Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Luxuskempingezés, avagy mi az a glamping

Glamping

Glamping

Szeretsz kempingezni és szeretnél közvetlen kapcsolatba kerülni a természettel, azonban nehezen mondasz le a komfortról és a modern kényelemről? Akkor a glampinget pont Neked találták ki! Ez a stílus ügyesen ötvözi a klasszikus természetben való kempingezést a hotelek és apartmanok előnyeivel. A luxus, minden jóval felszerelt glamping sátrakat vonzó helyszíneken, a természethet közel találod, miközben rendelkeznek konyhával, kényelmes hálószobával és saját fürdőszobával is. Sokszor étkező és nappali is található itt. Szóval, mire vársz még? Indulhatunk?

Strasko Kemping, Horvátország

Horvátország csodás szigetei mellett a Strasko Kempingben is anélkül tölthetsz el egy pihentető nyaralást a természetben, hogy feladnád a luxus szállást. A kemping Pag szigetén található, körülbelül Novalja városától 1 km-re. Kóstolj bele a táborozás egy új formájába az helyi glamping sátrakban, amelyek teljes mértékben megfelelnek egy modern vendég igényeinek. A Strasko kilenc luxus sátrat kínál nyugodt környezetben, egyszerű és kényelmes kialakítással.

Strasko Kemping, Horvátország

Strasko Kemping, Horvátország

Három típus közül is válogathatsz. Az első típus duplaágyas, két fő részére, fürdőszobával és klíma nélkül. A másik lehetőség egy maximum négy férőhelyes sátor, két franciaággyal, fürdőszobával, hálószobával, teljesen felszerelt konyhával, klíma nélkül. A harmadik lehetőség egy szintén klíma nélküli sátor, 6 fő részére, két duplaággyal és két különálló ággyal. Rendelkezik nappalival, konyhával és fürdőszobával is. A wifit tartalmazza az ár.

Glamping sátor a Strasko kempingben

Glamping sátor a Strasko kempingben

Zaton Holiday Resort (Safari Lodge), Horvátország

A közkedvelt Zaton üdülőhely 15 km-re, Zadartól észak-nyugatra található. Innen nem messze, pontosabban 1,5 km-re található a Zaton Holiday Resort. Nagyon jól felszerelt, magában foglalja az apartmanokat (több mint 2000 ágyat) és a 4500 vendég befogadására alkalmas Zaton kempinget. A szépen karbantartott mediterrán növényzettel körbevett teljesen új glamping sátrak, kombinálják a meghitt kempingezést és a luxusnyaralás világát.

Zaton Holiday Resort, Horvátország

Zaton Holiday Resort, Horvátország

Az átlagon felüli felszereltség, a szafarit idéző bútorok, a részletekre való figyelem és a magánszférát figyelembe vevő kialakítás: ezek a sátrak mind kiváló választás azok számára, akik egy varázslatos hangulatú kempinget keresnek. A Safari Lodge-i glamping sátrak műholdas TV-vel, gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, hűtővel és egyéb főzési lehetőséggel, ágyneművel és törölközővel is fel vannak szerelve.

Safari Lodge belső tere

Safari Lodge belső tere

Glamping Ribno Bled, Szlovénia

A Glemping Ribno Bled, stílusos szállásával és reggelivel (amit a közeli Ribno Hotelben szolgálnak fel) a Bledi-tó és a Száva-folyó mellett tökéletes hely az aktív pihenésre. Hat faházikó áll rendelkezésedre az erdő közepén, ezek mindegyike négy férőhelyes. A házikó (faház) egy franciaággyal, egy másik kétszemélyes ággyal, műholdas televízióval és terasszal rendelkezik, amelyhez kertibútor is tartozik, és egy fatüzelésű, forró vízes dézsa is segíti a kikapcsolódást. A fürdőszobák a házikón kívül helyezkednek el, amelyek persze zárhatók és különállók. A helyszínt biztosan értékelni fogják a kirándulást, fürdőzést, raftingot és kerékpározást kedvelők.

Glamping Ribno Bled, Szlovénia

Glamping Ribno Bled, Szlovénia

Desert Nights Camp, Omán

Az ötcsillagos Desert Nights Camp kemping Maskattól, Omán fővárosától kétórányi utazásra található. A Wabih-sivatag arany homokdűnéi veszik körül, amely ezáltal egy eldugott, nyugodt privát helyet hoz létre.

Desert Nights Camp, Omán

Desert Nights Camp, Omán

33 kétágyas apartmannal, 6 családi apartmannal és 14 standard szobával rendelkezik. Legfeljebb 64 vendég elszállásolására van itt lehetőség. Mindegyik egység csodálatos kilátást nyújt az aranylóan vöröses színű sivatag homokdűnéire. A beduin stílusban épült sátrak egy szállodai szobához hasonlítanak. Mindegyik klimatizált és külön fürdőszobával rendelkezik. A vászontetők alatti luxuságyak, az igényes arab bútorok és a teljesen felszerelt extravagáns fürdőszobák, fürdőköpenyekkel, törölközőkkel, samponnal, tusfürdővel és szappannal mind Rád várnak. A füstölő és a mirha illata titokzatos, letűnt korokat idéz.

Desert Nights Camp - ebédlő rész

Desert Nights Camp - ebédlő rész

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.