Megnyílt az ország 30. Invia-irodája

Egy újabb, eredményes szezon végénél keresve sem találhattak volna jobb alkalmat a partnerirodák képviselői a közösen elért sikerek megünneplésére és a következő évre kitűzendő, ambiciózus célok megtervezésére.

A találkozó körüli napokban három új, stratégiai szempontból is jelentős irodával (Sopron, Esztergom és Ferencváros) bővült a hálózat – ennek eredményeképpen, a 30. Invia-iroda megnyitásával az ország egyik legnagyobb értékesítési hálózata jön létre. A résztvevők többek közt ennek is szóló optimizmusa is a szektort meghatározó rugalmasságról és alkalmazkodóképességről tanúskodott.

A szeptember 2-án megrendezett éves találkozó, amelyen idén is az Invia.hu franchise-hálózatának kulcsfontosságú szereplői vettek részt, mindig fontos eleme az együttműködés erősítésének. Az Invia-irodák országszerte a leginnovatívabb, élvonalbeli eszközök és erőforrások előnyeit, illetve az egymás támogatását maximalizáló folyamatok kényelmét élvezik – az ezek mögött álló, stratégiai döntések mélyebb és alaposabb átbeszélésre is kiváló alkalom volt az idei rendezvény.

Az együttgondolkodás eredményeképpen az eseményről minden szereplő saját pozíciójában megerősödve, és az iparágon belül, közösen megszerzett előny következő szezonban megvalósuló növelésére készen távozott.

Inspiráló látni, hogy franchise-hálózatunk jövőképe, miközben összhangban van a szektor fejlődési pályájával, képes annak várakozásaira előremutató módon, proaktívan felkészülni” – nyilatkozta Zakar Jozef, az Invia.hu vezetője. „Egy újabb, dinamikus szezonnal a hátunk mögött izgatottan várjuk, hogy a mostani lendületet folytatva, a 2024-re tervezett, új fiókok megnyitásával szolgáltatásainkat az egész országra kiterjesszük” – egészítette ki Sulyok Tamás, az Invia.hu franchise-managere, aki továbbra is várja a 2016 óta sikeresen működő hálózathoz csatlakozni, ezáltal annak sikereiből részesülni vágyó jelentkezőket.

Forrás: turizmus.com

turizmus.com

Megjelent: 2023.09.06.