Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Királyi szórakozások Dubajban: családi programok nem csak gyerekeknek

Nyaralás Dubajban gyerekekkel

Nyaralás Dubajban gyerekekkel Shutterstock

Dubaj, a bevásárlóközpontokkal és nagyszabású építeszeti projektekkel teli, modern luxusváros nem csak a felnőtt turistákat várja sok szeretettel és látnivalóval - a gyerekek számára is számos szórakozási lehetőséget kínál. Fedezd fel velünk a legszórakoztatóbb tematikus-, illetve vízi parkokat és más csodálatos helyeket.

Parkok: 3+1

Az egyik legnépszerűbb létesítmény, a Dubai Parks and Resorts három tematikus parkot és egy víziparkot kínál a családoknak. Készen állsz? Kezdjük is el: a Boolywood Parks a világ első ilyen jellegű parkja. Öt lenyűgöző zónában látogathatod meg a különböző helyszíneket, amiket a legnagyobb boolywoodi kasszasikerek ihlettek. A Legoland különösen a 2-12 éves gyermekek számára lesz felejthetetlen élmény. Több, mint 40 utazás, műsor és élmény vár rád LEGO témában. A harmadik élménypark, a Motiongate lehetővé teszi, hogy meglátogasd Hollywood legsikeresebb filmstúdióit - DreamWorks Animation, Columbia Pictures és a Lionsgate. Merülj el gyermekeiddel kedvenc rajzfilmfiguráik világában és ne felejts el bepillantani a törpök univerzumába sem. Gyermekeid szeme csak úgy ragyogni fog az örömtől! A Riverland bulvár szintén számos mókát kínál.

Látogass el a luxus városába: nézz körül legkedvezőbb ajánlataink között

Jégpálya- Dubai Ice Rink

A Dubai Mall bevásárlóközpont számos szórakoztatási lehetőséggel rendelkezik. A sorban a következő az olimpiai méretű jégpálya, ami minden korosztály számára örömteli korcsolyázást kínál. Ebben a kis oázisban a sivatag közepén kellemesen lehűtheted magad. Az oktatók segítenek leküzeni a kezdeti idegenkedést, a gyerekek pedig játszi könnyedséggel lesznek a jég királyai. A legkisebbeknek apró műpingvinek nyújtanak támogatást, az idősebb gyerekek pedig színes diszkófényben suhanhatnak a jégen.

Dubai Ice Rink jégpálya

Dubai Ice Rink jégpálya Shutterstock

Fedezd fel az Emírségek többi csodáját is!

Akvárium és víz alatti állatkert

Várjatok, még ne menjetek el a Dubai Mall bevásárlóközpontból! Rengeteg szuper lehetőség vár még itt rátok! Tudtad, hogy itt találod a világ legnagyobb akváriumát? Több, mint 10 millió liter vizet tartalmaz, az üvegablaka pedig minden bizonnyal a világ legnagyobb üvegpanele. Körülbelül 33 000 vízi állat él itt, amelyek közül 300 a különböző cápák közül kerül ki. A homokcápák legnagyobb gyűjteményével is büszkélkedhet. Az akvárium része egy víz alatti állatkert is, de nem szükséges belépőt vásárolni ahhoz, hogy megtekinthesd. Az akvárium legnagyobb nyilvános és ingyenesen látogatható szakasza a Dubai Mall-ban található. Körülbelül 2 méteres távolságból tekinthető meg. Rengeteg lehetőséget kínál a halak, cápák és ráják megfigyelésére. Azonban ha a híres vízalatti alagúton szeretnél keresztül menni, akkor már szükséged lesz egy jegyre az állatkertbe. Viszont mindeképpen megéri, hiszen láthatsz vidrát, krokodilt, csikóhalat, medúzát, tengeri csillagot, polipot, tarisznyarákot sőt pingvint is.

Olvass tovább: ismerd meg Dubai attrakcióit

Víz alatti alagút a Dubaji akváriumban

Víz alatti alagút a Dubaji akváriumban Shutterstock

Adrenalin a csúcson

Az egyik legmodernebb vidámparkban eltöltött nap mosolyt csal minden gyermek arcára. Élj át egy adrenalint felszabadító utazást a Marvel szuperhősökkel, keljetek útra a dinoszauruszok közé az Elveszett völgybe, és találkozz kedvenc szereplőiddel a Cartoon Networkből. Nem hiányozhat innen egy interaktív zóna sem, ahol számos üzlet és étterem található. A látnivalók összesen 28 futballpályányi területen helyezkednek el, ezért ajánlatos kényelmes lábbelit felvenni.

Ez is érdekelhet: a fényűző Dubai kincsei

Kidzania gyerekpark

A Dubai Mall bevásárlóközponton belül található varázslatos városkába a gyerekek mindig nagy lelkesedéssel lépnek be. Lehetőségük nyílik itt bármelyik szakma kipróbálására. Egy rövid kis időre pilótává, orvossá, szakáccsá, festővé, tűzoltóvá, rádiós műsorvezetővé, de akár kozmetikussá is válhatnak. A felnőttek világa a kicsiket és nagyokat is egyaránt elvarázsolja majd.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.