Ütős előleg 15 000 Ft/fő - éljen a 2018. nyári előfoglalási kedvezményekkel!

utos eloleg

Vegye igénybe február 28-ig elérhető Ütős előleg akciónkat, és foglalja le álmai utazását 15 000 Ft/fő-ért!

Magyarországon egyedülállóan csak az Invia Utazásszervezőnél foglalhatja le tetszőleges utazási csomagját közel 100 utazásszervező iroda kínálatából mindössze 15 000 Ft/fő előlegért. Így biztos lehet benne, hogy amennyiben megtalálta álmai nyaralását, azt most valóra is válthatja, hiszen az Ütős Előleg befizetésével máris biztosította helyét!

Több százezer folyamatosan frissülő ajánlat közül választhatja ki utazását a 2018.05.01. és 2018.10.31. közötti időszakra. Az Ütős előleg akció 2017.11.01- től foglalható és 2018.02.28-ig (vagy visszavonásig) érvényes, szinte minden utazásszervező ebben az időszakban elérhető ajánlataira.

Miért érdemes First Minute nyaralást foglalni Last Minute helyett?

 • széles kínálat - A teljes kínálatból választhat, hiszen a korai tervezéssel nem kell attól tartania, hogy az igényeinek és vágyainak legnkább megfelelő szállodában már nem lesz szabad szoba.
 • kedvezmények - Az előfoglalási időszakban számos, az utazásszervezők által biztosított kedvezmény érhető el (például gyermekkedvezmény, illetékmentesség, ingyenes parkolás stb.).

Ajánlatok az Ütős előleggel >>

Miért az Invia.hu-nál foglalja le utazását?

 • foglalási lehetőség: 15 000 Ft - Magyarországon csak nálunk foglalhatja le utazását ebben az időszakban mindössze 15 000 Ft/fő összegért. A fennmaradó összeget ráér később, akár több részletben is teljesíteni, így az anyagiakon való aggodás helyett nyugodtan álmodozhat a kiválasztott úticélról és szállodáról!
 • közel 100 utazásszervező teljes kínálata - Nem szükséges több utazási iroda különböző rendszerű weboldalát egyesével átböngésznie, hiszen nálunk egységes, átlátható rendszerben hasonlíthatja össze a közel 100 utazásszervező naponta frissített ajánlatait tartalmazó kínálatot. Az árak megegyeznek a közvetlenül a szervező által kínáltakkal, és tartalmazzák az összes kötelező költséget, valamint akciót és kedvezményt.
 • megbízhatóság - Utazási irodánk mögött Európa legnagyobb online közvetítő hálózata, valamint egy erős és megbízható befektetői alap áll.
 • tapasztalat - A legnépszerűbb úticélokat magunk is felfedeztük, tapasztalt értékesítőink részletes felvilágosítást adnak a nyaralóhelyekről.

Megtaláltam álmaim utazását, és szeretném lefoglalni a 15 000 Ft előleg befizetésével, mit kell tennem?

 1. Először is válassza ki a közel fél millió, 2018. nyári/őszi ajánlat közül a legszimpatikusabbat, legyen az egy first minute üdülés, egy egzotikus nyaralás, egy körutazás, egy európai városlátogatás vagy hajóút.
 2. Küldje el megrendelését weboldalunkon keresztül, vagy hívja utazási szakértőjét a 06 80 100 200, ingyenesen hívható telefonszámon. Kollégáink néhány órán belül (legkésőbb másnap) kapcsolatba lépnek Önnel és tájékoztatják az Ütős előleg feltételeiről, valamint válaszolnak felmerülő kérdéseire.
 3. Ezután kell kifizetnie a 15 000 Ft/fő előleget. Az előleg összege minden betöltött 15 év fölötti személy esetén fizetendő, az ennél fiatalabb gyermekek után nem keletkezik fizetési kötelezettség.
 4. Ezt követően legkésőbb 2018.03.31-ig (vagy az indulást megelőző 30. napig) szükséges kiegyenlíteni az utazás utazásszervező általános szerződési feltételei által meghatározott (természetesen a 15 000 Ft/fő befizetéssel csökkentett) összegét.

Az Ütős előleg teljes feltétele megtalálható a következő linken: https://www.invia.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

Ajánlatok az Ütős előleggel >>

GYIK - Ügyfeleink leggyakrabban felmerülő kérdése az Ütős előleg kapcsán

 • Mi történik, ha úgy döntök, mégsem utazom el?

Amennyiben túlfizetés történt az utazásszervező lemondási feltételeihez képest, úgy természetesen visszajár a különbözet, viszont ha az Ön által kifizetett összeg nem éri el az utazásszervező által meghatározott bánatpénz összegét, az Invia.hu jogosult az összeget kártérítés címén az Ügyféltől bekérni. Az „Ütős előleg" egyfajta előlegtípus, ami azt jelenti, hogyha bármelyik fél részéről fizetésbeni eltérés merül fel, úgy azt a felek kiegyenlítik. (Invia vs. Ügyfél)

Az Ön értékesítője:

Ingyenesen hívható: H-P: 9-18 I Szo: 9-14:30 06 80 100 200 +40 316 300 926