Aruba Aruba

Hivatalos megnevezés: Aruba
Főváros: Oranjestad
Állami irányítás: Hollandia autonón területe
Vallás: katolikus, protestáns
Hivatalos nyelv: holland, spanyol, angol, papiamento
Időeltérés: 4 óra a közép-európaihoz viszonyítva

Térségek és városok

Aruba - már 300 607 Ft-tól

ARUBÁRÓLNagyon romantikus sziget, a Holland Antillák dél-nyugati részén,a venezuelai parttól 20 km-re található.A 17.század második felében a spanyol fennhatóság után holland gyarmattá vált.Csak 1986-ban sikerült elszakadnia a Holland Antilláktól és kivívnia függetlenségét.A holland királynőt a kormányzó képviseli.A sziget 30 km hosszú és 9 km széles, tele gyönyörű homokos partokkal.A tenger türkisz színű, korallzátonyok, gazdag élővilág teszi még vonzóbbá.A szigeten sok fajta kaktusz,kókuszpálma és Divi Divi fák találhatók.

A déli és a nyugati partvidéken kilométeres fehér homokkal borított partokat találunk.A világ legszebbjei közé tartozik.Az arubai kirándulás a napozás és fürdés mellett még sok más lehetőséget is kínál.Szémos étterem,kávézó,karibi bár, kaszinó és üzlet várja a turistákat.A spot kedvelői számára nagy élményt nyújthat a windsurfing,búvárkodás,a vízi sí vagy a világszinvonalú golfpálya.Aruba - már 300 607 Ft-tól

Szállásértékelések - Aruba

Összesen: 9.8 Az ünnep megfelelt az elvárásainknak, azt kaptuk, amit rendeltünk.

  • 9 Elhelyezés
  • 10 Ellátás
  • 10 Környék
  • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Az ünnep megfelelt az elvárásainknak, azt kaptuk, amit rendeltünk. Teljes leírás

Elhelyezés
Szálloda magas színvonalon, magas színvonalú szolgáltatások, tágas szoba, nagyon jól felszerelt, minden szobából oldalsó kilátás nyílik a tengerre. A különbség az adott helyiség elhelyezkedésében van. Az uszodák veszteségében egy másik szálloda is épül, de ez nem volt probléma, semmilyen mechanizmust nem lehetett hallani. De volt egy oldalsó szobánk, ahol minden szállodatechnika volt - hatalmas, nagyon zajos, éjjel-nappali klímák, géptermek, hulladékcsarnokok és egy út a szemeteskocsik számára, amelyek kora reggel hajnal előtt konténereket vittek ki. nagy zaj, teherautók, amik kora reggel hajnal előtt behozták az árut, és hangosan sípoltak, amikor vissza tolattak az útra. Ezen kívül közvetlen rálátás volt a napi esti szórakozás helyére, ami egy nyitott színpad és egy nyitott terem, nagyon zajos diszkók és különféle műsorok voltak, amelyek körülbelül 23:00-ig tartottak. és még a csukott ablakokon keresztül is hallani lehetett őket. Így nem lehetett nyitott erkélyt este, éjszaka és reggel, amikor kellemes szellő és alacsonyabb hőmérséklet volt.

Ellátás
Az étel tökéletes volt, minden friss, jó minőségű, különböző diétákhoz is, egész nap volt mit enni-inni, meleg, főtt és hideg ételeket, különféle húsokat, halakat, tenger gyümölcseit, sokféle gyümölcsöt , zöldségek, édességek, sok ivóvíz , alkoholmentes és alkoholos, koktélok, bármi, ami eszébe jut.

Szállás szolgáltatások
5 csillagnak megfelelő szolgáltatások, minden működött, a személyzet udvarias, segítőkész, de ez amerikai módra, hiszen a fő ügyfélkör amerikaiak és kanadaiak... vagyis. az a szabály, hogy az ún tippek - tippek mindenre (takarítónő, kiszolgálás az ebédlőben, strandon, bárban, sofőr...) még ha nem is kötelező, de íratlan szabály... adtunk borravalót ide-oda, nem itt-ott. Egyébként a szigeten mindent és mindenhol USA-dollárban fizetnek, igaz nekik is van saját valutájuk, de ezzel nem kerültünk kapcsolatba.

Tengerpart
a strand elég hosszú, széles, mindig találtunk szabad esernyőt, még ha később érkeztünk is, sosem használtuk kora reggel, pedig sokan igen... tiszta, finom fehér homok, gyönyörű tiszta, meleg tenger, sok halak a partról. Itt is borravalót adtak a személyzetnek. Figyelembe kell venni, hogy a szigeten nagyon szeles, nem mindig kellemes, a helyi információs táblák is figyelmeztetnek az erős szélre.

Natália, Ellenőrzött vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2024.06.27., Tartózkodás időpontja:: 2024.06.16 - 06.24.
Régió: Aruba Aruba, Palm Beach, Szállás: Riu Palace Antillas

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 szuper

  • 10 Elhelyezés
  • 10 Ellátás
  • 10 Környék
  • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
szuper Teljes leírás

Elhelyezés
kérésre - 2 kényelmes ágy, nagyszerű

Ellátás
nagyszerű, a személyzet már ismer minket, és minden kérésnek eleget tesz – latin-amerikai hajlandósággal, szívélyességgel és mosolyogva

Szállás szolgáltatások
mindent elintéztek, amire szükségem volt, ez például a technológiával kapcsolatos tudatlanságom volt, szóval egyszerűen elmondtam, amire szükségem volt....és ennyi

Tengerpart
fantasztikus, hoztak nekem egy asztalt, egy hamutartót, kávét, vizet és cukrot, hogy meg tudjam etetni a pájaros de azúcart (nem tudok csehül) és kenyeret a kezemből evő leguánoknak.

Libuše H., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.23., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.01 - 09.17.
Régió: Aruba Aruba, Palm Beach, Szállás: Holiday Inn Resort Aruba

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Aruba