Thaiföld - Phi Phi Thaiföld

  • Repülési menetidő

    11:30

  • Leírás

    Phi Phi - A kis szigetcsoport körülbelül két órányi hajóútra található Phuket - szigetétől. A Phi Phi Leh és a Phi Phi Don félszigetek alkotják. Pár évvel ezelőtt még egy szunnyadó trópusi paradicsom volt. Az első turisták 1980-ban érkeztek ide, mára Ko Phi Phi kedvelt kirándulóhellyé vált. Phi Phi Don a nyugalmat, természetet, búvárkodást és könnyú búvárkodást kedvelők szigete. Elbűvölő öblök kellemes strandokkal, buja trópusi növényekkel benőtt katlanok és a türkisz vizű tenger várja az ideérkezőt. Ne keresse a repteret, utakat, hidakat és a luxus szállodákat. A szigeten csupán nappal hajóval lehet megközelíteni. Eredeti trópusi paradicsomra találunk itt.

Legújabb értékelések Thaiföld - Phi Phi

Összesen: Phi-phi egy szép sziget Thaiföld déli részén. Mindössze egy keskeny földnyelve lakott, meg néhány strandrész.

Bevezetés
Phi-phi egy szép sziget Thaiföld déli részén. Mindössze egy keskeny földnyelve lakott, meg néhány strandrész. Teljes leírás

Elhelyezés
Az Andaman Beach Resort nagyon jó helyen lévő szálloda. 3-féle lakrészük van: a normál nagyon gyenge, csak egy ventillátor van és nincs meleg víz, ezt ne válasszátok.

A deluxe már egy fokkal jobb, olyan bungaló, amelyben van légkondi, hűtő és meleg víz, televízióval.

Van egy luxus része is, egy U alakú rész, ott szebbek a szobák, de természetesen drágábbak is.

A hely a burkolatos út végén van, nagyon jó helyen.

Ellátás
A szálláshoz reggelit adnak, séf süti helyben a kívánság szerint elkészített tojást. Van dinnye és ananász. Thai ételek is vannak reggelire.

Nagyon finomak, jól lehet lakni úgy, hogy nem is akarsz majd ebédelni csak vacsizni.

Hotel szolgáltatások
Van egy szép nagy medencéje, egyik része kissé mélyebb, másik részében jacuzzi van. Ki lehet könyökölni és bámulni a tengert.

Este 7-ig tart nyitva.

Tengerpart
Homokos, akár a szálloda előtt is el lehet lenni, de ajánlom, menjetek el messzebb is.

Mivel itt van vége a kövezett útnak, kicsit mászni kell, át a köves részen és ott folytatódik a tengerpart, vannak még strandok.

Ha ezt a részt meguntátok, át lehet menni a földnyelv másik oldalára, teli van mulatóval, kajáldával.

Ne felejtsetek el felmenni a kilátóba.

Összegzés
Nagyon jó hely Phi-Phi, a szállás is jó, de nem sok mindent lehet csinálni, van 1-féle teljes napos kirándulás, arra érdemes befizetni.

Ha gyereket szeretnétek csinálni, arra ez a hely tökéletes :)

Kovács Pál, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2010.09.27., Tartózkodás időpontja:: 2010.03.20 - 03.24.
Régió: Thaiföld Thaiföld, Phi Phi, Szállás: Andaman Beach Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 10 A Phi Phi-n töltött nyaralás gyönyörű, romantikus volt. Ott töltöttük a karácsonyt és a Szilvesztert. Csak a Bangkokba és visszafelé...

  • 10 Elhelyezés
  • 10 Ellátás
  • 10 Környék
  • 10 Alapár

Bevezetés
A Phi Phi-n töltött nyaralás gyönyörű, romantikus volt. Ott töltöttük a karácsonyt és a Szilvesztert. Csak a Bangkokba és visszafelé repülés volt kellemeten a Travel Servic-szel. Azon voltak, hogy a gépen minél több helyet kihasználjanak. 13 órát ilyen körülmények között utazni... Teljes leírás

Elhelyezés
A sziget egyik legszebb szállodája. A légkondícionált bungalók a domboldalon, egy kertben terülnek el, valamennyi a tengerre néz. Naponta takarítottak, a fürdőszobában a csapvíz sós. A minibárba naponta kaptunk vizet.

Ellátás
A reggeli a strand nyitott éttermében zajlik: sonka, virsli, sokféleképpen készített tojás, szalonna, zöldség, ananász, dinnye,...Még meleg rizottót és tésztát is kínáltak. Volt tea, kávé, dzsúsz, tej, dzsem, kenyér, mogyoróvaj, joghurt, cornflakes. Kifogástalan volt.

Hotel szolgáltatások
Tisztaság van, még az ebédlő mögötti toalettek is illatosak, melyek a strandról hazatérő vendégeknek szolgálnak. Az apartmanba naponta kaptunk üveges vizet. Este a strandon terítették meg az asztalokat. A hajósok bármikor elviszik egy kirándulásra, városba,...az árat előre kell kialkudni. A személyzet kedves, kellemes a légkör.

Tengerpart
Fehér, finomszemcsés a homok, tele van kagylókkal vannak korallok, a nyugágyak ingyenesek. Voltak zuhanyok és egy külön helyen gyönyörű lányok masszíroznak. Az ebédet, italokat a nyugágyhoz viszik. A fürdés az árapálytól függ, ami rendszertelen. A recepción kölcsönöznek fürdőlepedőt.

Összegzés
Gyönyörű, szép volt. Ajánlom a majmok szigetére való kirándulást, nézze meg a strandot, ahol L.di Cario forgatta a Strand c. filmet. Lehet búvárkodni, etetheti a cápákat, ha nem látna cápát a pénzt visszafizetik. A kezünkből ettek. Ha legközelebb oda utazunk, egy másik repülőtársasággal. Talán Münchenből, vagy Bécsből fogunk repülni. Az ülések egymás mellé voltak zsúfolva, a repülés alatt csak 2x kínáltak italokat, az utaskísérő a konyhában aludt. 15 órás repülés volt, 2 órát a repülés közbeni leszállással töltöttünk. 15 kg felett minden kg csomagért fizetni kellett. A Travel Servic-szel többé nem utazom‼

Crháková Jana, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.01.06., Tartózkodás időpontja:: 2008.01.04 - 2007.12.19.
Régió: Thaiföld Thaiföld, Phi Phi, Szállás: Phi Phi Bay View Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (44) Nem (1)

összes ajánlás Thaiföld - Phi Phi