Így fedezheted fel a Világot a helyi Invia-iroda segítségével

Tudtad, hogy az életre szóló kalandoktól és emlékezetes élményektől sokszor csak egy lépés választ el? Az idegenforgalmi piacon egyedülálló, Invia Prémium szolgáltatás az utazásközvetítő franchise-hálózatának köszönhetően az egész országban elérhető.

Soha nem volt olyan könnyű kiszakadni a mindennapokban megszokott rutinból, mint most – mindezt ráadásul ma már úgy is megtehetjük, hogy a hétköznapjainkban kívánt és megszokott kényelemről nem kell lemondanunk, azok mégsem akadályozzák az új és ismeretlen kalandokban való elmerülést.

Az Invia országszerte közel 30 helyszínen elérhető irodái a minőség és az innováció iránti rendíthetetlen elkötelezettségüknek köszönhetően olyan páratlan portfóliót kínálnak, melyben nem csak a választék mérete, de annak tartalma és az ahhoz való hozzáférés módja is az ügyfelek által átélhető prémium-élményt támogatja.

Mindegy, hogy egy nagyobb, nyüzsgő városból, vagy az ország egy nyugodtabb részéről keresi valaki a következő nagy, személyre szabott kalandját: a hálózat tagjainak stratégiai elhelyezkedése biztosítja, hogy a kivételes utazási élmények mindenki számára elérhetőek legyenek. A hazai turisztikai piacon már több, mint 20 éves múltra visszatekintő szereplő bevonásával utazásunknak már a megszervezése is egy kiváló élmény lehet, annak minden izgalma mellett a részletekre való odafigyelés biztosította nyugalommal.

A cégcsoport által megálmodott Világ egyik fontos sajátossága, hogy a felejthetetlen, életre szóló élményeket biztosító, válogatott ajánlatokhoz való hozzáférést ne korlátozza senkinek a címe vagy átmeneti lakóhelye. Minden Invia-irodában kivételes és zökkenőmentes, határokat nem ismerő utazási élmények várják a már ismerős és leendő utasokat.

Forrás: Világjáró Magazin

Világjáró Magazin

Megjelent: 2023.10.05.