Magyar állampolgároknak Törökországba történő utazás esetén személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges. A személyi igazolványnak legalább 180 napig érvényesnek kell lennie, vagy útlevél esetében a visszaérkezéstől számított legalább 6 hónapi érvényességgel kell rendelkeznie.

További információval kapcsolatban, kérjük keresse fel a Konzuli Szolgálat oldalát.

Szállás Oglakcioglu Park Boutique

Értékelés: /5

Törökország, Égei Riviéra

Már 194 108 Ft /fő-től

Megnézem

Összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat:

Időpont tekintetében rugalmas? Döntsön a várható ár alapján!

Az árak következő hónapokban várható alakulása a jelenleg rendelkezésünkre álló adatok alapján.

Az egyes oszlopok egy adott hónapban a személyenként elérhető legalacsonyabb árú opciót tüntetik fel; az utazás hosszának függvényében ez módosulhat.

Összes időpont

Szállásleírás

Szállás ID száma: 156 049

Foglalási kódok:
 • ADB2036
 • ADB236


Elhelyezkedés:
Izmirben található. A legközelebbi látnivaló a Kemeralti Bazár (kb. 900 m). A városközpont kb.900 m-re található. A kikötő körülbelül 2,4 km-re található. Repülőtér: kb 17 km.

Berendezés:
A légkondicionált szálloda 49 szobával rendelkezik 6 emeleten. A beltéri részlegben recepció (24 órás), bérelhető széf, lift és kioszk, valamint internet-hozzáférés (adott esetben térítés ellenében, nyilvános helyiségekben) és WiFi (adott esetben térítés ellenében, a közös helyiségekben) található. A szolgáltatások közé tartozik egy légkondicionált étterem is.

Szállás (szezontól függően):
A kétágyas szobák szőnyegpadlóval, káddal vagy zuhanyzóval/WC-vel, hajszárítóval, vezetékes internettel, WiFi-vel, minibárral, telefonnal, bérelhető széffel, ébresztőórával és TV-vel felszereltek.

A gazdaságos szobák általában olyan szobák, amelyek elhelyezkedésüket, méretüket és felszereltségüket tekintve eltérhetnek a standard szobáktól. A megosztás a helyszínen lévő szállodatulajdonos feladata.

Étkezés (szezontól függően):
Reggeli, félpanzió

A reggelit svédasztalos rendszerben szolgálják fel.

Félpanzió: reggeli és vacsora.

Vegyes:
- Elfogadott fizetőeszközök: American Express, Euro/Master Card, Visa
- Mosodai szolgáltatás (térítés ellenében)
- Parkolási lehetőségek

ország kategória:
Hivatalosan nincs besorolva

Országinformációk Türkiye:
Online vízum Türkiye:
Felhívjuk figyelmét, hogy egyes nemzetiségek (kivéve Németország) esetében az elektronikus vízumot (E-Visa) 2014. április 10-én vezették be. Ez az üdülési és üzleti utakra vonatkozik, és online kell igényelni a www.evisa.gov.tr oldalon, és ki kell nyomtatni az utazás megkezdése előtt.
A más állampolgárságú utazóknak ezért az illetékes nagykövetségükön vagy konzulátusukon érdeklődniük kell a belépési követelményekről.

Megjegyzés a lakóhelyről:
Felhívjuk figyelmét, hogy a Törökországba irányuló Hotel Only foglalások csak azon utazók számára érvényesek, akik igazolni tudják, hogy Németországban, Ausztriában, Svájcban vagy a Benelux-országokban laknak, vagy repülőjeggyel rendelkeznek ezekből az országokból. Megfelelő bizonyíték hiányában a helyi szálloda jogosult legalább 50%-os felárat felszámítani, vagy teljes mértékben megtagadni a szállást.
Egy jegyzet:

Október közepétől (október 15.) május végéig (május 31.) felújítási, építési munkálatok folyhatnak lefoglalt szállodájában, a szomszédos szállodákban és a közvetlen közelében.Általános információ:
Aktuális információk a koronavírusról (Covid-19):
Saját biztonsága érdekében messzemenő intézkedéseket hoznak a koronajárvány megfékezésére nyaralóhelyén vagy szállodájában. Az úti céltól és régiótól függően ez bizonyos változtatásokhoz vagy szolgáltatási korlátozásokhoz vezethet a szállodákban érvényes kormányzati utasítások miatt, amelyek hatással lehetnek a szállodai létesítményekre, a szabadtéri létesítményekre, az étkezési szolgáltatásokra és a tevékenységekre. Ezenkívül eltérő szabályozások vonatkozhatnak a teljesen beoltott, felépült vagy be nem oltott személyekre. Bizonyos létesítmények csak a teljesen beoltott személyek számára állnak rendelkezésre.

