vagy bulizhatnak egy jót a szálloda klubjában. Az ingyenes wifi a közösségi területeken már csak hab a tortán.

Sunrise Holidays Resort Hurghada  Vörös-tenge

Sunrise Holidays Resort Hurghada Vörös-tenge

Hotelek felnőtteknek a török riviérán

Természetesen Törökországban is találhatunk olyan szállást, mely kifejezetten a 16 éven felüliek igényeinek szem előtt tartásával került kialakításra. Az egyik ilyen népszerű hotel az Alba Royal, mely Side és Manavgat közelében, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el. A szálloda saját, lassan mélyülő, finomhomokos stranddal rendelkezik, ahol a napágy, napernyő és a törölköző ingyenesen használható, csakúgy, mint a medence partján. Ha a csodálatos tengerpart nem lenne elég, akkor bőven akad még szórakozási lehetőség. Élvezhetjük a spa-központot, de lehetőség van vízitornázni, vagy a különböző animációs programokon részt venni. A hotel mellett helyezkedik el egy kisebb méretű állatkert is, ahol szemügyre vehetjük a természet legkülönfélébb teremtményeit. 

Alba Royal hotel Törökország medence

Alba Royal hotel Törökország medence

A törtök tengerpart egy másik kedvelt részén, Belekben is találhatunk felnőttszállodát. A Royal Adam & Eve Hotel egy erdő területén, a kék zászlós tengerparttól csupán karnyújtásnyira fekszik. Ez a méltán híres dizájnhotel az ultra all inclusive ellátás mellett szintén bővelkedik szórakozási és pihenési lehetőségekben. Igénybe vehetjük a szépségszalon szolgáltatásait, kipróbálhatjuk a különféle vízi sportokat, fallabdázhatunk, vagy elvonulhatunk jógázni is.

Royal Adam & Eve dizájnhotel Belek medence fű

Royal Adam & Eve dizájnhotel Belek medence fű

Bármelyik – illetve az Invia.hu oldalán megtalálható, további felnőttszállodák valamelyike – mellett döntenénk is, abban biztosak lehetünk, hogy ezekben a szállodákban a felnőttek, és a felnőttek igényei lesznek a középpontban.

 

2017.08.21. Krisztina Szeitz

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.