Thaiföld - Phuket Thaiföld

 • Repülési menetidő

  11:30

 • Leírás

  Az elbűvölő sziget Bangkoktól kb. 700 km távolságban terül el. Az utóbbi években az üdülni vágyók kedvenc célpontjává vált. Szép homokkal borított strandokat kisebb nagyobb öblöket és buja trópusi növényzetet találunk itt. A terület Thajföld déli részéhez tartozik. Ehhez azúr kék tenger és a káprázatos korall zátonyok tartoznak. A modern szállók teljes nyugalmat és pihenést kínálnak. Aki az éjjeli életet keresi, Patong-on szintén jo helyen jár, az ideérkezőt éttermek, boltok, bárok és discók várják. A nyugalmat keresők a Karon, a Kata vagy a Kamala strandok felé veszik az irányt.

Legújabb értékelések Thaiföld - Phuket

Összesen: 10 Körülbelül 6 év után ez volt a második tartózkodásunk ebben a szállodában, de már a második alkalommal is max. elégedett

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Körülbelül 6 év után ez volt a második tartózkodásunk ebben a szállodában, de már a második alkalommal is max. elégedett Teljes leírás

Elhelyezés
Nagy szobák, minden nap takarítva, nagy terasz.

Ellátás
A reggeli változatos, de mint mindenhol idővel ismétlődik, de a választás az, hogy klasszikus omlettről, parkákról vagy meleg ételekről is van szó, mint például tészta, sült rizs stb.

Hotel szolgáltatások
Reggelire leültetnek, nem kell keresgélned ill helyet elfoglalva, Strandtörülköző mindig elérhető a medencénél.Mínusz az volt, hogy az elhelyezett vendégek reggel elfoglalták a napozóágyakat és 10-kor már nem találtak szabadokat. Előfordult, hogy még az alkalmazottak is kirakták a törölközőt, aztán ha jött egy vendég és fizetett nekik, azonnal helyet foglalt.

Tengerpart
A strand körülbelül 5 perces sétával elérhető. A strandon térítés ellenében napozóágyak és napernyők állnak rendelkezésre.

Jozef S., Ellenőrzött vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2023.03.23., Tartózkodás időpontja:: 2023.03.10 - 03.19.
Régió: Thaiföld Thaiföld, Phuket, Szállás: Best Western Phuket Ocean Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8.6 mínusz: a szállodához legközelebb eső strand minősége, szabadtéri zaj (diszkó) hajnali kettőig plusz: kirándulási kínálat, szállodai...

 • 9 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 5 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
mínusz: a szállodához legközelebb eső strand minősége, szabadtéri zaj (diszkó) hajnali kettőig plusz: kirándulási kínálat, szállodai szolgáltatások, változatos és nagyon finom ételek Teljes leírás

Elhelyezés
Erkély, kilátással a semmibe, a közvetlen szomszédságban zajos diszkó minden nap hajnali kettőig. Maga a szállás rendben van.

Ellátás
Rendben, széles választék.

Hotel szolgáltatások
Rendben, nagyszerű vendégszeretet, a kirándulásokat szervező iroda közvetlenül a szállodában található.

Tengerpart
Tudtuk, hogy a strand 400 méterre lesz a szállodától, de nagy csalódás volt számunkra, hogy a minősége nem felel meg a CK-ról készült képeknek. Sötét homok, zavaros víz, alga, szennyvíz szag, 200 2 napozóágyra és egy esernyőre. Azóta elmentünk más strandokra, nagyon jók voltak.

Zdeněk, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.03.22., Tartózkodás időpontja:: 2023.03.10 - 03.18.
Régió: Thaiföld Thaiföld, Phuket, Szállás: Deevana Plaza Phuket

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7.2 A szállás megfelelt az ajánlatnak. Tisztaság, takarítás, törölközőcsere problémamentesen. A szálloda környezete és a nyújtott...