A koronajárvány okozta rendkívüli körülmények továbbra is járatok törléséhez, repülési időpontok/menetrend-módosításokhoz, valamint szállodabezáráshoz, későbbi szállodanyitásokhoz és túlfoglalásokhoz vezethetnek – akár nagyon rövid időn belül is. Ilyen esetekben igyekszünk a lehető leggyorsabban megfelelő alternatívát kínálni. Ha mégis le kell mondanunk az utazást a korona miatt, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Érkezési idő:
Kérjük, vegye figyelembe a recepció nyitvatartási idejét. Ha a recepció nyitvatartási idején kívül érkezik, kérjük, érkezése előtt tájékoztassa lefoglalt szállodáját.
Kiságyak (nem érvényes felnőtt szállodákban):
Kiságy kérésre és a készlet erejéig áll rendelkezésre. A szüleid ágyában szállásolható el. Szükség esetén a helyszínen külön díjat kell fizetni.
Korlátozott mobilitás:
A mi szempontunkból a szállodakomplexum mozgáskorlátozottak számára nem alkalmas.
Repülési információ:
Kérjük, tájékozódjon a poggyászra vonatkozó szabályokról, a fedélzeti étkezésekről és a lefoglalt légitársasághoz való bejelentkezésről online: http://www.ferien-touristik.de/fluginformation
Ha repülőjegyet foglalt, a szállítás turista osztályon történik.
Minimális életkor:
Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalásban részt vevő legalább egy résztvevőnek 18 évesnek kell lennie.

Éjszakai járatok:
Felhívjuk figyelmét, hogy a szállodai szobák csak az érkezés napján 14 órától állnak rendelkezésre. Ha másnap hajnali 3:59 előtt érkezik, azonnal megkapja a lefoglalt szobát.
Utazási, biztonsági és orvosi tanácsok:
Szerződéskötést megelőző tájékoztatási kötelezettségeink miatt Ön a foglalás előtt megkapja az EU-polgárok aktuális utazási, biztonsági és egészségügyi információit, vagy az utazási irodától kapja meg. Ezeket az információkat a foglalás előtt az internetes portálokon jelenítjük meg.
Szezonális korlátozások:
Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott szállodai létesítmények, vendéglátó-ipari szolgáltatások, szabadtéri létesítmények és tevékenységek csak korlátozottan vagy egyáltalán nem elérhetők október közepétől (október 15.) május végéig (május 31.) a szálloda foglaltságától és az időjárástól függően. körülmények. A szabadtéri létesítmény egyes részei, valamint a sport- és szórakoztató létesítmények szintén zárva tarthatnak vagy törölhetők ebben az időszakban, a foglaltságtól és az időjárástól függetlenül.

Nyelv:
Felhívjuk figyelmét, hogy a szórakoztató programokat, a gyermekfelügyeletet és a televíziós műsorokat nem feltétlenül német nyelven kínálják, kivéve, ha a szálloda leírásában ez szerepel.
Helyi transzfer / speciális vagy sportpoggyász:
Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes szállodák a szálloda közelében kijelölt megállóhelyeken teszik le Önt az egyéni szállodája/szálláshelye helyett. Egyes szállodák elhelyezkedése miatt (pl. sétálóutcák) ezeken a helyeken előfordulhat, hogy nem lehet háztól házig szolgáltatást nyújtani. Ebben az esetben a sofőrök a szállásodhoz legközelebbi helyen szállítják le. A szolgáltató nem vállal felelősséget az Ön poggyászainak szállásra szállításáért.

Kérjük, tájékoztassa transzfer irodáját és lefoglalt szállodáját, ha járata késik utazása során.
Ha transzfer nélküli utazást foglalt, és 18 óra után érkezik a lefoglalt szállodába, kérjük, érkezése előtt tájékoztassa a szállásadót, hogy a lefoglalt szolgáltatás továbbra is érvényes legyen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a speciális és sportpoggyászt indulás előtt nálunk kell regisztrálni, és a transzferek szállítási költséggel járnak.

Buchungscodes:
 • ADB2036
 • ADB236


Lage:
Das Hotel liegt in Izmir. Die nächstgelegene Sehenswürdigkeit ist Kemeralti Bazaar (ca. 900 m). Die Innenstadt ist ca. 900 m entfernt. In ca. 2,4 km liegt der Hafen. Flughafen: ca. 17 km.

