Körutazások a Világ minden táján

A Világban rengeteg csoda vár még felefedezésre, sokkal több, mint amennyi időnk valaha lehet személyesen meglátogatni. Ezért, ha már távoli tájakra indulunk, érdemes azokra hagyatkozni, akik valóban otthonosan mozognak a helyi életben, ismerik a legjobb helyeket, a nyitvatartási időket, helyi szokásokat, akik segítségével a legtöbb csoda férhet bele a rendelkezésünkre álló időbe.

Nem kell attól tartanunk, hogy az idő nagy részét sorbanállással, térkép és útikalauz tanulmányozással, ebéd- vagy vacsoravadászattal, esetleg tömegközlekedéssel kell majd tölteni; a szervezett körutakon előre meghatározott (de igény esetén - pl. időjárási viszonyok miatt - módosítható) tervet követve, magyar nyelvű idegenvezetők segítségével hatékonyan és gyorsan, valóban a helyi csodákra, nem pedig az esetleges megoldandó feladatokra koncentrálva fedezhet fel más kultúrákat, más ízeket, - más Világot.

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése
Contact person

Tervezze meg álmai utazását a legjobb utazási szakértők segítségével!

Az elképzelésének megfelelő úticéloktól a legjobb szállásokon át a személyre szabott ajánlatokig, örömmel válaszolok minden kérdésére. Hívjon most a személyre szabott támogatásért, hogy segíthessek a költségvetésének és igényeinek minden szempontból megfelelő, legjobb ajánlat megtalálásában.

+36 1 501 5600 (H-V: 8-20)

Vagy csevegjen utazási szakértőnkkel.

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.