Merre jár az invia.hu hálózata a szektor fejlődési pályáján?

A hétvégén lezajlott az Invia franchise-hálózatának 2024-es találkozója; az Európában vezető online utazásközvetítő magyarországi hálózatának tagjai és a napi munkájukat támogató szakmai csapatok idén Visegrádon, május 4-én tartották éves összejövetelüket.
A közel ötven fő részvételével megvalósult eseményen a tapasztalatcsere mellett a kiemelkedő teljesítményt nyújtó partnerek díjazására is sor került.

A kétnapos esemény egyik legfontosabb célja a további, közös sikerek előmozdítása, és az ehhez szükséges igények, fejlesztések, illetve elvárások egyeztetése volt. Ennek érdekében – a mindig aktuális újításokon és újdonságokon kívül – szóba került az új belépők oktatása és az ehhez kapcsolódóan átalakított onboarding-rendszer, a mikro- és makropiacok, valamint a nemzetközi trendek ismeretében a közös piac védelme érdekében biztosítandó feltételek, illetve a következő évek egyik előttünk álló legnagyobb feladata, a fenntarthatóbb működés érdekében megtehető lépések és az ezeket rögzítő ESG-kritériumok.

Nem maradhatott ki természetesen a 2023-as évben elért eredmények alapján díjat érdemlő partnerek megünneplése sem; a Prosperáló Partner kitüntetést a hálózat legtöbb értékesítőponttal rendelkező, és azokat sikeresen működtető üzleti partnere kapta, és az Invia Vándorkupa is új gazdára talált: a tavalyi nyertes győri iroda az Invia Miskolc képviselőinek adta át a példaértékű és kiemelkedő együttműködésért járó díjat.

Az elmúlt években átlagosan évi négy irodával bővült hálózat a szakmai együttműködés egy olyan felületét hozza létre, amellyel annak minden tagja képes kiemelkedni az utazási iparág szereplői közül. A hétvégén lezajlott találkozó egy újabb, fontos állomása volt ennek a sikerekben gazdag közös útnak, ami egyszerre segített az előttünk álló főszezon várakozásaira érdemben felkészülni, valamint elismerni partnereink előfoglalási szezonban tanúsított elkötelezettségét, illetve szakértő és elhivatott munkáját.

Forrás: turizmus.com

turizmus.com

Megjelent: 2024.05.06.