Idén ajándékozzunk élményeket a tárgyak helyett!

Egy szabadon, az aktuális lehetőségeknek és igényeknek megfelelően felhasználható ajándékutalvány ideális választás szeretteinknek és üzleti partnereinknek is. A számos előnyön felül, amit a döntés - ajándékba kapott - szabadsága kínál, egy utazásra beváltható utalvány életre szóló élményeket is garantál.

Az Invia.hu 2 évig szabadon felhasználható ajándékutalványának (https://www.invia.hu/ajandek-utalvany/) minden megajándékozott örülni fog, hiszen aztán maga szabhatja teljesen személyre, mikor, milyen formában, mire váltja majd be - esélyünk sem marad arra, hogy a nem megfelelő színű, típusú vagy méretű ajándékot válasszuk!

Nem csak családtagjaink, barátaink, de üzleti partnereink számára is valódi értéket képviselhet egy olyan ajándék, amit aztán a megajándékozott az egyedi igényeihez, preferenciáihoz igazíthat.
Az ajándékutalványok ráadásul egyszerűen és kényelmesen, online is beszerezhetők, az utolsó pillanatban is - és még csomagolni sem szükséges, hiszen választhatunk tematikus utalványtípust és ajándékcsomagolást is.

Forrás: turizmus.com

turizmus.com

Megjelent: 2023.12.01.