Körutazások a Világ minden táján

A Világban rengeteg csoda vár még felefedezésre, sokkal több, mint amennyi időnk valaha lehet személyesen meglátogatni. Ezért, ha már távoli tájakra indulunk, érdemes azokra hagyatkozni, akik valóban otthonosan mozognak a helyi életben, ismerik a legjobb helyeket, a nyitvatartási időket, helyi szokásokat, akik segítségével a legtöbb csoda férhet bele a rendelkezésünkre álló időbe.

Nem kell attól tartanunk, hogy az idő nagy részét sorbanállással, térkép és útikalauz tanulmányozással, ebéd- vagy vacsoravadászattal, esetleg tömegközlekedéssel kell majd tölteni; a szervezett körutakon előre meghatározott (de igény esetén - pl. időjárási viszonyok miatt - módosítható) tervet követve, magyar nyelvű idegenvezetők segítségével hatékonyan és gyorsan, valóban a helyi csodákra, nem pedig az esetleges megoldandó feladatokra koncentrálva fedezhet fel más kultúrákat, más ízeket, - más Világot.

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése

Utazási tanácsra vagy segítségre lenne szüksége?

Keresse tapasztalt utazási szakértőinket, akik mindent megtesznek, hogy Önnel közösen megtalálják azt az utat, ami legjobban megfelel az igényeinek. - A boldogság itt kezdődik! Akár egy telefonhívással.

+36 1 501 5600 (H-P: 9-18)

Vagy csevegjen utazási szakértőnkkel.

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.