Megnyitás | Vissza a főmenühöz

A legjobb ár-érték arányú egyiptomi szállodák

Az egyiptomi kirándulások önmagukban is a legjobb ár-érték arányú választások közé tartoznak, a legtöbb itt található hotel magas színvonalú szolgátatásokkal és minőségi kiszolgálással vár. Hurghada ráadásul egy igazi klasszikus, ha a Vörös-tengerről és utazásról esik szó, és ez az egyiptomi üdülőhely is bővelkedik a remek all inclusive szállodákban.

Grand Waterwold MakadiGrand ResortTitanic Palace Resort

Ha valaki esetleg valami másra vágyna a strandolásban, napozásban és pihenésben gazdag napok után, számos opcióból válogathat: az aktív pihenésre vágyók búvártanfolyamokat, hajókirándulásokat vagy quad szafarikat foglalhatnak, a kultúra iránt érdeklődőket El Dahar - Hurghada óvárosa - várja, ahol színes piaci nyüzsgésben lehet részük. Már csak egy kérdés maradt: hol táborozzunk le ezekhez az életre szóló kalandokhoz? Melyik szállodát válasszuk? Utazási szakértőinket kérdeztük, melyik a magyar nyaralók 3, legkedveltebb egyiptomi szállodája, és miért!

Grand Waterwold Makadi

"A szállodai szolgáltatások kiválóak voltak, az alkalmazottak mosolygósak, mindig készségesen segítettek, az ételek változatosak és ízletesek, a program minden este más és érdekes. A szálloda sok mindent kínál még akkor is, ha úgy dönt, az üdülőhelyen tölti nyaralását. Ajánlom azonban a szállodából elérhető fakultatív kirándulásokat is."

Ebben a közvetlenül a Makadi-öböl privát strandján található szállodában minden adott ahhoz, hogy a kicsik és a nagyok is kikapcsolódhassanak: amíg a gyerekek szórakoztatásáról a hotel területén található, csúszdákban gazdag aquapark gondoskodik, szüleik a közvetlenül a strand előtt található korallzátonynál is búvárkodhatnak, vagy a wellness- és spa szolgáltatásokból (köztük masszázsokból és szépségkezelésekből) válogathatnak.
A szálloda számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, a szórakozásra és a teljes körű pihenésre, családbarát szolgáltatásai miatt pedig kifejezetten ideális választás lehet a felejthetetlen nyaralásra vágyó kisgyerekeseknek.

Hurghada - a megunhatatlan klasszikus

Ez is érdekelhet:

Hurghada - a megunhatatlan klasszikus

 

Egész nap a rendelkezésünkre állnak az All Inculsive ellátás (magában foglalja a napi háromszori étkezést és a helyi italok korlátlan fogyasztását) előnyei és a változatos programok: esti kulturális és szórakoztató előadások, élőzenés műsorok, valamint szabadidős tevékenységek.

Megnézem az ajánlatokat

The Grand Resort

"Nagyon örülünk, hogy ezt a szállodát választottuk. Nekünk minden szempontból tökéletes volt. Az egész hely családias és nagyon jó hangulatú. Gyönyörű a kert és a medence. Bármikor visszatérnénk, és bízunk benne, hogy lesz is rá alkalom."

Ez az ár-érték aránya miatt különösen népszerű szálloda számos lehetőséget kínál a tengerparti pihenésre, a vízi sportokra, a kikapcsolódásra és a szórakozásra; utasaink közül legnagyobb számban párok választják nyaralásuk helyszínéül. Az itt elérhető Wellness és spa szolgáltatások mellett az esti előadások és tematikus bulik is komoly vonzerőt jelentenek számukra.

Egyiptom – A Sínai-félsziget vonzásában

Ez is érdekelhet:

Egyiptom – A Sínai-félsziget vonzásában

 

A fentieken kívül modern szobák és lakosztályok, all inclusive ellátás valamint a medencénél térítésmentesen igénybe vehető nyugágyak, párnák és napernyők gondoskodnak az itt nyaralók kényelméről.

Megnézem az ajánlatokat

Titanic Palace Resort

"A szállás kiváló és gyönyörű volt. Az ételek finomak és aránylag változatosak voltak. A tengerpart gyönyörű, kisgyermekeseknek kiváló. A programok is nagyon jók voltak."

Ez a szálloda a kisgyerekekkel érkezők egyik örök kedvence, és erről nem csak az itt található nagy vízfelületek és csúszdák tehetnek! Saját, homokos tengerparti strand várja a vizes élményeket keresőket, valamint a medencénél és a tengerparton is találunk napágyakat, napernyőket és párnákat.

Búvárkodás a Vörös-tengerben – Egyiptom

Ez is érdekelhet:

Búvárkodás a Vörös-tengerben – Egyiptom

 

Az úszómedencék napozóterasszal, az aquapark vízi csúszdákkal, az Ultra All Inclusive ellátás mellett az  egyik medence snack bárral, a felár ellenében igénybe vehető transzferrel elérhető városközpont pedig éttermekkel és bárokkal várja az itt nyaralókat.

Megnézem az ajánlatokat

2024.03.02. Viktoria Nagy

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.