Ütős előleg 15 000 Ft/fő – A nyári szezon First Minute kedvezményeivel!

Az akció már nem elérhető

utos eloleg

Ütős előleg akció 2020. március 13-ig! Foglalja le álmai utazását 15 000 Ft/fő-ért!

Magyarországon egyedülállóan csak az Invia Utazásközvetítőnél foglalhatja le tetszőleges utazási csomagját közel 100 utazásszervező iroda kínálatából mindössze 15 000 Ft vagy 55 EUR/fő előlegért. Így biztos lehet benne, hogy amennyiben megtalálta álmai nyaralását, azt most valóra is válthatja, hiszen az Ütős Előleg befizetésével máris biztosította helyét!

Több százezer folyamatosan frissülő ajánlat közül választhatja ki utazását a 2020.06.01. és 2020.10.31. közötti időszakra. Az Ütős előleg akció 2020.03.13-ig (vagy visszavonásig) érvényes, szinte minden utazásszervező ebben az időszakban elérhető ajánlataira.

Miért érdemes First Minute utazást foglalni Last Minute helyett?

 • Széles kínálat - A teljes kínálatból választhat, hiszen a korai tervezéssel nem kell attól tartania, hogy az igényeinek és vágyainak leginkább megfelelő szállodában már nem lesz szabad szoba.

 • Kedvezmények - Az előfoglalási időszakban számos, az utazásszervezők által biztosított kedvezmény érhető el.

Miért az Invia.hu-nál foglalja le utazását?

 • Foglalási lehetőségek: 15 000 Ft vagy 55 EUR - Magyarországon csak nálunk foglalhatja le utazását ebben az időszakban mindössze 15 000 Ft vagy 55 EUR/fő összegért. A fennmaradó összeget ráér később, akár több részletben is teljesíteni, így az anyagiakon való aggodás helyett nyugodtan álmodozhat a kiválasztott úticélról és szállodáról!

 • közel 100 utazásszervező teljes kínálata - Nem szükséges több utazási iroda különböző rendszerű weboldalát egyesével átböngésznie, hiszen nálunk egységes, átlátható rendszerben hasonlíthatja össze a közel 100 utazásszervező naponta frissített ajánlatait tartalmazó kínálatot. Az árak megegyeznek a közvetlenül a szervező által kínáltakkal, és tartalmazzák az összes kötelező költséget, valamint akciót és kedvezményt.

 • Megbízhatóság - Utazási irodánk mögött Európa legnagyobb online közvetítő hálózata, valamint egy erős és megbízható befektetői alap áll.

 • Tapasztalat - A legnépszerűbb úticélokat magunk is felfedeztük, tapasztalt értékesítőink részletes felvilágosítást adnak a nyaralóhelyekről.

Megtaláltam álmaim utazását, és szeretném lefoglalni a 15 000 Ft előleg befizetésével, mit kell tennem?

 1. Először is válassza ki a 2020. nyári ajánlatok közül a legszimpatikusabbat, legyen az egy klasszikus nyaralás, egy szervezett körutazás, vagy egy városnézéssel kombinált tengerparti pihenés.

 2. Küldje el megrendelését weboldalunkon keresztül, vagy hívja utazási szakértőjét a +36 1 501 5600 telefonszámon. Kollégáink néhány órán belül (vagy legkésőbb a következő munkanapon) kapcsolatba lépnek Önnel és tájékoztatják az Ütős előleg feltételeiről, valamint válaszolnak felmerülő kérdéseire.

 3. Ezután kell kifizetnie a 15 000 Ft/fő vagy 55 EUR/fő előleget. Az előleg összege minden betöltött 15 év fölötti személy esetén fizetendő, az ennél fiatalabb gyermekek után nem keletkezik fizetési kötelezettség.

 4. Ezt követően legkésőbb 2020.04.30-ig szükséges kiegészíteni az előleget az utazásszervező általános szerződési feltételei által meghatározott (természetesen a 15 000 Ft/fő befizetéssel csökkentett) összegre. Amennyiben fent jelölt dátum megegyezik az utazásszervező cég által meghatározott teljes összeg kiegyenlítésének dátumával, úgy a teljes összeg befizetése szükséges.

 5. Következő teendője, hogy az indulást megelőző minimum 30 nappal befizeti a fennmaradó hátralék összegét.

Az Ütős előleg teljes feltétele megtalálható az alábbi linkre kattintva: https://www.invia.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

GYIK - Ügyfeleink leggyakrabban felmerülő kérdése az Ütős előleg kapcsán

 • Mi történik, ha úgy döntök, mégsem utazom el?

Amennyiben túlfizetés történt az utazásszervező lemondási feltételeihez képest, úgy természetesen visszajár a különbözet, viszont ha az Ön által kifizetett összeg nem éri el az utazásszervező által meghatározott bánatpénz összegét, az Invia.hu jogosult az összeget kártérítés címén az Ügyféltől bekérni. Az „Ütős előleg" egyfajta előlegtípus, ami azt jelenti, hogyha bármelyik fél részéről fizetésbeni eltérés merül fel, úgy azt a felek kiegyenlítik. (Invia vs. Ügyfél)