Körutazások a Világ minden táján

Keresési feltételek alapján 462 szállás érhető el

A Világban rengeteg csoda vár még felefedezésre, sokkal több, mint amennyi időnk valaha lehet személyesen meglátogatni. Ezért, ha már távoli tájakra indulunk, érdemes azokra hagyatkozni, akik valóban otthonosan mozognak a helyi életben, ismerik a legjobb helyeket, a nyitvatartási időket, helyi szokásokat, akik segítségével a legtöbb csoda férhet bele a rendelkezésünkre álló időbe.

Nem kell attól tartanunk, hogy az idő nagy részét sorbanállással, térkép és útikalauz tanulmányozással, ebéd- vagy vacsoravadászattal, esetleg tömegközlekedéssel kell majd tölteni; a szervezett körutakon előre meghatározott (de igény esetén - pl. időjárási viszonyok miatt - módosítható) tervet követve, magyar nyelvű idegenvezetők segítségével hatékonyan és gyorsan, valóban a helyi csodákra, nem pedig az esetleges megoldandó feladatokra koncentrálva fedezhet fel más kultúrákat, más ízeket, - más Világot.

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése

Utazási tanácsra vagy segítségre lenne szüksége?

Utazási szakértőink a legnagyobb szakértelemmel és tapasztalattal örömmel állnak rendelkezésére. Segítünk a kívánságának legmegfelelőbb, pénztárcabarát utazás kiválasztásában.

+36 1 501 5600 (H-P: 9-18)

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.