Szlovákia - Slnečné Jazerá Szlovákia

Legújabb értékelések Szlovákia - Slnečné Jazerá

Összesen: A Fortuna szálloda 3-as és 2-es szobájában laktunk, ahol a két szoba részére az előszobában volt egy közös szekrény és a fürdőszobában...

Elhelyezés
A Fortuna szálloda 3-as és 2-es szobájában laktunk, ahol a két szoba részére az előszobában volt egy közös szekrény és a fürdőszobában zuhany valamint WC. Ez a szállás alkalmasabb egy 5 tagú család számára , mivel a kétszemélyes szobában csak ágyak és szekrények voltak, ülőalkalmatosság és TV nélkül. A hűtőszekrény a szálloda közös folyosóján volt. A mi esetünkben a szálloda vezetője nagyon készséges volt, és a 3 személyes rész csak a nyaralás egy rövidebb ideje alatt volt foglalt. Teljes leírás

Ellátás
Az ún. házikoszt finom volt, jó áron teljes panzió is rendelhető. Kérésre jellegzetes szlovák specialitásokat is készítenek.

Hotel szolgáltatások
Naponta takarítottak és cseréltek fürdőlepedőt, törölközőt. A szálloda környéke tiszta, karbantartott.

Tengerpart
A Fortuna szállodának a tóparton egy tiszta, füves strandja van , ahol nyugágyak és napernyők is vannak. Lehet hajót bérelni. A füves rész tiszta, gondozott.

Összegzés
A Fortuna egy családi típusú szálloda, ahol a személyzet közvetlen kapcsolatban áll a vendégekkel és mindent megtesznek, hogy a vendég elégedett legyen. A kiszolgálás tökéletes. A Szenci tavak déli partjai biztosítják a nyugalmat.
A szálloda vezetője, Ing.Buciová naponta a vendégek között van és minden problémát készségesen megold.
A szállodában töltött nyaralással nagyon elégedettek voltunk, de legközelebb egy klasszikus szállodai szobát választanánk, saját szociális helyiséggel. Azt hiszem, a jövőben is ellátogatunk ebbe a szállodába.

Dr. Kvasničková Libuše, 2006.07.21., Tartózkodás időpontja: 2006.06.24 - 07.08.
Régió: Szlovákia Szlovákia, Slnečné Jazerá, Szállás: Fortuna

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

összes ajánlás Szlovákia - Slnečné Jazerá