Koh Chang - inspirációk és ajánlatok

Koh Chang csodálatos, érintetlen természettel és a helyiek zavartalan életmódjával várja a pihenni vágyókat, a család minden tagjának felhőtlen szórakozást biztosít vízben és szárazföldön egyaránt. A Chao Por Koh Chang szentély, amely a legelismertebb kegyhely Thaiföldön, vélhetően békét és szerencsét hoz az idelátogatóknak. A gyerekek kedvence a szentjánosbogarak rajzása a sziget mangrove erdeiben, amely hajótúra keretein belül a folyóról megtekintve lélegzetelállító élmény. A sziget halászfalvainak mindennapi életébe is betekinthetünk, amely egy végtelenül nyugodt és érdekes látnivaló. Természeti kincsei között említésre méltó a háromszintes Klong Plu vízesés, a Mu Koh Chang Nemzeti Park, de található Koh Chang-ban kalandpark, különleges állatmenhely és thai masszázsközpont is.

Népszerű Koh Chang - inspirációk és ajánlatok

csendes környék bárok szörf homokos tengerpart ideális pároknak heverészés a strandon

Koh Chang - Legjobb értékelést kapott szállások

Koh Chang - Legnépszerűbb szállások

Koh Chang – szállások a legjobb értékelésekkel

Fried Zsuzsa

Szállásértékelések 2,4 / 5

Ellenőrzött vélemény (Invia.hu) Több mint 3 éves vélemény 

Kacha Resort Értékelés: 3/5 Thaiföld, Koh Chang

A repülötéren indulás elött tudtam meg hogy a megvett utazás nem 2 éj Bangkok és 8 éj Ko Chang, hamen 3 éj Bangkok és 7 éj a tengerparton. Azt is "elfelejtette" az utazási iroda közölni, hogy Bangkokból az út Ko Chand szigetre busszal egy EGÈSZ NAPIG tart.8 Reggel 8-kor volt a szállodábol az indulás és este 18 órára érkeztünk meg a szállodába, a visszaut detto) Tehát a szigeten valo tartozkodás, pihenés lecsökkent 5 napra!!!!!!!!!! Összesen a 12 két nap útból 4 egész nap az utazással telt el.

A repülötéren indulás elött tudtam meg hogy a megvett utazás nem 2 éj Bangkok és 8 éj Ko Chang, hamen 3 éj Bangkok és 7 éj a tengerparton. Azt is "elfelejtette" az utazási iroda közölni, hogy Bangkokból az út Ko Chand szigetre busszal egy EGÈSZ NAPIG tart.8 Reggel 8-kor volt a szállodábol az indulás és este 18 órára érkeztünk meg a szállodába, a visszaut detto) Tehát a szigeten valo tartozkodás, pihenés lecsökkent 5 napra!!!!!!!!!! Összesen a 12 két nap útból 4 egész nap az utazással telt el.

Elhelyezés 2,5 / 5

Ellátás 3,5 / 5

Környék 3,0 / 5

Részvételi díj 0,5 / 5

Elhelyezés
Bangkok: Hotel New World C: oszályon aluli szállás (Fotókat mellékelem!!!) Piszkos szoba, fürdöszoba, az erkély és onnan a kilátás katasztrófális!!!!!!! (Foto) Még az a szerencse hogy nagyon fáradtan érkeztünk és csak beestünk az ágyba, nem volt erönk foglalkozni a helyzettel. Szerintem ha az utazási iroda egy pici minöséget is akar az utasainak biztositani, akkor ezt a szállodát kiveszi a programjából.
Koh Chang: B.Kat. A Szálloda direkt a tengerparton, jó fekvéssel, tiszta szoba igaz egy kicsit kicsi volt, a fürdöszoba nem a legszebb (nem 3*) de ok.

Ellátás
Bangkok Reggeli ok.
Koh Chang nagyon jó.

Szállás szolgáltatások
Bangkok: állitólag volt az alagsorban úszómedence, de nem találtuk meg, de igazán nem is hiszem hogy a szobák minösége után kedvem lett volna használni. A kilátás a reggelizö étteremböl egy csatornára nyilt és a csatorna másik oldalán a látvány sem volt étvágygerjesztö. (Foto)

Tengerpart
Nagyon szép tiszta finom homokos part. Tiszta viz, Direkt a parton volt az étterem ahol nagyon kellemes volt a reggelit, néha az ebédet is elfogyasztani. Az ételek frissek voltak és nagy választékban. Minden volt a szálloda közelében, de nem volt zaj, pihenni kitünöen lehetett.

Hasznosnak bizonyult az értékelés? (5) (1)

Koh Chang – További szállásértékelései

Koh Chang - Az imént értékesített szállodák

Nem találja a minden szempontból tökéletes utazást?

Hívjon minket és segítünk álmai utazásásának megtalálásában!

Az alábbi időpontban állunk rendelkezésére: H-P: 9-18.

+36 1 501 5600

Térkép

Koh Chang időjárása

Koh Chang időjárását trópusi szavanna éghajlat alakítja, ennek köszönhetően egész évben 30 fok feletti hőmérsékletet élvezhetünk és január-májusi, illetve szeptember-decemberi időszakokban mérsékelt a csapadékmennyiség is. Ilyenkor a legmelegebb az idő, akár 33 fok is lehet, ezért ilyenkor érdemes idelátogatni, ha nyári időjárásra vágyunk. A víz hőmérséklete 28 és 31 fok közötti az év minden hónapjában, így mindig kellemes időt tölteni a tengerben is.

Hőmérséklet jellege havi bontásban

 • Kitűnő
 • Ideális
 • Nem ajánlott
 1. Január
 2. Február
 3. Március
 4. Április
 5. Május
 6. Június
 7. Július
 8. Augusztus
 9. Szeptember
 10. Október
 11. November
 12. December

Mai időjárás

 • Hőmérséklet 33 °C Éjjel 24 °C

 • A víz hőmérséklete 28 °C

Következő napok várható időjárása

 • Szombat 35 °C Éjjel 23 °C

 • Vasárnap 32 °C Éjjel 23 °C

 • Hétfő 34 °C Éjjel 23 °C

 • Kedd 34 °C Éjjel 24 °C

Időjárás

 • Január Jan 32 °C Víz 28 °C

 • Február Feb 34 °C Víz 29 °C

 • Március Már 35 °C Víz 29 °C

 • Április Ápr 34 °C Víz 30 °C

 • Május Máj 32 °C Víz 30 °C

 • Június Jún 31 °C Víz 30 °C

 • Július Júl 30 °C Víz 29 °C

 • Augusztus Aug 30 °C Víz 29 °C

 • Szeptember Sze 30 °C Víz 29 °C

 • Október Okt 31 °C Víz 29 °C

 • November Nov 31 °C Víz 29 °C

 • December Dec 32 °C Víz 28 °C

További régiók

Összes térség és város

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből