Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Valentin napi utazások

Shutterstock

A szerelem napjának legtökéletesebb megünneplési módja mi más is lehetne, mint egy kettesben eltöltött romantikus utazás? Az ókorból eredő vallási ünnep központjában a szerelmesek védőszentje, Szent Bálint (Szent Valentin) áll. Az egykori püspöknek hála, napjainkban február 14-e egyet jelent a szerelemmel, melyet világszerte boldogan ünnepelnek. Tegyél Te is így és lepd meg kedvesed - akár ajándékutalványunk segítségével - egy európai városlátogatással, egy élménydús körutazással vagy egy egzotikus nyaralással.

Meghitt hosszú hétvége Európa nagyvárosaiban

Párizs a szerelem városa

Párizs a szerelem városa Shutterstock

Ha nincs túl sok időtök, mégis szeretnétek picit feldobni Valentin napját, akkor a hétvégi városlátogatást garantáltan Nektek találták ki! Európa metropoliszai ideális helyszínül szolgálnak egymás, és a szerelmetek éltetéséhez. A repülővel alig 1-2 óra alatt elérhető nagyvárosok, mint Párizs, Róma, London, Barcelona vagy éppen Lisszabon azon túl, hogy megannyi nevezetességgel szolgálnak, a gasztronómiai élvezetekhez és kapcsolatotok felpezsdítéséhez is tökéletes helyszínt biztosítanak.

Az óvárosok utcáin kéz a kézben való andalgás, a romantikusan elköltött vacsora, a Szajnán való hajókázás, a Piazza di Spagna téren pizzázás, vagy a Sagrada Familia megtekintése teheti felejthetetlenné az alkalmat.

Mininyaralások – töltődj fel akár egy hétvége alatt!

Ez is érdekelhet:

Mininyaralások – töltődj fel akár egy hétvége alatt!

Akkor is érdemes egy európai városlátogatás mellett letenni a voksot, ha nem igazán rajongtok a nagy sétákért, viszont a nyüzsgő éjszakai élet, a kulturális események, vagy más nemzetek laza életstílusa vonz és aktív, nem megszokott feltöltődésre vágytok.

Nézd meg a legjobb, európai városlátogatásokat!

Egzotikus tájak felfedezése kettesben

Egzotikus nyaralás a földi paradicsomban

Egzotikus nyaralás a földi paradicsomban Shutterstock

Ha a városlátogatás abszolút nem a Ti műfajotok, akkor a Valentin nap apropóján akár egzotikus utazásra is adhatjátok a fejeteket. Február közepén az olyan távoli tájakon, mint India, Thaiföld, Sri Lanka, Maldív-szigetek, vagy a Dominikai Köztársaság, paradicsomi környezet és tökéletes nyári klíma vár. A sokhelyütt képeslapra illő, pálmafákkal szegélyezett fehér homokos tengerpartok és az azúrkék tenger látványa csábít szerelemittas nyaralásra.

Top 5 egzotikus úti cél

Ez is érdekelhet:

Top 5 egzotikus úti cél

Egy egzotikus országban ünnepelni a szerelem napját egyértelműen modern hercegnős álom. A hétköznapokból való teljes kiszakadáson túl egy merőben más kultúrába, életvitelbe való ideiglenes belecsöppenés nemcsak életre szóló élménnyel, hanem teljes testi-lelki feltöltődés lehetőségével is egyaránt kecsegtet.

Nézd meg a legjobb, egzotikus ajánlatainkat!

Ünneplés szervezett körutazás keretében

Utazzátok körbe a Földet!

Utazzátok körbe a Földet! Shutterstock

És persze a valentin napi utazási lehetőségek kimeríthetetlen tárházából a szervezett körutazások sem hiányozhatnak. Történjen az buszos, vagy akár repülős keretek között, egy biztos: a körutazást a folyton mozgásban lévőknek, a kalandokra olthatatlanul szomjazóknak találták ki.

Ha szívesebben autózol és/vagy buszozol

Ez is érdekelhet:

Ha szívesebben autózol és/vagy buszozol

Lényege, hogy a rendelkezésre álló idő alatt (3-4 nap vagy egy, esetleg két hét) az adott térség lehető legtöbb nevezetességét igyekszik megismertetni az utazóval. Nem csak egy adott városban van a szállás, esetenként, akár minden este másik településen hajthatjuk álomra a fejünket. Így lehetőségünk adódik a lehető legrövidebb idő alatt az adott ország/régió kultúrájával, legfontosabb látnivalóival megismerkedni.

Nézd meg a legjobb, szervezett körutazásokat!

Az utazásnak e formája rendkívül sok kalandot és elsőre szinte felfoghatatlan élményt rejt. Ha hozzám hasonlóan Ti sem tudtok betelni az új megismerésével, akkor a szerelmesek napjának alkalmából ideje összecsomagolni és nyakatokba venni a világot!

2020.01.28. Krisztina Szeitz

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.