Negyedévente egy Invia-iroda?

A héten megnyílt az Invia 30. magyarországi irodája, amit még az idén 2 további követ; ez azt jelenti, hogy az elmúlt 7 évben átlagosan évi 4 irodával bővült a hálózat.

A páratlan utazási szolgáltatásokban és a partnereken alapuló, erős hálózati működésben egyaránt kiemelkedő, Európában vezető online utazásközvetítő magyarországi tagja a héten Budapest egyik kiemelt helyszínén, a Mammutban nyitott új irodát, a következő hetekben pedig további két új helyszínnel is bővül az országszerte elérhető hálózat. Ez a most kezdődő izgalmas fejezet a cég történetében nemcsak az Invia folyamatos növekedésének bizonyítéka, de egyben az utazási iparág meghatározó szereplője pozíció megszilárdításának is fontos eszköze.

Az Invia franchise-menedzsere, Sulyok Tamás büszkeségét fejezte ki e mérföldkő elérésével kapcsolatban: „A 30. irodánk megnyitása hihetetlen csapatunk elkötelezettségét és kemény munkáját, valamint meglévő partnerirodáink sikerét bizonyítja. Ez egy izgalmas pillanat számunkra, és izgatottan várjuk, hogy tovább bővíthessük jelenlétünket egész Magyarországon."

Azt, hogy ez az eredmény mennyire elképzelhetetlen lenne a hálózat meglévő tagjai, és az ő szakértelmük, elhivatottságuk és kitartásuk nélkül, jól tükrözi az Invia.hu által választott módja az ünneplésnek: ezen a héten a LinkedInen mindennap a partnerirodák csapata és hitvallása kerül a reflektorfénybe, hogy mindenki megismerhesse azoknak a szakértőknek a történeteit és tapasztalatait, akik az évek során hozzájárultak az Invia sikeréhez.

Gáti András, a 30. iroda büszke tulajdonosa nem a most a Mammutban nyíló irodával vált az Invia hálózatának részévé: „Ez a második franchise-irodám az Invia hálózatában, és a döntést, hogy a Csillag Centerben már működő iroda mellett egy másik irodával is bővítsem a hálózatot, kézenfekvő volt meghozni annak a sikernek és támogatásnak köszönhetően, amelyet az Inviával való eddigi együttműködésem során megtapasztaltam.

A hálózat nem csupán üzleti lehetőséget biztosít, hanem a szakmai együttműködés egy olyan felületét hozza létre, amellyel annak minden tagja képes kiemelkedni az utazási iparág szereplői közül.

Forrás: turizmus.com

turizmus.com

Megjelent: 2023.11.14.