A legszebb egzotikus helyek, ahová a sztárok is nyaralni járnak

Mexikó, Thaiföld, Maldív-szigetek, Dubaj, vagy Bali? A világsztárok, sportolók körében ezek is a legkedveltebb úti célok közé tartoznak, amikor ősszel pihenőt vesznek ki, hogy elvonuljanak a világtól. De nem csak ők szeretnek elszökni a közelgő hideg elől. Idehaza is egyre többen utaznak el ezekre az egzotikus helyekre. Az árakra sem lehet panasz. A széles kínálatban mindenki megtalálhatja az ajánlatok közt a legkedvezőbbet. A piacvezető hazai online utazási ügynökség, az Invia friss összeállításából kiderül mely országokba érdemes az elkövetkező hetekben, hónapokban repülőjegyet, szállást foglalni, ha a kedvenceink nyomába akarnánk szegődni.

Thaiföld – Sütessük a hasunkat a napon Beyoncé-val

A Grammy-díjas énekesnő rajong Ázsiáért és ezen belül Thaiföld az egyik kedvenc üdülőhelye. Tavaly még az új évet is ott ünnepelte. Phuket-szigetén strandolással, búvárkodással lendült túl az esztendő fáradalmain. A magyar turisták közül is sokan utaznak ide. Rengeteg felfedeznivalót kínál az ország Bangkoktól kezdve a Nakula strandig, vagy Ko Samui szigetéig. Szállások, repülőjeggyel együtt már 119.000 forinttól* foglalhatóak Thaiföldön a novemberi –decemberi időszakra.

Maldív-szigetek – Szeljük a habokat Michael Phelps-szel

Hol máshol érezhetné magát jól egy olimpiai bajnok, mint a vízben. A londoni öt karikás játékok után a pihenésre vágyó amerikai olimpikon az Indiai-óceánon található népszerű nyaralóhelyen töltötte vakációját, ahol a szigetvilág természeti csodái és színpompás állatvilága nap, mint nap ámulatba ejtette. A zavartalan, szinte állandó 30 fokos meleg és a víz kellemes 27 fokos hőmérséklete mindenkinek ideális célállomássá teszi a Maldív-szigeteket, aki a télből a nyárba szeretne kiruccanni. A repülőjegyes, félpanziós utak ide már 279.000 forinttól*elérhetőek.

Mexico, Cancun – Kate Hudson, aki legszívesebben haza sem menne innen

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt sztárja szerint a legjobb hely a családi kikapcsolódásra a festői Cancun. Az időjárás, a hely hangulata, az emberek kedvessége és a jó ételek komoly vonzerőt jelentenek számára, hogy ide mindig visszatérjen. Sőt sztárbarátait is elcsábította egy-két hét pihenőre Mexikóba. Cameron Diaz és Justin Timberlake is megfordult neki köszönhetően ezen a vidéken.

A magyar turisták repülőjegyes mexikói utakat már 339.000 forinttól* foglalhatnak az előttünk álló időszakra.

Bali – Mila Kunis és Ashton Kutcher is ide jött elő-nászútra

Hollywood turbékoló szerelmes párja számára az indonéziai szigetvilág gyöngyszeme nem csupán az idő, vagy az árnyas pálmafák miatt volt ideális hely a közös vakációhoz. Bali sokszínű kultúrájával is elvarázsolta őket. A helyi zenében és táncban, a szebbnél szebb szobrokban, kézműves tárgyakban gyönyörködhet itt az utazó, ha a strandolás, napozás, búvárkodás mellett más programokra is kíváncsi. Itthon már 189.000 forintos* áron is be lehet fizetni tíz napos utakra, és ha szerencsénk van akár David Beckhambe, vagy Julia Robertsbe is belefuthatunk a nevezetességek feltérképezése közben.

 

Dubaj - Roger Federer a Burdzs Kalifa tetéjén

A világ jelenlegi legmagasabb épülete, a 828 méter magas Burdzs Kalifa pompája, kényelme a világhírű teniszezőt is elkápráztatta. „Olyan hely, ahol bárki keleti hercegnek érezheti magát és mintha megelevenedne előtte az 1001 éjszaka meséi” – jegyezte meg a döbbenetes méretű épületről Federer. Ugyanakkor Dubaj ezen kívül is rengeteg a látnivalót kínál, amelyek a magyar turistáknak szintén kihagyhatatlan élményt jelenthetnek. A luxus szinte minden sarkon ráköszönt a látogatóra. Mesterséges szigetek, gigantikus méretű bevásárló-és szórakoztatóközpontok, ahol fedett sípálya is található az üzletek mellett, számtalan múzeum, a keleti ízek különlegességeit kínáló éttermek és sok más program várja a Perzsa-öböl partjára érkező utazókat. Budapestről közvetlen járattal érhető el az ország akár már 124.000 forintért*, szállodai foglalással együtt.

 

A felsoroltak mellett az Invia számtalan utat kínál a világ legkülönbözőbb egzotikus országába, tájaira, köztük Kínába, Indiába, Zanzibárba, Kenyába, Sri-Lankába, Kubába, Malájziába, vagy éppen Ausztráliába. Részletes információk az utazási ajánlatokról az invia.hu oldalon találhatóak.

 

*Az ár az illetéket NEM tartalmazza.

Megjelent: 2015.10.30.