Szlovákia - Magas - Tátra Szlovákia

Legújabb értékelések Szlovákia - Magas - Tátra

Összesen: 9.8 Nagyon jó ár/érték arányos szálloda. Családbarát, gyerekbarát, kitűnő wellness részleggel, finom, szlovák ételekkel.

 • 9.5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon jó ár/érték arányos szálloda. Családbarát, gyerekbarát, kitűnő wellness részleggel, finom, szlovák ételekkel. Teljes leírás

Elhelyezés
A családi szobák tágasak, szépek. Egyedül a hűtőt hiányoltam.

Névtelen, 2018.06.25., Tartózkodás időpontja: 2018.06.16 - 06.20.
Régió: Szlovákia Szlovákia, Magas - Tátra, Szállás: Toliar

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5.8 Jó volt

 • 6 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 5 Alapár
 • 5 Sípálya minőség

Összegzés:
Jó volt Teljes leírás

Elhelyezés
Kissé lelakott volt a suoba

Ellátás
A ellátás megfelelő volt

Mizsei Viktória Titanilla, 2017.01.05., Tartózkodás időpontja: 2016.12.29 - 2017.01.02.
Régió: Szlovákia Szlovákia, Magas - Tátra, Szállás: Sorea Hutník I.

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: Az említett szálloda és étterem csalódást okozott. Ebbe a szállodába többé nem mennék.

Bevezetés
Az említett szálloda és étterem csalódást okozott. Ebbe a szállodába többé nem mennék. Teljes leírás

Ellátás
Az étteremnél még egy üzemi étkezde is jobb. Csak ebédelni jártunk oda, a szállodában nem laknék. Ebédre sztrapacskát kaptunk, ami visszataszító volt. Biztosan félkész áru volt, amit a Lidl-ben kínálnak. A juhtúró is rossz volt rajta. Az édesanyámmal voltam ebédelni, de egyikünknek sem ízlett. Nem ez volt a legrosszabb, hanem az utána jelentkező gyomorrontás, hasmenés, ami elrontotta a nyaralást, még hánytunk is. A recepció sem kellemes. Nem köszönnek, amikor megkérdeztük a recepción, hol van az étterem, a hölgy kelletlenül azt felelte, amott... Az üzletben az eladónő a barátnőjével csevegett és még csak nem is köszönt. Ebbe a szállodába többé nem mennék. Remélen ez az értékelés önnek is tanulságul szolgál.

Hotel szolgáltatások
Már a recepción meggyőződtem róla, hogy itt semmi jóra sem számíthatok. Még a legolcsóbb szállodákban sem fordult elő, hogy a recepciós ignorálta volna a vendéget.

Összegzés
Borzalmas, aki Stary Smokovecbe készül, mindenkinek a Grand Hotelt ajánlom. Eddig még sehol másutt nem kaptam olyan szolgáltatást.

Névtelen, 2009.04.20.
Régió: Szlovákia Szlovákia, Magas - Tátra, Szállás: Grandhotel Starý Smokovec

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 2.5 A szálloda fantasztikus fekvésű, de nincs saját, őrzött parkolója, ezért a Stary Smokovecben lévő, őrizetlen parkolóban kell parkolni,...

 • 3.9 Szállás
 • 1.4 Ellátás
 • 1.5 Környék
 • 3 Alapár

Bevezetés
A szálloda fantasztikus fekvésű, de nincs saját, őrzött parkolója, ezért a Stary Smokovecben lévő, őrizetlen parkolóban kell parkolni, ahol ellopták az autónkat? Ráadásul a szállodába egyetlen módon juthat csak el, felvonóval, ami 170 koronába kerül. A szálloda ezt nem kompenzálja. Teljes leírás

Elhelyezés
Egy viszonylag nagy szobában laktunk, ahol 3 fekhely volt. Nekem nem tetszett a fürdőszoba, a szegényes, bolgár körülményekhez hasonlított - a zuhany a mosdóhoz kapcsolt, ami a zuhanysarokban áll. Nyomorúságos.

