Lengyelország - Opolské vojvodství Lengyelország

Legújabb értékelések Lengyelország - Opolské vojvodství

Összesen: 4.8 Általánosságban elmondható, hogy nem áll szándékomban visszatérni ebbe az üdülőhelybe, a szálloda körülményei nem rosszak, de a...

  • 5 Elhelyezés
  • 6 Ellátás
  • 4 Környék
  • 4 Alapár

Szállás általános értékelése
Általánosságban elmondható, hogy nem áll szándékomban visszatérni ebbe az üdülőhelybe, a szálloda körülményei nem rosszak, de a látnivalók és az egész üdülőhely fenntartásának megközelítése sok kívánnivalót hagy maga után, ami kár, mert nagy lehetőségek vannak benne, és inkább az volt. Rengeteg látnivaló a bezárt üdülőhely térképén, azaz ugrálóvár, gokartok. Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon jó körülmények. Nem tetszett, hogy a korábbi érkezés ellenére, tekintettel a kisgyerekekre és a szoba korábbi elérhetőségére, a recepciós hölgy nem tette lehetővé a korábbi bejelentkezést a szobába. Köztudott, hogy ez általában udvarias hozzáállás a klienshez, mert a nap 15 órakor kezdődik, de a korábbi szállodákban és üdülőhelyeken nem volt gondom vele.

Ellátás
Az étel jó, talán nem túl változatos, de minden ízletes és friss

Szállás szolgáltatások
Sok tiltás. (a medencehasználat közben a gyerekeknek harapnivalók biztosításához ki kell menni a szobába, átöltözni, nassolni, átöltözni a ruhába és a fürdőköpenybe, egyszóval fürdőköpenyben tilos a nyitott bárba belépni) az olyan attrakciók állapota, mint az edzőterem, tragédia (minden felszerelés sérülés- és balesetveszélyes, rongyos vagy üzemképtelen), vízi felszerelések, azaz vízibicikli, még nagyobb tragédia, fele nem működik, másik fele fele :) olyan hibái vannak, mint a pedálok hiánya, vagy nem várt módon felveszi a vizet. Ezen kívül rengeteg attrakció a gyerekeknek, például balesetveszélyes játszótér, nem biztosított sérült elemek. Animáció gyerekeknek, mint a helyszínen megtudtuk, csak 3 éven felülieknek, a második dolog, hogy gyerekekkel csak olyan attrakciókra mész, ahova a szülőkkel is el lehet menni, semmi találékonyság és játék gyerekeknek.

Tengerpart
Rengeteg napozóágy és sok tennivaló, ha szép az idő, különben a fedett medence túl kicsi ahhoz, hogy mindenki elférjen.

Falkowski Marcin, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2022.08.02., Tartózkodás időpontja:: 2022.07.27 - 07.30.
Régió: Lengyelország Lengyelország, Opolské vojvodství, Szállás: Gorzelanny

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

6 fénykép

Összesen: 9.4 nagyon jó

  • 10 Elhelyezés
  • 7 Ellátás
  • 10 Környék
  • 10 Alapár

Szállás általános értékelése
nagyon jó Teljes leírás

Elhelyezés
nagyon jó

Ellátás
nagyon jó - csak nincs gyümölcs

Szállás szolgáltatások
nagyon jó

Tengerpart
tiszta, rendezett

Cuber Gabriela, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2022.06.28., Tartózkodás időpontja:: 2022.06.20 - 06.23.
Régió: Lengyelország Lengyelország, Opolské vojvodství, Szállás: Gorzelanny

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

összes ajánlás Lengyelország - Opolské vojvodství