Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Rejtvényre fel!

Egy fejtörővel készültünk, melynek megfejtése egy olyan ország, ami a turisták egyik legkedveltebb úticéljai közé tartozik az egész világon. A legjellemzőbb helyeiről biztosan felismernétek, így azokat most nem mutatjuk meg, helyette viszont segítünk egy felejthetetlen nyaralás megtervezésében. Neked már csak azt kell kitalálnod, hogy hova is kell menned!

Pihenj a gyönyörű homokos tengerparton!

Kristálytiszta tenger

Kristálytiszta tenger Shutterstock

A meleg időjárásnak köszönhetően egész évben élvezheted a tengerparti nyaralás örömeit. Találd meg te is a saját kis aranyhomokos partszakaszodat és ne hagyd, hogy bárki is megzavarjon a pihenésben!

Ugorj át a tengerpartról síelni egyet!

Fürdőruhából a sícipőbe

Fürdőruhából a sícipőbe Shutterstock

Nem, nem őrültünk meg. Ebben az országban minden lehetséges, akár az is, hogy délelőtt fürdőruhában élvezed a napsütést, délután pedig sícipőben csúszol a havas sípályán

Őrült dzsiptúra a sivatagban

Off-road dzsiptúra

Off-road dzsiptúra Shutterstock

Engedd ki a levegőt a gumiabroncsokból, hogy ne akadj fenn az első homokdűnén, aztán pedig indulhatsz is! Hidd el, ez a túra egy igazi adrenalin-fröccs lesz!

Szinte az égbe is feljuthatsz

Kilátás a 124. emeletről

Kilátás a 124. emeletről Shutterstock

Itt található a világ legmagasabb épülete, aminek több, mint 160 emelete van. A 124. és a 125. emeleten kilátó várja a látogatókat, ahova 10 m/s sebességgel repítenek fel a liftek. Úgyhogy ne habozz, szállj be és élvezd a csodálatos kilátást!

Maguktól a helyi mesterektől kérj henna tetoválást

Henna tetoválás

Henna tetoválás Shutterstock

A testfestés hagyománya hosszú időre nyúlik vissza ebben az országban. Eredetileg a menyasszonyok testét díszítették henna mintákkal, hogy az boldogságot hozzon nekik az esküvő után. A mai napig nagy népszerűségnek örvend ez a testfestés, nem csupán csak az esküvő napján. Látogass meg egyet a számos szalon közül és hagyd, hogy fájdalom nélkül tetováljanak, még ha csak ideiglenesen is.

Menekülj a Hatta-gáthoz a nyüzsgés elől

A Hatta-gátat körülvevő hegyek

A Hatta-gátat körülvevő hegyek Shutterstock

Hatta-gátat robosztus hegyek veszik körül, amelyek gyönyörű kontrasztot alkotnak a türkizkék színű vízzel. Ez az egész terület egyfajta menedékként szolgál, távol a nagyvárosok és a turisztikai üdülőközpontok állandó pezsgéséről. Keresd fel bátran, ha egy kis nyugalomra vágysz ebben a mai, rohanó világban.

Kitaláltad már, merre jártunk?

Az úticélra szóló kedvezményes ajánlatainkat ide kattintva találod meg!

2020.05.20. Invia

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.