Ellátás
Teljes panziót reneltünk, és meg kell jegyezni, hogy az ebédek voltak a nap legjobb étkezései. A reggeli is megfelelt, de korábban kellett menni, különben nem jutott teljes őrlésű péksütemény, sonka vagy fonottkalács. Vacsorára 4 féle ételt kínáltak. Nekem hiányzott a friss zöldség, amit csak reggelire kaptunk.

Hotel szolgáltatások
A szállodának van egy saját kávéháza, ami tágas, nagyon kellemes. Egyetértettünk abban is, hogy minden attól függ, ki szolgál. Az egyik műszak, ahol nők dolgoznak, kitűnő, de a másik kész szerencsétlenség. A pincér urak nem emlékeztek melyik asztalnál mit rendeltek, pedig csak 3 asztalnál ültek. Nem túl udvariasak, 22 óra körül kidobálták a vendégeket. A másik műszak megvárta, amíg elfogyasztjuk az italunkat, nem ragaszkodtak annyira a zárórához.

Tengerpart
Sajnos kevés volt a hó, de a szálloda stratégiai szempontból nagyon jó helyen fekszik. Közvetlenül a szálloda mellett volt egy könnyebb sípálya, ahol gyerekek és felnőttek is síelhettek. A szállodától egy sípálya vezetett Stary Smokovecbe, de ez az idén nem működött, mivel nem volt hó.

Összegzés
A szállodáról a benyomásom nem rossz, a fürdőszobát kibírtuk, de ami nagyon zavart, az a szállodába vezető út volt - hihetetlenül drága. Sehol sem talákoztam még olyasmivel, hogy a szállodába ne lenne biztosítva a közlekedés, és ezt a vendégnek kéne fizetnie. A szállodában nincs autó, semmilyen jármű, ami a csomagokat elszállítaná. Mindent egyedül kellett kicipelnünk a felvonóhoz, közben ügyelni a két kisgyerekre. Ha valamit változtatnak a felvonón, vagy megoldják a közelkedést, szívesen elmennénk még oda, de addig egy könnyebben elérhető szállodát keresek, ahol őrzött parkoló is lesz.

Benešová Kamila, 2008.03.02., Tartózkodás időpontja: 2008.03.01 - 02.23.
Régió: Szlovákia Szlovákia, Magas - Tátra, Szállás: Sorea Hrebienok

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: A szálloda nem barriérmentes. A környék szép, rendezett, volt egy játszótér a gyerekek részére és minigolf is. A szálloda előtt volt egy...

Bevezetés
A szálloda nem barriérmentes. A környék szép, rendezett, volt egy játszótér a gyerekek részére és minigolf is. A szálloda előtt volt egy sportpálya. Teljes leírás

Elhelyezés
Nagy, erkélyes szobánk volt, de a fürdőszoba és a WC régebbi. A szobák berendezése is elavult. Mindig volt tiszta törölközőnk és kérésre kitakarítottak.

Ellátás
Nagy adagokat kaptunk és ha véletlenül olyan ételt rendeltünk, amit utóbb meggondoltunk, készségesen kicserélték. A reggeli svédasztalos volt, ahol az ételt folyamatosan pótolták és igazán jó volt a választék. Vacsorára volt előétel, leves, főfogás, gyümölcs és sütemény. Az étkezéssel maximálisan elégedettek voltunk.

Hotel szolgáltatások
A szállodában van internet, egy régebbi teke, biliárd, játszótér, minigolf, stb. Minden az ajánlatnak megfelelő volt.

Összegzés
A szálloda kellemes benyomást kelt, van egy saját parkolója, autóval jól elérhető, és a személyzet készséges.

Jordová Řepková Marcela, 2006.07.19., Tartózkodás időpontja: 2006.06.24 - 07.01.
Régió: Szlovákia Szlovákia, Magas - Tátra, Szállás: Sorea Hutník I.

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

összes ajánlás Szlovákia - Magas - Tátra