Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Aruba Aruba

Hivatalos megnevezés: Aruba
Főváros: Oranjestad
Állami irányítás: Hollandia autonón területe
Vallás: katolikus, protestáns
Hivatalos nyelv: holland, spanyol, angol, papiamento
Időeltérés: 4 óra a közép-európaihoz viszonyítva

Aruba - már 194 970 Ft-tól

ARUBÁRÓLNagyon romantikus sziget, a Holland Antillák dél-nyugati részén,a venezuelai parttól 20 km-re található.A 17.század második felében a spanyol fennhatóság után holland gyarmattá vált.Csak 1986-ban sikerült elszakadnia a Holland Antilláktól és kivívnia függetlenségét.A holland királynőt a kormányzó képviseli.A sziget 30 km hosszú és 9 km széles, tele gyönyörű homokos partokkal.A tenger türkisz színű, korallzátonyok, gazdag élővilág teszi még vonzóbbá.A szigeten sok fajta kaktusz,kókuszpálma és Divi Divi fák találhatók.

A déli és a nyugati partvidéken kilométeres fehér homokkal borított partokat találunk.A világ legszebbjei közé tartozik.Az arubai kirándulás a napozás és fürdés mellett még sok más lehetőséget is kínál.Szémos étterem,kávézó,karibi bár, kaszinó és üzlet várja a turistákat.A spot kedvelői számára nagy élményt nyújthat a windsurfing,búvárkodás,a vízi sí vagy a világszinvonalú golfpálya.Aruba - már 194 970 Ft-tól

Legújabb értékelések Aruba

összes ajánlás Aruba

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600