Szállás Zing

Értékelés: 3/5

Thaiföld, Pattaya, Pattaya

Már 327 475 Ft /fő-től

Megnézem

Összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat:

Időpont tekintetében rugalmas? Döntsön a várható ár alapján!

Az árak következő hónapokban várható alakulása a jelenleg rendelkezésünkre álló adatok alapján.

Az egyes oszlopok egy adott hónapban a személyenként elérhető legalacsonyabb árú opciót tüntetik fel; az utazás hosszának függvényében ez módosulhat.

Összes időpont

Szállásleírás

Szállás ID száma: 137 080

Foglalási kódok:
 • BKK613


Elhelyezkedés:
-Pattaya
- kb 1,5 km-re a nyilvános homokos strandtól
- Üzletek kb. 2,5 km, Jomtien Beach városközpontja kb. 2 km
- BKK repülőtér kb. 125 km

Berendezés:
- Főépület, melléképületek, 6 szintes
- Felújítás 2022
- Lobby, recepció, 2 lift, WiFi
- Étterem
- úszómedence (szezontól és időjárástól függően)
- nyugágyak és napernyők a medencénél (szezontól és időjárástól függően)
- Napozóterasz

Szállás (szezontól függően):
Kétágyas superior szoba (kb. 21 nm)
- Kád vagy zuhanyzó/WC, hajszárító
- Ülőhely
- Műholdas TV, telefon, WiFi, széf, kávé- és teafőző, légkondicionálás (egyedileg szabályozható)

Kétágyas deluxe szoba (kb. 24 nm)
- Kád vagy zuhanyzó/WC, hajszárító
- Ülőhely
- Műholdas TV, telefon, WiFi, széf, kávé- és teafőző, légkondicionálás (egyedileg szabályozható)

Általában minden gazdaságos szoba a legolcsóbb szobakategóriának felel meg. Az elhelyezkedés, a méret és a berendezés eltérhet a standard szobáktól. Ha a szállodának van főépülete és melléképülete, a szállás a főépületben és a melléképületben is lehet. Sajnos nem áll módunkban a felszereltségre és a helyszínre vonatkozó kéréseket elfogadni. A megosztás kizárólag a szállodatulajdonos felelőssége a helyszínen.

Étkezés (szezontól függően):
- Büféreggeli

Vegyes:
- kaució érkezéskor (készpénzes fizetés)

Építési helyszín bejelentése:
Felhívjuk figyelmét, hogy a 2 medence egyike felújítási munkálatok miatt 2024. július 8-tól 2024. július végéig zárva tart. Látás- és akusztikai károsodások léphetnek fel.

ország kategória:
3 csillag

Országjegyzetek Thaiföld:
- Felhívjuk figyelmét, hogy néhány thaiföldi szállodában a gyerekek szüleik nagy ágyában alszanak. Pótágy a helyszínen felár ellenében, a készlet erejéig biztosított. A pótdíjat a helyszínen kell megfizetni, és a túra ára nem tartalmazza.

- Felhívjuk figyelmét, hogy egyes szállodák érkezéskor letétet kérnek (készpénzben vagy hitelkártyával). Ezt kijelentkezéskor visszatérítik, feltéve, hogy a szobában nem történt kár.

- Kérjük, vegye figyelembe a jelenlegi beutazási és oltási szabályokat, valamint a thaiföldi külügyminisztérium aktuális információit.

Általános információ:
Érkezési idő:
Kérjük, vegye figyelembe a recepció nyitvatartási idejét. Ha a recepció nyitvatartási idején kívül érkezik, kérjük, érkezése előtt tájékoztassa lefoglalt szállodáját.
Kiságyak (nem érvényes felnőtt szállodákban):
Kiságy kérésre és a készlet erejéig áll rendelkezésre. A szüleid ágyában szállásolható el. Szükség esetén a helyszínen külön díjat kell fizetni.
Korlátozott mobilitás:
A mi szempontunkból a szállodakomplexum mozgáskorlátozottak számára nem alkalmas.
Repülési információ:
Kérjük, tájékozódjon a poggyászra vonatkozó szabályokról, a fedélzeti étkezésekről és a lefoglalt légitársasághoz való bejelentkezésről online: http://www.ferien-touristik.de/coraltravel/fluginformation
Ha repülőjegyet foglalt, a szállítás turista osztályon történik.
Minimális életkor:
Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalásban részt vevő legalább egy résztvevőnek 18 évesnek kell lennie.

Éjszakai járatok:
Felhívjuk figyelmét, hogy a szállodai szobák csak az érkezés napján 14 órától állnak rendelkezésre. Ha másnap hajnali 3:59 előtt érkezik, azonnal megkapja a lefoglalt szobát.
Utazási, biztonsági és orvosi tanácsok:
Szerződéskötést megelőző tájékoztatási kötelezettségeink miatt Ön a foglalás előtt megkapja az EU-polgárok aktuális utazási, biztonsági és egészségügyi információit, vagy az utazási irodától kapja meg. Ezeket az információkat a foglalás előtt az internetes portálokon jelenítjük meg.
Szezonális korlátozások:
Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott szállodai létesítmények, vendéglátó-ipari szolgáltatások, szabadtéri létesítmények és tevékenységek csak korlátozottan vagy egyáltalán nem elérhetők október közepétől (október 15.) május végéig (május 31.) a szálloda foglaltságától és az időjárástól függően. körülmények. A szabadtéri létesítmény egyes részei, valamint a sport- és szórakoztató létesítmények szintén zárva tarthatnak vagy törölhetők ebben az időszakban, a foglaltságtól és az időjárástól függetlenül.

