Az óraállítással szezont is váltunk az idén

Az idei hosszú, enyhe ősz egyértelműen későbbre tolja a téli, egzotikus üdülések szezonjának kezdetét, de már most érezhető, hogy az utazási vágy idén sem korlátozódik csak a nyárra: a téli óraállítás előtt az emberek egyre inkább keresik a napfényt és a melegebb tájakat.

Az Inviához beérkező megrendelések többsége jelenleg az év végi pihenésre összpontosít, és ezek között is a hétvégi indulások a legkedveltebbek: aki teheti, pénteken vagy vasárnap indul útnak, hogy minél jobban kihasználhassa az értékes időt a pihenésre és felfedezésre.

Az eddigi foglalások alapján az év végi ünnepekre utazást tervezők közül többen választják Zanzibárt, mint valaha: háromszor annyi felnőtt fogja ott köszönteni az új évet, mint tavaly. Ugyanakkor a kisgyerekkel utazók sem mondanak le a napsütésről, közülük úti cél függvényében a tavalyinál negyedével-felével többen választják az örök kedvenceket, mint például Egyiptom, Törökország és a Kanári-szigetek, a szezon végére kialakuló sorrendbe pedig, az utasok megkeresései alapján, Ománnak is lesz még beleszólása.

Forrás: turizmus.com

turizmus.com

Megjelent: 2023.10.26.