Ausstattung:
Das klimatisierte Hotel verfügt über 49 Zimmer verteilt auf 6 Etagen. Der Innenbereich umfasst eine Rezeption (24 h), Mietsafe, einen Lift und Kiosk sowie Internet-Zugang (ggf. gegen Gebühr, in öffentlichen Bereichen) und WiFi (ggf. gegen Gebühr, in öffentlichen Bereichen). Zu den Einrichtungen zählt zudem ein Restaurant mit Klimaanlage.

Unterbringung (je nach Saison verfügbar):
Die Doppelzimmer sind ausgestattet mit Teppich, Bad oder Dusche/WC, Föhn, Kabel Internet, WLAN, Minibar, Telefon, Mietsafe, Wecker und TV.

Economy Zimmer sind in der Regel Zimmer, die in Lage, Größe und Ausstattung von den Standardzimmern abweichen können. Die Einteilung obliegt dem Hotelier vor Ort.

Verpflegung (je nach Saison verfügbar):
Frühstück, Halbpension

Das Frühstück wird in Buffetform angeboten.

Halbpension: Frühstück und Abendessen.

Sonstiges:
- akzeptierte Zahlungsmittel: American Express, Euro/Master Card, Visa
- Wäsche-Service (gegen Gebühr)
- Parkmöglichkeiten

Landeskategorie:
Offiziel nicht kategoriesiert

Länderhinweise Türkei:
Online-Visum Türkei:
Bitte beachten Sie, dass für einige Nationalitäten (außer Deutschland) ab dem 10.04.2014 das elektronische Visum (E-Visa) eingeführt wurde. Dieses gilt für Urlaubs- und Geschäftsreisen und muss bereits vor Reisebeginn online auf www.evisa.gov.tr beantragt und ausgedruckt werden.
Reisende anderer Nationalitäten sollten sich daher bei Ihrer zuständigen Botschaft oder Konsulat über die Einreisebestimmungen erkundigen.

Hinweis zu Wohnsitz:
Bitte beachten Sie, dass Hotel Only Buchungen in die Türkei nur für Reiseteilnehmer gültig sind, die entweder einen Wohnsitz innerhalb von Deutschland, Österreich, der Schweiz oder den Benelux-Ländern nachweisen können oder über ein Flugticket aus diesen Ländern verfügen. Wenn ein entsprechender Nachweis fehlt, ist das Hotel vor Ort berechtigt, einen Aufschlag von mindestens 50% zu berechnen oder die Unterbringung ganz zu verweigern.
Hinweis:

Von Mitte Oktober (15.10.) bis Ende Mai (31.05.) kann es in Ihrem gebuchten Hotel, in Nachbarhotels sowie in der unmittelbaren Umgebung zu Renovierungs- und Bauarbeiten kommen.Allgemeine Hinweise:
Aktuelle Information zum Coronavirus (Covid-19):
Zu Ihrer eigenen Sicherheit werden weitreichende Maßnahmen zur Eindämmung der Corona-Pandemie in Ihrem Urlaubsland bzw. Hotel getroffen. Dies kann je nach Destination und Region zu einigen Änderungen bzw. Leistungseinschränkungen aufgrund behördlicher Anweisungen in den Hotels führen, die Auswirkungen auf Hoteleinrichtungen, Außenanlagen, Verpflegungsleistungen und Aktivitäten haben können. Darüber hinaus können abweichende Regelungen für vollständig geimpfte, genesene oder nicht geimpfte Personen gelten. Bestimmte Einrichtungen stehen gegebenenfalls nur vollständig geimpften Personen zur Verfügung.

Die außergewöhnlichen Umstände durch die Corona Pandemie können zudem weiterhin zu Flugstreichungen, Flugzeiten-/Flugplanänderungen sowie Hotelschließungen, spätere Hoteleröffnungen und Überbuchungen führen - auch sehr kurzfristig. Wir bemühen uns, Ihnen in diesen Fällen schnellstmöglich eine angemessene Alternative anzubieten. Sollten wir Ihre Reise dennoch Corona bedingt absagen müssen, werden wir uns mit Ihnen in Verbindung setzen.
Ankunftszeit:
Bitte achten Sie auf die Öffnungszeiten der Rezeption. Sollten Sie außerhalb der Rezeptionszeiten anreisen, informieren Sie bitte Ihr gebuchtes Hotel vor Ihrer Anreise.
Babybetten (gilt nicht in Erwachsenenhotels):
Babybett auf Anfrage und nach Verfügbarkeit. Eventuell erfolgt die Unterbringung im Bett der Eltern. Ggf. ist ein Aufpreis vor Ort zu zahlen.
Eingeschränkte Mobilität:
Aus unserer Sicht ist die Hotelanlage für Menschen mit eingeschränkter Mobilität nicht geeignet.
Fluginformationen:
Bitte informieren Sie sich über Gepäckbestimmungen, Bordverpflegung und Check-in Ihrer gebuchten Fluggesellschaft im Internet unter: http://www.ferien-touristik.de/fluginformationen
Sollten Sie eine Flugreise gebucht haben, findet die Beförderung in der Economy – Klasse statt.
Mindestalter:
Bitte beachten Sie, dass mindestens ein Reiseteilnehmer der Buchung 18 Jahre alt sein muss.

