Körutazások a Világ minden táján

Keresési feltételek alapján 263 szállás érhető el

A Világban rengeteg csoda vár még felefedezésre, Európától Afrikán át a Távol-Keletig - sokkal, sokkal több, mint amennyi időnk valaha lehet ezeket személyesen meglátogatni. Ezért, ha már távoli tájakra indulunk, érdemes azokra hagyatkozni, akik valóban otthonosan mozognak ott, és ismerik a rövidebb utakat, a legjobb helyeket, a nyitvatartási időket, a helyi szokásokat, akik segítségével a legtöbb csoda férhet bele a rendelkezésünkre álló időbe.

Mi ismerünk ilyen embereket, és alábbi útjainkból választva Ön is biztos lehet abban, hogy segítségükkel könnyedén fedezhet fel távoli titokzatos úti célokat.

Nem kell attól tartania, hogy az idő nagy részét sorbanállással, térkép és útikalauz tanulmányozással, ebéd- vagy vacsoravadászattal, esetleg tömegközlekedéssel kell majd töltenie; szervezett körutainkon előre meghatározott (de igény esetén - pl. időjárási viszonyok miatt - módosítható) tervet követve, magyar nyelvű idegenvezetők segítségével hatékonyan és gyorsan, valóban a helyi csodákra, nem pedig az esetleges megoldandó feladatokra koncentrálva fedezhet fel más kultúrákat, más ízeket, más illatokat - más Vilá

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.