Nyelv:
Felhívjuk figyelmét, hogy a szórakoztató programokat, a gyermekfelügyeletet és a televíziós műsorokat nem feltétlenül német nyelven kínálják, hacsak a szálloda leírásában nem szerepel.
Helyi transzfer / speciális vagy sportpoggyász:
Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes szállodák az Ön szállodája/szálláshelye helyett a szálloda közelében kijelölt megállókban szállítják le Önt. Egyes szállodák elhelyezkedése miatt (pl. sétálóutcák) ezeken a helyeken előfordulhat, hogy nem lehet háztól házig szolgáltatást nyújtani. Ebben az esetben a sofőrök a szállásodhoz legközelebbi helyen szállítják le. A szolgáltató nem vállal felelősséget az Ön poggyászainak szállásra szállításáért.

Kérjük, tájékoztassa transzfer irodáját és a lefoglalt szállodát, ha járata késik utazása során.
Ha transzfer nélküli utazást foglalt le, és 18 óra után érkezik lefoglalt szállodájába, kérjük, érkezése előtt tájékoztassa a szállásadót, hogy a lefoglalt szolgáltatás továbbra is érvényes legyen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a speciális és sportpoggyászt indulás előtt nálunk kell regisztrálni, és a transzferek szállítási költséggel járnak.
Buchungscodes:
 • BKK613


Lage:
- Pattaya
- ca. 1,5 km vom öffentlichen Sandstrand entfernt
- Einkaufsmöglichkeiten ca. 2,5 km, Ortszentrum Jomtien Beach ca. 2 km, Stadtzentrum Pattaya ca. 2 km
- Flughafen BKK ca. 125 km 

Ausstattung:
- Hauptgebäude, Nebengebäude, 6 Stockwerke
- Renovierung 2022
- Lobby, Rezeption, 2 Aufzüge, WLAN
- Restaurant
- Swimmingpool (saisonal und wetterabhängig)
- Liegen und Sonnenschirme am Pool (saisonal und wetterabhängig)
- Sonnenterrasse 

Unterbringung (je nach Saison verfügbar):
Doppelzimmer Superior (ca. 21 qm)
- Bad oder Dusche/WC, Föhn
- Sitzecke
- Sat-TV, Telefon, WLAN, Safe, Kaffee- und Teezubereiter, Klimaanlage (individuell regulierbar)

Doppelzimmer Deluxe (ca. 24 qm)
- Bad oder Dusche/WC, Föhn
- Sitzecke
- Sat-TV, Telefon, WLAN, Safe, Kaffee- und Teezubereiter, Klimaanlage (individuell regulierbar)

Alle Economy Zimmer entsprechen in der Regel der preisgünstigsten Zimmerkategorie. Lage, Größe und Ausstattung können von den Standardzimmern abweichen. Sollte Ihr Hotel über Haupt- und Nebengebäude verfügen, kann die Unterbringung sowohl im Haupthaus als auch im Nebengebäude erfolgen. Leider können wir keine Wünsche bezüglich Ausstattung und Lage entgegennehmen. Die Einteilung obliegt ausschließlich dem Hotelier vor Ort. 

Verpflegung (je nach Saison verfügbar):
- Frühstück in Buffetform

Sonstiges:
 - Kaution bei Ankunft (Barzahlung) 

Baustellenmeldung:
Bitte beachten Sie, dass einer der 2 Swimmingpools aufgrund von Renovierungsarbeiten vom 08.07.2024 bis voraussichtlich Ende Juli 2024 geschlossen bleibt. Es kann zu optischen und akustischen Beeinträchtigungen kommen.

Landeskategorie:
3 Sterne

Länderhinweise Thailand:
- Bitte beachten Sie, dass in einigen Hotels in Thailand die Kinder im großen Bett der Eltern übernachten. Ein Zustellbett ist je nach Verfügbarkeit gegen Aufpreis vor Ort erhältlich. Der Aufpreis ist vor Ort zu entrichten und ist nicht im Reisepreis enthalten.

- Bitte beachten Sie, dass in einigen Hotels eine Kaution bei Ankunft (in Bar oder per Kreditkarte) hinterlegt werden muss. Diese wird - sofern kein Schaden auf dem Zimmer entstanden ist - bei Check-Out zurückgezahlt.

- Bitte beachten Sie die aktuellen Einreise- und Impfbestimmungen sowie die aktuellen Informationen des Auswärtigen Amtes für Thailand. 

