Thaiföld - Krabi Thaiföld

  • Repülési menetidő

    11:30

  • Leírás

    Az utóbbi időben a legközkedveltebb nyaralóhelyek közé tartozik Tájföldön. Az idelátogatókat érintetlen trópusi természet várja, gyönyörű fehér vagy arany színű homokkal borított part, és az Andamán tenger tiszta vize. Jellegzetes mészkő hegyek vannak itt, romantikus lagúnák és türkizkék víz. Korlátozott számú szállodakapacitása végett még nincs nagyon sok turista, ezért nagyon kellemes és nyugodt pihenést biztosíthat. Elsőrangú paradicsom a búvárkodás szerelmeseinek. A nagyszámú búvárközpont rengeteg kirándulást ajánl a környező korallszigetekre. Jöhetnek ide gyakorlott és teljesen kezdő búvárok is. Szállítás a reptérről kb. 1 óra.

Legújabb értékelések Thaiföld - Krabi

Összesen: 10 Fantasztikus elhelyezkedésű a szálloda. A hotel rendkívül kedves gesztusokkal lep meg. Pl.: az első ott megszálló vendéget meghívja a...

  • 10 Elhelyezés
  • 10 Ellátás
  • 10 Környék
  • 10 Alapár

Összegzés:
Fantasztikus elhelyezkedésű a szálloda. A hotel rendkívül kedves gesztusokkal lep meg. Pl.: az első ott megszálló vendéget meghívja a hotel és a fő Séf egy autentikus vacsorára. Az ember ha szeretne nyugalmat a saját jakuzzival ellátott erkélyén a dzsungel közepén pihenhet, ha medencézni szeretne van spa nyugodt medence csodás környezetben, de van nyüzsgősebb vízeséses medence is. Kajakozási lehetőség is van, amit nagyon érdemes kihasználni, mert gyönyörű partokat lehet megközelíteni a szállodától 15-30perces kajaktúrával. (biztonságos tengeri kajakokkal) Minden nap közlekedik ingyenes hajó járat a kikötőbe (nopparatara pier) és minden fél órában a visszaúthoz is biztosítanak hajót. A hotel szolgáltatásai teljes mértékben megfelelnek az 5 csillagos szolgáltatásoknak. Az emberek nagyon kedvesek, tisztelettudóak. A város közel van és a másik strandot ao nang beach, (és városát) egy majom lépcsőn lehet megközelíteni, ott rengeteg étterem masszázs szolgáltatás elérhető. Este nagyon nyüzsgős, értékes jó minőségű dolgokat lehet vásárolni. (nem érdemes elmenni máshol vásárolni maximum krabi nicht market de ott sok a bóvli.. viszont vannak bogarak :) különleges ételek és sokféle szuvenírlehetőség) Egy szó mint 100 fantasztikus a környezet, a hatalmas sziklák ölelésében a dzsungel közepén luxus körülmények közt. Fantasztikus! Teljes leírás

Elhelyezés
Fantasztikus elhelyezkedésű a szálloda. A hotel rendkívül kedves gesztusokkal lep meg. Pl.: az első ott megszálló vendéget meghívja a hotel és a fő Séf egy autentikus vacsorára. Az ember ha szeretne nyugalmat a saját jakuzzival ellátott erkélyén a dzsungel közepén pihenhet, ha medencézni szeretne van spa nyugodt medence csodás környezetben, de van nyüzsgősebb vízeséses medence is.

