Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Melyik törökországi üdülőhelyen vár álmaid nyaralása?

Ha idén a Török Riviéra mellett teszed le a voksodat, abban már biztos lehetsz, hogy remek döntést hoztál, de vár Rád még egy dilemma: vajon Törökország melyik része lesz az igazán Neked való? Szerencsére még van időd megválaszolni ezt a kérdést, mi pedig örömmel segítünk! Ismerd meg a legnépszerűbb törökországi üdülőhelyek sajátosságait és előnyeit, ha pedig még több információra vagy részletre lenne szükséged, kérd bátran utazási szakértőd segítségét!

SideAlanyaKemerMarmarisKusadasi

A történelmi gyöngyszem: Side

Shutterstock

Nem sok olyan helyet találni a Világon, ahol a több ezer éves történelmi emlékek és korunk luxusának csillogó kirakatai tökéletes összhangban jelennek meg egymás mellett. A Török Riviérán viszont van egy ilyen hely, és bár az ideális üdülőhelyről alkotott elképzelése sokaknak sokféle lehet, ami itt vár Rád, azt jó eséllyel szeretni fogod. A történelmi látnivalók kedvelői biztosan megtalálják a számukra ideális időtöltés lehetőségét Side-ben, de a tiszta és enyhe tenger, a hosszú homokos strandok, a festői, kövezett kis utcák, valamint a kimagasló színvonalú szállodák és szolgáltatások mindenki más számára is tökéletes kikapcsolódást biztosítanak.

A 10 legszebb török tengerpart

Ez is érdekelhet:

A 10 legszebb török tengerpart

 

Az életteli Alanya

Shutterstock

A legnépszerűbb török üdülőhelyen biztosan nem fenyeget majd senkit az unalom veszélye. Bármikor felszállhatunk egy dolmusra, hogy valamelyik híres klub felé vegyük az irányt, miután napközben kipróbáltuk a vízi sportok - nem véletlenül híres - Kleopátra-parton elérhető kínálatát. A következő napokra beütemezhetjük a felvonót, hogy a Teleferik Alanya drótkötélpálya biztonságából megnézzük madártávlatból is üdülésünk választott helyszínét, felfedezhetjük a modern aquapark látnivalóit, felkereshetjük a 13. századi városi erőd ma is meglátogatható kapuját, vagy gyönyörködhetünk a Damlatas-barlang cseppköveinek szépségében.

Irány Alanya: a legjobb ajánlatokért kattints ide!

A családok kedvence: Kemer

Shutterstock

Gyönyörű, lassan mélyülő homokos strandok, a Földközi-tenger nyugodt hullámzása, a városi parkok zöldje, az illatos gyümölcsökben bővelkedő piacok és a végtelen szórakozás minden feltétele a modern víziparkok egyikében: már ebből is látszik, hogy Kemer ideális választás a kisgyermekes családok számára. A rengeteg szórakozási és kikapcsolódási lehetőség mellett (mint például egy kirándulás a felvonóval is elérhető Tahtali-hegyre, Dél-Törökország legmagasabb hegyére, amelynek tetejéről lenyűgöző kilátás nyílik a környező hegyekre és a tengerre) itt ráadásul magas színvonalú szállodákból és szolgáltatásokból válogathatunk.

Törökország gyerekekkel

Ez is érdekelhet:

Törökország gyerekekkel

 

A romantikus Marmaris

Shutterstock

Ha igazán romantikus nyaralásról álmodozol, az égei-tengeri riviéra egyik legfestőibb üdülőhelyének titkos zugai jó eséllyel teljesíthetik a vágyaidat. Az aranyszínű strandokkal szegélyezett, széles öböl és a Taurus-hegység meseszép látványa, a környező fenyvesek örökzöldje, a bájos óváros a szűk utcáival és a főtér a csodálatos szökőkúttal ideális díszlete lehet a közösen átélhető, életre szóló kalandoknak.

Törökország lélegzetállító rejtett kincsei

Ez is érdekelhet:

Törökország lélegzetállító rejtett kincsei

 

Aktív pihenés: Kuşadasi

Shutterstock

Az itt kicsit zordabb arcát mutató tengerpart, a környező, vad természet és a meredek hegyek kihívást jelentenek a sportolóknak, túrázóknak és az adrenalin szerelmeseinek egyaránt. A kristálytiszta tenger mélyén hajó- és repülőgéproncsok várják a kalandvágyó búvárokat, a nap végén pedig bárok, éjszakai klubok és elegáns éttermek tucatjai kínálnak végtelen szórakozási lehetőséget.

Irány a Török Riviéra: a legjobb ajánlatokért kattints ide!

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.