Nachtflüge:
Bitte beachten Sie, dass die Hotelzimmer am Anreisetag landesüblich erst ab ca. 14 Uhr zur Verfügung stehen. Bei einer Ankunftszeit am Folgetag bis 3:59 Uhr morgens erhalten Sie sofort Ihr gebuchtes Zimmer.
Reise-, Sicherheits- und medizinische Hinweise:
Aktuelle Reise-, Sicherheits- sowie medizinische Hinweise für EU-Bürger erhalten Sie aufgrund unserer vorvertraglichen Informationspflichten vor Buchung übermittelt beziehungsweise von Ihrem Reisebüro ausgehändigt. Auf den Internetportalen werden Ihnen diese Informationen vor Buchung dargestellt.
Saisonale Einschränkungen:
Bitte beachten Sie, dass die angegebenen Hoteleinrichtungen, Verpflegungsleistungen, Außenanlagen und Aktivitäten von Mitte Oktober (15.10.) bis Ende Mai (31.05.) je nach Hotelauslastung und Witterungsbedingungen nur eingeschränkt oder gar nicht zur Verfügung stehen können. Einige Bereiche der Außenanlage sowie Sport- und Unterhaltungsmöglichkeiten können auch unabhängig von Auslastung und Wetter geschlossen sein bzw. zu diesem Zeitraum gestrichen werden.

Sprache:
Bitte beachten Sie, dass das Unterhaltungsprogramm, die Kinderbetreuung und das Fernsehprogramm nicht zwangsläufig in deutscher Sprache angeboten werden, solange nichts genaueres in unserer Hotelbeschreibung aufgeführt wird.
Transfer vor Ort / Sonder- bzw. Sportgepäck:
Bitte beachten Sie, dass Sie bei manchen Hotels an vorgeschriebenen Haltepunkten in der Nähe Ihres Hotels abgesetzt werden, anstelle Ihres/r individuellen Hotels/Unterkunft. Aufgrund der Lage einiger Hotels (z.B. in Fußgängerzonen) in diesen Orten, ist es eventuell nicht möglich, einen Tür-zu-Tür-Service zu bieten. In diesem Fall werden die Fahrer Sie an der nächstmöglichen Stelle zu Ihrer Unterkunft absetzen. Der Anbieter ist nicht für den Transport Ihres Gepäcks zur Unterkunft verantwortlich.

Wir möchten Sie höflich bitten, Ihre Transfer Agentur sowie Ihr gebuchtes Hotel zu informieren, sofern es während der Anreise zu Verzögerungen Ihres Fluges kommen sollte.
Wenn Sie eine Reise ohne Transfer gebucht haben und nach 18 Uhr in Ihrem gebuchten Hotel ankommen, dann informieren Sie bitte den Hotelier vor Ihrer Anreise, damit Ihre gebuchte Leistung gewährt bleibt.
Bitte beachten Sie, dass Sonder- und Sportgepäck vor Abreise bei uns angemeldet werden muss und Kosten für die Beförderung auf den Transfers anfallen.

Szállás szolgáltatások

 • Távolság a belvárostól a belvárostól 50 m
 • Klimatizált Klimatizált igen
 • TV TV igen
 • Minibár, Bár Minibár igen
 • Akadálymentesített Akadálymentesített igen
 • Étterem Étterem igen
 • Kávézó Kávézó igen
 • Non-stop recepció Non-stop recepció igen

Nem találja a minden szempontból tökéletes utazást?

Hívjon minket és segítünk álmai utazásásának megtalálásában!

Az alábbi időpontban állunk rendelkezésére: H-V: 8-20.

+36 1 501 5631

Töltés

Térségleírás betöltése folyamatban...

Időjárás

Mai időjárás

 • Vízhőmérséklet 22 °C

A legideálisabb hónapok az utazáshoz ebben a térségben

 • Kítűnő
 • Ideális
 • Nem ajánlott
 1. Január
 2. Február
 3. Március
 4. Április
 5. Május
 6. Június
 7. Július
 8. Augusztus
 9. Szeptember
 10. Október
 11. November
 12. December

További szállások, amelyek érdekelhetik