Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Last minute utazás busszal

Last minute utazás busszal

Last minute utazás busszal

A dolgos hétköznapokból jól esik néha kiszakadni, elmenekülni egy kellemes helyre és magunk mögött hagyni a mindennapi gondokat. Természetesen mindannyian vágyunk rá, hogy a vakációt egy tengerparton hűsölve, vagy egy romantikus európai várost felfedezve töltsük, de sajnos ezt nem mindig olyan egyszerű megvalósítani.

A modern, fogyasztói társadalomban nap mint nap rengeteg a kiadás, így nem mindenki tud egy sok száz ezer forintos nyaralásra költeni. De, a jó hír az, hogy nem is kell!

Ha alacsony költségvetésből szeretnénk kihozni álomutazásunkat, akkor nincs más dolgunk, mint szemfülesnek lenni, gyorsan cselekedni és akár már holnap száguldhatunk is hőn áhított úticélunk felé.

Sokan tartanak a buszos utaktól a hosszú menetidő és a régi, rossz emlékek miatt, de az igazság az, hogy ha már nagyon kényelmes, klimatizált, minden jóval felszerelt buszokkal élrhetjük el a vágyott tengerpartot. Nem beszélve arról, hogy a buszok tervezett menetrendje sokkal ritkábban módosul, hogy útközben csodás tájakban gyönyörködhetünk (persze ha megunnánk – bár velünk ez még nem fordult elő – nyugodtan nézhetünk filmet, hallgathatunk zenét, vagy elolvashatunk mindent, amit úticélunkról tudni szeretnénk) , hogy elkerülhetjük a zsúfolt reptereken való sorbanállást és idegeskedést, végül pedig, gyakran lényegesen kedvezményesebben hozhatjuk így össze a vágyott pihenést.

Kényelmes buszos utazás

Kényelmes buszos utazás

Tény, vannak úticélok, amik busszal tényleg nagyon messze vannak – Indiáig például senkinek nem ajánlanánk ezt a megoldást. Európa legcsodálatosabb helyeinek többsége viszont így is könnyen és kényelmesen elérhetjük. Ezek közé tartozik a déli szomszédunk, Horvátország is, ahol gyönyörű tenger, kavicsos part és romantikus kisvárosok várnak ránk. Az ország közelsége miatt még sokat utaznunk sem kell és mégis egyszerűen, a lehető legkedvezőbb áron megkaphatjuk a varázslatos tengerparti nyaralás élményét.

A kicsivel hosszabb kalandok kedvelői elmehetnek Olaszországba, Görögországba, Bulgáriába vagy akár Spanyolországba is, ahol további szépséges tájakat és lenyűgöző kultúrákat ismerhetnek meg.

Busszal a tengerhez

Busszal a tengerhez

Az olcsó, ugyanakkor biztonságos last minute nyaralás további előnyökkel is kecsegtet. A nyilvánvaló pozitívumokon túl, egy ilyen út során a spontaneitásra is nagy hangsúly kerül. A nyaralás előtt 1-2 nappal lehet a legjobb áron hozzájutni ezekhez az utakhoz, így ha péntekre váratlanul azt vesszük észre magunkon, hogy kezdünk teljesen kiégni, és leginkább a megúszásra hajtunk a munkahelyünkön, nyugodtan dönthetünk hirtelen felindulásból is a pihenés mellett, hiszen akár már másnap úton lehetünk választott úticélunk felé.

Összességében a last minute buszos utak tökéletesek, ha félünk a repüléstől, vagy csak nem szeretjük a sok órás reptéri várakozást és a nyári menetrendek bizonytalanságát, de jól elvagyunk egy kényelmes, modern, biztonságos buszon, és a lehető legkedvezőbb áron szeretnénk egy mesés nyaraláson részt venni.

2018.06.06. Krisztina Szeitz

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.