Kihagyhatatlan ajánlat? Ütős előleggel már 15.000 Ft-ért foglalható!

Keresési feltételek alapján 0 szállás érhető el

Az akció már nem elérhető

Már elérhetőek a 2020. nyári ajánlatok és előfoglalási kedvezmények - így már van értelme elkezdeni az álmodozást, majd a tervezést! Kínálatunkban nem csak az elmúlt években utasainktól legjobb értékelést kapott ajánlatokat találja meg, hanem most az ezekhez kapcsolódó First Minute kedvezményeket is - mindezt ráadásul most akár azonnal, Ütős előleg akciónk keretein belül fejenként 15.000 Ft vagy 55 EUR/fő előleg befizetése ellenében le is foglalhatja.

Akciónk a most már elérhető, előfoglalási kedvezményekkel is foglalható kínálatból a 2020. június 1. és október 31. között megvalósuló utazásokra vonatkozik, és 2020. március 31-ig (vagy visszavonásig) érvényes. Az utazás értékének fennmaradó része később, több részletben teljesíthető, így egyrészt biztosan nem marad le a legjobb ajánlatokról, másrészt több idő marad az élmények tervezésére és az álmodozásra!

Az akció pontos részleteiért és feltételeiért kérjük, olvassa el az akció pontos leírását és ÁSZF-ünk vonatkozó részét (XVII. bekezdés), esetleges kérdéseivel pedig forduljon bizalommal utazási szakértőjéhez.

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése

Utazási tanácsra vagy segítségre lenne szüksége?

Utazási szakértőink a legnagyobb szakértelemmel és tapasztalattal örömmel állnak rendelkezésére. Segítünk a kívánságának legmegfelelőbb, pénztárcabarát utazás kiválasztásában.

+36 1 501 5600 (H-P: 9-18)