 • 9 Elhelyezés
 • 4 Ellátás
 • 7 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
A szállás megfelelt az ajánlatnak. Tisztaság, takarítás, törölközőcsere problémamentesen. A szálloda környezete és a nyújtott szolgáltatások hibátlanok. Az utca túloldalán át kellett sétálni a közeli strandra, de ez nem volt probléma. A strand nyilvános, napozóágyak és napernyők térítés ellenében állnak rendelkezésre. Az utazási iroda teljesen csalódást okozott, tévedésből lemaradtam a küldöttről, és azt mondták, hogy nem az ő jegyükkel utaztam! Az, hogy nem találta a vendéglistát a táblagépén, és a repülés előtti reptéri transzfer idejéről kérdezősködött, az volt a szemtelenség csúcsa! Keményen dolgoztam és a recepcióssal együttműködve két nap múlva dolgoztam ezen az adatokon. Talán egyértelmű, hogy nem járult hozzá a jóléthez. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás megfelelt a leírásnak és az ajánlatnak. A szállodát semmi alapvetően nem lehet hibáztatni, még akkor sem, ha már most látszik, hogy legszebb évei vannak mögötte.

Ellátás
A bőséges reggelit a szálloda földszintjén szolgálják fel. Európai és thai stílusban egyaránt. Mindenki választ. Választás szerint félpanziós ellátást vásároltunk, ebédet vagy vacsorát. Ezen kívül kaptunk kártyát, amellyel a szomszéd étteremben vásárolhattunk ételt. És itt voltak problémák. Az ételválaszték nagyon-nagyon korlátozott volt az "étkezési kártyák" számára. Minőség és mennyiség erősen átlag alatti. Könnyen össze lehetne hasonlítani a "fizető" vendégeknek hozott étellel. A félpanzió vásárlása tehát pénzkidobás volt, mert az első élmény után már nem mentünk étterembe, és egyénileg ettünk. A német utazási iroda másik furcsasága az „adagolókártyák” száma volt. Az első és az utolsó napra utalványt nem kaptunk. Az utazó étkezéssel, jól fizetett étkezéssel rablóként viselkedik!

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásai az autók foglalásából álltak Phuket történelmét vagy természeti szépségeit bemutató egyéni kirándulásokhoz. Túlárazott masszázsok és csomagmegőrző a repülőtérre indulás előtt. Még csak átöltözési lehetőséget sem biztosítanak indulás előtt. Nagyon bonyolult módon kellett átöltöznöm és egy bőröndbe pakolnom a dolgokat a wc-hez. Egyébként probléma esetén a személyzet segítőkész és készséges volt.

Tengerpart
A strand nyilvános, körülbelül 800 méterre a szállodától. Egy forgalmas úton kell átkelni, és a strandhoz vezető gyalogúton kell továbbhaladni. A strand kilométereken át húzódik, és mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő helyet. Napozóágyak és napernyők térítés ellenében állnak rendelkezésre. A strand homokos, fokozatos bejárattal a tengerbe. A tenger többnyire nyugodt, mindössze négy nap volt hullámos a tartózkodás alatt. A közeli úton, amely végigfut az egész strandon, vannak bódék, ahol ételt, italt, ruhát, játékot és bármi mást, ami eszébe jut. Zuhanyzó, WC és öltöző csak a strand elején és fizetős. A tenger tiszta.

František A., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.03.15., Tartózkodás időpontja:: 2023.02.28 - 03.10.
Régió: Thaiföld Thaiföld, Phuket, Szállás: Kata Palm Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 10/10

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
10/10 Teljes leírás

Elhelyezés
10/10

Ellátás
8/10

Hotel szolgáltatások
10/10

Dr. Vermes Gábor György, Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2023.03.07., Tartózkodás időpontja:: 2023.02.15 - 03.03.
Régió: Thaiföld Thaiföld, Phuket, Szállás: Mandarava Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9.6 tökéletes

 • 10 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
tökéletes Teljes leírás

Tölgyesiová Soňa, Ellenőrzött vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2023.02.13., Tartózkodás időpontja:: 2023.01.27 - 02.09.
Régió: Thaiföld Thaiföld, Phuket, Szállás: Katathani Phuket Beach Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

összes ajánlás Thaiföld - Phuket