Megnyitás | Vissza a főmenühöz

A legjobb ár-érték arányú törökországi szállodák

Törökország egész évben kiváló úticél, minden évszakban sok utasunk tölti ott pihenését. Itt a tengerparti napozás és strandolás lehetőségét keresők, valamint a kulturális, természeti látnivalók szerelmesei is számos opcióból válogathatnak - már csak a megfelelő hotel kiválasztása lehet a kérdés! Oldalunkon több, mint félmillió valós személytől származó értékelés és az ügyfeleink által a helyszínen készített fotók is segítenek a döntésben - korábbi utasaink eddig 1458 törökországi szálláshelyet értékeltek, de természetesen utazási szakértőink is örömmel segítik tanácsaikkal és tapasztalataikkal a választást. Most is Őket kérdeztük meg arról, melyik a 3, legnépszerűbb törökországi szálloda; válaszaikat az alábbiakban ismerheted meg.

Icmeler Beach (Marmaris)

Icmeler Beach (Marmaris)

Magic Life Jacaranda - Törökország, Side

"Ha egy mondatban kellene leírnom akkor azt írnám, hogy olyan volt, mint egy gyönyörű álom, és amikor elérkezett az utolsó nap, akkor ébredtem fel, akkor eszméltem fel, hogy vissza kell térnem a valóságba. Őszintén? Szavakban el sem lehet mondani, hogy mennyire jó volt! Ezt látni kell, ezt át kell élni!"

Aquapark a családdal

Aquapark a családdal Shutterstock

A Side óvárosától 10, Antalya repterétől 65 km-re található, 5 csillagos szálloda a gyerekekkel érkezők egyik örök kedvence - és nem csak azért, mert ez a szálloda azon kevesek egyike, amely a gyerekek majdnem 18 éves (17,9) koráig kínál gyermekkedvezményt! Szabadtéri medencék, gyermekmedence, relax medence, villa medencék és vízicsúszdák mellett egy saját, homokos-aprókavicsos tengerparti strand is várja a vizes élményeket keresőket - ezekhez a napágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak a vendégek rendelkezésére.

Törökország gyerekekkel

Ez is érdekelhet:

Törökország gyerekekkel

A strandolásban megfáradt kicsik és nagyok egy központi és 5 a’la carte étterem valamint 5 bár kínálatából, illetve a (nem csak a legkisebbek, de a kiskamaszok számára is érdekes) animációs és sportprogramokból, alkalmanként élőzenés műsorokból vagy diszkóból meríthetnek erőt.
Mindezeken kívül First Minute időszakban ez - az utasok értékelése szerint egyszerűen tökéletes - szálloda remek előfoglalási kedvezményeket is kínál.

Megnézem az ajánlatokat

Cesars Resort Side - Törökország, Side

"A nyaralás minden várakozásunkat felülmúlta, a szálloda elhelyezkedése tökéletes volt, de mindenekelőtt a strand és a tenger nyűgözött le minket!"

Törökország

Törökország Shutterstock

Ennek a 4 csillagos szállodának az egyik, utasaink által leginkább kedvelt vonása az elhelyezkedése: a szálloda területén megtalálható élelmiszerüzlet és ajándékbolt mellett a közeli bazár és butikok kínálata is egyszerűen elérhető.

Egyiptom és a Török Riviéra közös vonásai

Ez is érdekelhet:

Egyiptom és a Török Riviéra közös vonásai

Persze nem biztos, hogy el akarjuk majd hagyni a hotelt, hiszen a közvetlen tengerparti, homokos strand mellett a két medence, a játszótér és játszószoba, a kellemes kert, a vízicsúszdák, a napernyőkkel és nyugágyakkal felszerelt napozóterasz, a szabadtéri és beltéri sportlehetőségek, a wellness szolgáltatások (szauna, masszázs, szépségfarm) és a könyvtár felfedezése is ránk vár.

Megnézem az ajánlatokat

J’adore Deluxe & Spa - Törökország, Side

"A szálloda mesés, a part rész nagyon szép. Az esti műsorok nagyon hangulatosak.
A vendégszeretetük és a kiszolgálás lenyűgöző."

Pihenés a medencénél

Pihenés a medencénél Shutterstock

Ezt az 5 csillagos, a tengerparttól 300 m-re található, gyönyörű kertet és saját üzleteket is biztosító szállodát elsősorban a csendet, nyugalmat, valódi pihenést keresőknek ajánljuk.

A 10 legszebb török tengerpart

Ez is érdekelhet:

A 10 legszebb török tengerpart

Az aktív- és gyermekmedence mellett egy egész évben működő relaxációs medence és wellness részleg kínálatából is válogathatunk: a gyógyfürdő, szauna, gőzfürdő és hammam mellett egy szépségszalon és masszázskezelések is a rendelkezésünkre állnak. Jó közérzetünkről ebben a szállodában az előzőeken kívül 5 a'la carte étterem és egy 0-24 nyitva tartó, nyitott bár gondoskodnak, a megszokottakon felül kifejezetten gyermekeknek szánt, valamint diétás kínálattal.

Megnézem az ajánlatokat

A török líra – komplett útmutató

Ez is érdekelhet:

A török líra – komplett útmutató

2024.02.02. Viktoria Nagy

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.