Megnyitás | Vissza a főmenühöz

A második legjobb karácsonyi ajándék-ötlet

Az első természetesen egy Invia ajándékutalvány, amivel élményeket és a választás szabadságát tehetjük a fa alá. Sorban állnunk sem kell érte, és biztosan nem rontjuk el a méretét vagy a színét. Mindjárt az utazásra szabadon, 2 évig beváltható ajándékutalványok után viszont az utazós társasok következnek, hiszen ezekkel is minőségi időtöltést ajándékozunk, egy kis utazós hangulattal megfűszerezve! Összegyűjtöttük az 5 kedvencünket: ha van olyan ismerősöd, barátod, rokonod, akinek az utazás a mindene, jó eséllyel találsz köztük kedvére valót!

Deep Sea AdventurePARKS memóriajátékTicket to rideTravelin'1000 hely

1. Deep Sea Adventures

Egy csapat szegény felfedező a gyors meggazdagodás reményében elindul, hogy kincseket szerezzen néhány tenger alatti romból. Miközben valójában riválisok, szűkös költségvetésük miatt ugyanazon a közösen bérelt tengeralattjárón osztoznak, a hozzá tartozó oxigén-készlettel. Ezzel az izgalmas stratégiai játékkal bármikor elindulhattok kincset keresni a minimális, kompakt csomagba rejtett számos kalandot rejtő, kicsiknek és nagyoknak is egyformán izgalmas játékkal!

  • Játékosok: 2-6
  • Játékidő: 30 perc
  • 8 éves kortól

A régi, klasszikus játékok a hosszabb utazásokra

Ez is érdekelhet:

A régi, klasszikus játékok a hosszabb utazásokra

2. PARKS Memories Coast to Coast

Az Egyesült Államok nemzeti parkjain alapuló memóriajáték 3 kiadással rendelkezik: a három verzió együtt az összes parkot lefedi. A paklinként 44, gyönyörűen illusztrált kártyával klasszikus memória-, de egy kis izgalmas csavarral csapatjátékot is játszhatunk, miközben a méltán híres nemzeti parkok természeti látványosságait is megismerhetjük. Miközben próbáljuk nem elfelejteni, merre jártunk PARKS kalandjaink során, a klasszikus memóriajáték stratégiai csavarjával izgalmas időt tölthetünk el együtt!

  • Játékosok: 2-8
  • Játékidő: 30 perc
  • 6 éves kortól

3. Ticket to ride

Ez az abszolút kedvencünk, ami számos verzióban érhető el: egészen kicsiknek egy egyszerűbb verzióban, európai, indiai, afrikai vagy amerikai vasúthálózatokkal, ünnepi, díszdobozos kiadásokban... ami közös bennük, hogy mindegyik remek, izgalmas időtöltés. Ennek a családi társasnak a célja az előre megadott, adott kontinenst átszelő útvonalakat állomásról állomásra úgy megépíteni, hogy játékostársaink ne előzzenek meg minket.

Amellett, hogy a Ticket To Ride megunhatatlan, a logikai és stratégiai gondolkodást is fejleszti, miközben segíti a nagyobb városok és csomópontok nevének és elhelyezkedésének a megjegyzését is.

  • Játékosok: 2-5
  • Játékidő: 30-60 perc
  • 8 éves kortól

Ismerd meg a világ 7 új csodáját!

Ez is érdekelhet:

Ismerd meg a világ 7 új csodáját!

4. Travelin' - Európai kalandozások társasjáték

Ebben a játékban minél több európai országba kell eljutnunk, busszal, vonattal vagy repülővel. Miközben beutazzuk a kontinenst, megismerjük Európa térképét, jelentősebb helyszíneit, az egyes országok zászlóit és népszerű eseményeit. Ehhez a játékhoz járó útlevél, és a különböző akciókártyák biztosítják a keretet, hogy utazásunk során felfedezhessük a kontinens legszebb, és néha legnehezebben viselhető részeit. A térképet követve értékes szuveníreket gyűjthetünk, és a játék addig tart, amíg valamelyik játékos eljut az 5., általa felfedezett országba.

  • Játékosok: 2-5
  • Játékidő: 25 perc
  • 14 éves kortól

5. 1000 hely amit látnod kell

A világ csodálatos fővárosai

Ez is érdekelhet:

A világ csodálatos fővárosai

Vidd el a családodat egy világ körüli útra anélkül, hogy elhagynád az otthonod kényelmét! Ezzel a társasjátékkal és 135 képeslapjával, az azok által meghatározott úticélokat felkeresve mind a világutazók szerepébe bújhatunk. A játék során a világ különböző területein 5 meghatározott helyre eljutnunk, és ezekről minél több ismeretet szerezve megismerkednünk a helyi kultúrával.

  • Játékosok: 2-6
  • Játékidő: 40 perc
  • 8 éves kortól

2023.11.27. Viktoria Nagy

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.