Allgemeine Hinweise:
Ankunftszeit:
Bitte achten Sie auf die Öffnungszeiten der Rezeption. Sollten Sie außerhalb der Rezeptionszeiten anreisen, informieren Sie bitte Ihr gebuchtes Hotel vor Ihrer Anreise.
Babybetten (gilt nicht in Erwachsenenhotels):
Babybett auf Anfrage und nach Verfügbarkeit. Eventuell erfolgt die Unterbringung im Bett der Eltern. Ggf. ist ein Aufpreis vor Ort zu zahlen.
Eingeschränkte Mobilität:
Aus unserer Sicht ist die Hotelanlage für Menschen mit eingeschränkter Mobilität nicht geeignet.
Fluginformationen:
Bitte informieren Sie sich über Gepäckbestimmungen, Bordverpflegung und Check-in Ihrer gebuchten Fluggesellschaft im Internet unter: http://www.ferien-touristik.de/coraltravel/fluginformationen
Sollten Sie eine Flugreise gebucht haben, findet die Beförderung in der Economy – Klasse statt.
Mindestalter:
Bitte beachten Sie, dass mindestens ein Reiseteilnehmer der Buchung 18 Jahre alt sein muss.

Nachtflüge:
Bitte beachten Sie, dass die Hotelzimmer am Anreisetag landesüblich erst ab ca. 14 Uhr zur Verfügung stehen. Bei einer Ankunftszeit  am Folgetag bis 3:59 Uhr morgens erhalten Sie sofort Ihr gebuchtes Zimmer.
Reise-, Sicherheits- und medizinische Hinweise:
Aktuelle Reise-, Sicherheits- sowie medizinische Hinweise für EU-Bürger erhalten Sie aufgrund unserer vorvertraglichen Informationspflichten vor Buchung übermittelt beziehungsweise von Ihrem Reisebüro ausgehändigt. Auf den Internetportalen werden Ihnen diese Informationen vor Buchung dargestellt.
Saisonale Einschränkungen:
Bitte beachten Sie, dass die angegebenen Hoteleinrichtungen, Verpflegungsleistungen, Außenanlagen und Aktivitäten von Mitte Oktober (15.10.) bis Ende Mai (31.05.) je nach Hotelauslastung und Witterungsbedingungen nur eingeschränkt oder gar nicht zur Verfügung stehen können. Einige Bereiche der Außenanlage sowie Sport- und Unterhaltungsmöglichkeiten können auch unabhängig von Auslastung und Wetter geschlossen sein bzw. zu diesem Zeitraum gestrichen werden.

Sprache:
Bitte beachten Sie, dass das Unterhaltungsprogramm, die Kinderbetreuung und das Fernsehprogramm nicht zwangsläufig in deutscher Sprache angeboten werden, solange nichts genaueres in unserer Hotelbeschreibung aufgeführt wird.
Transfer vor Ort / Sonder- bzw. Sportgepäck:
Bitte beachten Sie, dass Sie bei manchen Hotels an vorgeschriebenen Haltepunkten in der Nähe Ihres Hotels abgesetzt werden, anstelle Ihres/r individuellen Hotels/Unterkunft. Aufgrund der Lage einiger Hotels (z.B. in Fußgängerzonen) in diesen Orten, ist es eventuell nicht möglich, einen Tür-zu-Tür-Service zu bieten. In diesem Fall werden die Fahrer Sie an der nächstmöglichen Stelle zu Ihrer Unterkunft absetzen. Der Anbieter ist nicht für den Transport Ihres Gepäcks zur Unterkunft verantwortlich.

Wir möchten Sie höflich bitten, Ihre Transfer Agentur sowie Ihr gebuchtes Hotel zu informieren, sofern es während der Anreise zu Verzögerungen Ihres Fluges kommen sollte.
Wenn Sie eine Reise ohne Transfer gebucht haben und nach 18 Uhr in Ihrem gebuchten Hotel ankommen, dann informieren Sie bitte den Hotelier vor Ihrer Anreise, damit Ihre gebuchte Leistung gewährt bleibt.
Bitte beachten Sie, dass Sonder- und Sportgepäck vor Abreise bei uns angemeldet werden muss und Kosten für die Beförderung auf den Transfers anfallen.

Szállás szolgáltatások

 • Klimatizált Klimatizált igen
 • Kültéri medence Kültéri medence igen
 • TV TV igen
 • Hűtőszekrény Hűtőszekrény igen
 • Bár Bár igen
 • Étterem Étterem igen
 • Kávézó Kávézó igen

Nem találja a minden szempontból tökéletes utazást?

Hívjon minket és segítünk álmai utazásásának megtalálásában!

Az alábbi időpontban állunk rendelkezésére: H-V: 8-20.

+36 1 501 5631

Időjárás

Mai időjárás

 • Vízhőmérséklet 29 °C

A legideálisabb hónapok az utazáshoz ebben a térségben

 • Kítűnő
 • Ideális
 • Nem ajánlott
 1. Január
 2. Február
 3. Március
 4. Április
 5. Május
 6. Június
 7. Július
 8. Augusztus
 9. Szeptember
 10. Október
 11. November
 12. December

További szállások, amelyek érdekelhetik