Ellátás
Mi csak reggeli ellátást kértünk mert tudtuk hogy rengeteget leszünk úton így nem érné meg félapnziós ellátást kérni. A reggeli rendkívül bőséges volt és változatos. Takarítani minden nap jönnek, ha kell. Vizet biztosítanak. Kajakozási lehetőség is van, amit nagyon érdemes kihasználni, mert gyönyörű partokat lehet megközelíteni a szállodától 15-30perces kajaktúrával. (biztonságos tengeri kajakokkal) Minden nap közlekedik ingyenes hajó járat a kikötőbe (nopparatara pier) és minden fél órában a visszaúthoz is biztosítanak hajót. A hotel szolgáltatásai teljes mértékben megfelelnek az 5 csillagos szolgáltatásoknak. Az emberek nagyon kedvesek, tisztelettudóak. A város közel van és a másik strandot ao nang beach, (és városát) egy majom lépcsőn lehet megközelíteni, ott rengeteg étterem masszázs szolgáltatás elérhető. Este nagyon nyüzsgős, értékes jó minőségű dolgokat lehet vásárolni. (nem érdemes elmenni máshol vásárolni maximum krabi nicht market de ott sok a bóvli.. viszont vannak bogarak :) különleges ételek és sokféle szuvenírlehetőség)

Hotel szolgáltatások
Kajakozási lehetőség is van, amit nagyon érdemes kihasználni, mert gyönyörű partokat lehet megközelíteni a szállodától 15-30perces kajaktúrával. (biztonságos tengeri kajakokkal) Minden nap közlekedik ingyenes hajó járat a kikötőbe (nopparatara pier) és minden fél órában a visszaúthoz is biztosítanak hajót. A hotel szolgáltatásai teljes mértékben megfelelnek az 5 csillagos szolgáltatásoknak.

Tengerpart
Mivel sekély a partszakasz, Thaiföld tipikus nem átlátszó hanem mély zöldes vizét találjuk a szálloda előtt, fantasztikus kilátással nyugalommal.

Szigecsán-Zezulka Bernadett Éva, 2018.11.29., Tartózkodás időpontja: 2018.11.03 - 11.15.
Régió: Thaiföld Thaiföld, Krabi, Szállás: Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: Ao Nang Beach Resort: kellemes hely, a deluxe szobák szépek és tágasak.

Bevezetés
Ao Nang Beach Resort: kellemes hely, a deluxe szobák szépek és tágasak. Teljes leírás

Elhelyezés
Az Ao Nang Beach Resort (nem a Cliff! csak nem volt választható) nagyon jó helyen van Ao Nang tengerpartján, a sétálóutca közepén. A tenger az utca másik oldalán van.

Deluxe szoba: klimatizált, hatalmas ágy! bőven el lehetett férni. A szobában hűtő is van, telitöltik minden nap, normál árai vannak az italoknak. Mindennap más állatfigurákat készítenek be az ágyon, törülközőkből :)

Tisztára mint egy nászutas lakosztály!

Érdekesség: egyszer mikor felkapcsoltam a villanyt, egy svábbogár szaladt ki a szobából, eltapostam. Egyik nap mintha patkányok veszekedtek volna valamin az állmennyezet felett a folyosón.

Ha ezektől eltekintünk, kellemes volt.

Ellátás
Reggeli jár a szálláshoz, nagyon bőséges. Március közepén, mikor ott jártunk, alig volt vendég, ennek ellenére hatalmas kajahalom volt a büféasztalokon. A reggeli a medence mellett van.

A hotel földszintjén az egyik legjobb étterem található a parton.

Hotel szolgáltatások
A szobában királyi ágy, hűtő, tele italokkal, cotton gumival :)

Kávé- és teafilter ingyen bekészítve.

Nagyon kellemes medence.

A sarkon utazási iroda, ahol érdemes befizetni kirándulásokra.

Tengerpart
Homokos, de annyira nem szép.

A strand egyik végében át kell menni egy kisebb dombon, és van ott egy 5*-os hotel, annak a strandja kitűnő.

Érdemes befizetni tengeri kirándulásokra, ott több szigeten is lehet hófehér homokos strandokon lubickolni.

Összegzés
Nagyon kellemes hely, központban van, mégis nyugis. Jó kiindulópont, bármerre indulunk.

A közelben rengeteg vásárlási lehetőség, szép strand kicsit odébb, rögtön onnan indulnak a kirándulások is.

Kovács Pál, 2010.09.27., Tartózkodás időpontja: 2010.03.14 - 03.19.
Régió: Thaiföld Thaiföld, Krabi, Szállás: Aonang Cliff Beach Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

összes ajánlás Thaiföld - Krabi