Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Last Minute utazások – hamarosan induló, kedvezményes ajánlatok

A last minute ajánlatok remek lehetőséget biztosíthatnak a rugalmas időbeosztással rendelkező utasok, illetve azok számára, akik váratlanul, nem tervezhető módon jutnak hosszabb szabadsághoz.

2023 legnépszerűbb Last Minute utazásai

Jordánia Jordánia (15 szállás) 290 000 Ft
Magyarország Magyarország (550 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 3 °C 290 000 Ft
Málta Málta (237 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 17 °C Tenger hőmérséklete: 19 °C 32 700 Ft
Portugália Portugália (1 127 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 15 °C Tenger hőmérséklete: 17 °C 181 000 Ft
Spanyolország Spanyolország (5 439 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 15 °C Tenger hőmérséklete: 16 °C 220 304 Ft

Összes last minute utazás

A legjobb, aktuális Last Minute ajánlatok egy helyen

Foglalja le Last Minute utazását pár nappal az utazás előtt!

Az Invia csupán megbízható, megfelelően biztosított és ellenőrzött utazási irodák last minute ajánlatait kínálja; utasaink visszajelzései alapján pedig az irodák által ajánlott szállásokat is ellenőrizheti a legnagyobb, független, magyar nyelvű hotel adatbázisban, hogy biztosan az igényeinek leginkább megfelelő szállásra essen a választása.

Ajánlatainkat ugyanolyan feltételek mellett és ugyanazon az áron kínáljuk Önnek, mint az utazás szervezője, vagyis azokra minden akció és kedvezmény érvényesíthető - melyek közül egy egységes, könnyen összehasonlítható és átlátható rendszerben keresheti meg a legjobbat, vagy kérheti utazási szakértőinket, hogy az Ön által megadott paraméterek alapján keressék meg azt. Mindezt a Magyarországon egy helyen elérhető legnagyobb kínálatból, így nem kell weboldalak vagy katalógusok, valamint eltérő feltételek tucatját, egyenként összehasonlítania.

Áttekinthető és folyamatosan frissített kínálat

A last minute utak kínálatát  az Invia.hu weboldalán folyamatosan frissítjük.  Áttekinthető kínálat, széles választék, gyorsan és egyszerűen összehasonlítható árak, teljeskörű tájékoztatás, korrekt ügyintézés -  az Invia neve, sokéves tapasztalata és évi több ezer, elégedett ügyfele mindezekre garancia.

A bőséges szállás- és csomagtúra kínálaton felül az Invia.hu tapasztalt és felkészült ügyintézőkkel, valamint széleskörű információs adatbázissal várja kedves volt és leendő utasait, mellyel megkönnyíti ügyfelei számára a szükséges információk megszerzését, tájékozódást és a döntést.

Könnyű és kényelmes ügyintézés

A Last Minute utazásokat a nap 24 órájában, a hét minden napján megrendelheti. Munkatársaink a megrendelést követően rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, majd az utazási szerződést és a többi szükséges okmányt faxon, e-mailben, postán vagy személyesen adják át Önnek.Utazáshoz kapcsolódó legfrissebb blogbejegyzések

Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

Értékelem az oldalt

Várjon! Segítségre lenne szüksége?

Utazási szakértőink a legnagyobb szakértelemmel segítenek álmai utazásának megtalálásában.
Amennyiben információra, vagy segítségre lenne szüksége, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére.

Hívjon minket: H-P: 9-18.

Legalacsonyabb ár garancia: Ha a megrendelt utazást az utazásszervezőnél kedvezőbb áron találja, visszatérítjük az árkülönbözetet, valamint 40.000 Ft jutalmat adunk!

Bővebben >