Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Ha szívesebben autózol és/vagy buszozol

Ha szívesebben autózol és/vagy buszozol

Ha szívesebben autózol és/vagy buszozol

Azok közé tartozol, akik nem igazán szeretnek repülni? Vagy csak egyszerűen a szárazföldön való utazás érdekesebb számodra? Összeszedtük, melyek az autóval vagy busszal történő utazás előnyei és hátrányai.

Autós utazások

Ha úgy döntöttél, hogy idén autóval mész a tengerhez, vagy Európa más részére, ez sok szempontból egy szuper választás lehet.

Te magad tervezheted meg az utazást a kiválasztott úticélra, és az út során több érdekes helyen is megállhatsz. Különösen akkor lehet ez nagyszerű választás, ha nem csupán egy helyen szeretnéd tölteni a nyaralást, hanem megismernéd a környéket, más tengerpartokat, látnivalókat, városokat, esetleg környező országokat is felfedeznél. Az autóval való utazás szintén nagy előnye, hogy négylábú családtagjaidat is magaddal viheted - őket nem minden buszra, repülőre pedig csak speciális feltételekkel engedik fel. Szállásként pedig a számodra legmegfelelőbbet választhatod ki, akár az egyes állomásoknak megfelelően is, legyen az akár hotel, panzió, kemping, magánapartman vagy vidéki ház.

Autóbérlés külföldön - 9 jótanács

Ez is érdekelhet:

Autóbérlés külföldön - 9 jótanács

Minden utazásnak megvan a maga előnye és hátránya is. Ha csak egy sofőrje van az autónak, akkor egy hosszabb utazásra alaposabban fel kell készülni, emellett váratlan kitérők, és az autó meghibásodása is előfordulhat. Az úticél helyszínén pedig 90%, hogy nem lesz telepített idegenvezető, így mindent magadnak kell majd intézned. Ne feledkezz meg az autópályamatricák, illetve ha szükséges, a helyszínen kötelező, speciális engedélyek, felszerelések beszerzéséről sem.

Fedezd fel egyéni, autós utazásainkat!

Autós utazások

Autós utazások

Utazás busszal

Az autóbuszos utazásnak számos előnye, de jó néhány hátránya is van. Természetesen ha nincs jogosítványod, vagy nem mersz elindulni ilyen hosszú útra, ez lehet a legjobb választás. Az autóbuszok elvisznek téged Magyarországról egészen a szálláshelyig, a nyaralás végén pedig vissza. Tehát semmi miatt sem kell aggódnod. Az ilyen szervezett utazások során természetesen a helyszínen telepített idegevezető vár, illetve az út során is elérhető a folyamatos asszisztencia, amennyiben körutazásra mentek. Ami a szállást illeti, az utazási irodáknak szerződéses, meghatározott típusú szállásai vannak, vagyis azok közül a lehetőségek közül választhatsz, amelyek a katalógusukban szerepelnek, ezeket viszont egy körutazás esetén a programhoz illeszkedően, előre le lehet kötni, akár több ponton is.

Last minute utazás busszal

Ez is érdekelhet:

Last minute utazás busszal

Néhány utas néha elég hangos tud lenni és előfordul, hogy figyelmen kívül hagynak másokat is, de (már csak a közös érdeklődésből kiindulva is) gyakran alakul úgy, hogy egy remek csapat verődik össze egy-egy ilyen utazáson, így az élményeken túl barátokkal is gazdagodhatsz.

Fedezd fel szervezett, buszos útjainkat!

Címke:

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.