Lombardiai utazások - inspirációk és ajánlatok

Lombardia Észak-Olaszország egyik közigazgatási egysége, régiója. Északon Svájc, nyugaton Piemont, keleten Trentino-Alto Adige és Veneto, délen Emilia-Romagna határolja. Olaszország legnépesebb régiójának székhelye „a divat fővárosának” nevezett Milánó. A festői szépségű területen gyönyörű tavak és kulturális kincsekben gazdag nagyvárosok sorakoznak. Ha itt járunk, mindenképp érdemes felfedeznünk Milánó központját, melynek fő látványossága a Dóm tér, a Királyi Palota és a La Scala operaház. A vidéken található a Garda-tó és a Comói-tó gazdag természeti élővilágú, népszerű turista központja. Bergamo, Mantova és Cremona elképesztő történelmi ereklyékkel várja látogatóit. Isola Bella szigete a XVII. századi olasz kertművészet remekműve. A régió a helyi konyha jellegzetes, világhírű finomságait kínálja éttermeiben.

Népszerű Lombardiai utazások - inspirációk és ajánlatok

nyüzsgő környék vásárlási lehetőségek műemlékek nincs tengerpart ideális pároknak közlekedés autóval
Olaszország Lombardia | 2024 legjobb utazási ajánlatai egy helyen | Invia.hu

Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Várjon! Segíthetünk?

Az ajánlatkérés díjmentes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Online ügyfélszolgálatunkat hétfőtől vasárnapig minden nap, 8 és 20 óra között bátran keresheti a +36 1 501 5640 telefonszámon. Utazási szakértőink örömmel segítenek álmai utazásának megtalálásában.

Hívjon minket: H-V: 8-20.

Legalacsonyabb ár garancia: Ha a megrendelt utazást az utazásszervezőnél kedvezőbb áron találja, visszatérítjük az árkülönbözetet, valamint 40.000 Ft jutalmat adunk!

Bővebben >