Last Minute Bahamák

A Bahama-szigeteket mesébe illő homokos, pálmafás tengerpartjai, kristálytiszta vize és a nap simogató sugarai teszik igazán vonzó úticéllá az utazók körében.

A Bahamák 690 kisebb szigete és több mint 2000 korallszirtje lenyűgöző természeti szépségeivel várja a tökéletes nyaralásról álmodozókat. Gyönyörködhetünk a mangrove fákban, az eldugott lagúnák, zátonyok szépségeiben, vagy megismerhetjük a lélegzetelállító tengeri élővilágot. Minden sziget hasonló, mégis egyedi arculattal rendelkezik. Sétáljon egyet a mahagóni erdőkkel borított Cat sziget rózsaszín homokos partján, vagy válogasson a főváros, Nassau szórakozási lehetőségei közül. Együtt úszni a delfinekkel, kipróbálni a búvárkodást, a mélytengeri horgászatot, vagy csak egy koktélt szürcsölve pihenni a parton maradandó élményt jelent.

Milyen jellegű bahamák utazást válasszunk?

A Bahama-szigetek kiváló választás a relaxálni és szórakozni vágyók számára. Kirándulás, horgászat, vitorlázás, búvárkodás, motorcsónakozás, rája etetés  vagy hajóutak a Karib tengeren, csak pár a sok élmény közül amik várnak ránk. Számos étterem, bár és szórakozóhely, felsőkategóriás szolgáltatást nyújtó szállodák jellemzik a Bahamákat, amik elrabolják az utazó szívét saját medencéjükkel, akváriummal, vagy akár vidámparkkal is. Élvezze a helyiek vendégszeretetét és a páratlan kényelmet!

Térségek és városok a környéken

Összes térség és város

Nem találja a minden szempontból tökéletes utazást?

Hívjon minket és segítünk álmai utazásásának megtalálásában!

Az alábbi időpontban állunk rendelkezésére: H-V: 8-20.

+36 1 501 5600

Térkép

Bahamák időjárása

A Bahama-szigetek éghajlata szubtrópusi-trópusi, amit a passzátszelek és a meleg Golf-áramlat befolyásol. Az átlaghőmérséklet télen 26°C, míg nyáron 30°C fok körül alakul, az év nagy részében süt a nap, viharos esőzésre május és november között számíthatunk, amikor hurrikán is előfordulhat. A legjobb időszak a tökéletes nyaraláshoz ebből fakadóan decembertől áprilisig tart, amikor szárazság és nyugodt időjárási körülmények uralkodnak és élvezhetjük a kellemesen meleg tengervizet.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből