Szlovákia - Nagy - Fátra Szlovákia

Szállásértékelések - Szlovákia - Nagy - Fátra

Összesen: 7.7 Gyönyörű kis szálloda és szép a kisváros, nagyon szép a vár, az állatkert. kedvesek az emberek. A vár melletti fürdőt nem próbáltam,...

  • 9.1 Elhelyezés
  • 5.6 Ellátás
  • 8 Környék
  • 8 Részvételi díj

Bevezetés
Gyönyörű kis szálloda és szép a kisváros, nagyon szép a vár, az állatkert. kedvesek az emberek. A vár melletti fürdőt nem próbáltam, kevés időm volt és azt a gyógyvizes medencékben töltöttem. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda nagyon jó fekvésű, egy dombon fekszik, a fürdő gyalog 5 percnyire volt, a városközpont pedig 10 percnyire. Az épület kívülről nem nagyon mutatós, de belül kellemes, felújított. Az északi fekvésű szobákba behallatszik a helyi útról a zaj. A szállodában volt 2 lift, a szobák szépek, új a berendezés, csendesek.

Ellátás
A svédasztalos reggeli kínálata gazdagabb is lehetett volna, de a vacsorák annak, aki hozzászokott a szállodai koszthoz , jók. Legközelebb csak reggelit rendelnék és ebédelni, vacsorázni inkább a 10 percnyire fekvő városba járnék, ahol sok az étterem, kitűnően főznek és az árak a szállodai árakhoz hasonlóak.

Szállás szolgáltatások
A személyzet nagyon kedves, előzékeny. A hallban volt biliárd és bár. Kezeléseket közvetlenül a fürdőben rendeltem, megfizettem és a szálloda recepcióján egy bizonyos összeget megtérítettek belőle. A szobákon volt telefon, úgy is lehet kezelést rendelni.

Tengerpart
A termálfürdő melletti strandon nem voltam, nem volt rá időm. Csak arra jártam és tisztának tűnt, egy nagy területen van, hallatszottak a szórakoztató programok.

Szállás általános értékelése
A fürdő nagyon tetszett, újra elmennék és ismét a Regiában szeretnék lakni, de csak szállást rendelnék reggelivel. A kezeléseket egymagam választanám ki, ott a helyszínen. Legalább egy hétre mennék.

Strnadová Šárka, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.09.05., Tartózkodás időpontja:: 2008.08.15 - 08.19.
Régió: Szlovákia Szlovákia, Nagy - Fátra, Szállás: Regia

Összes szállásértékelés Szlovákia - Nagy - Fátra