Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Curacao Curacao

Hivatalos megnevezés: Curacao
Főváros: Willemstad
Állami irányítás: autonóm terület, köztársaság
Vallás: római katolikus 85%, protestáns 5%
Hivatalos nyelv: holland, de használják az angolt, spanyolt és a papiamentot ? kreol nyelv, amely összevegyíti a portugált és a spanyolt.
Időeltérés:

Régiók

Curacao - már 194 970 Ft-tól

CURACAORÓL


Curaçao szigete egyike az úgynevezett ABC szigeteknek ? Aruba, Bonaire, Curaçao ? a Holland Antillák szigetcsoport része ? politikailag meghatározó része a szigetcsoportnak. A sziget nagyon kellemes pihenőhely, magas színvonalú szolgáltatásokkal, és a sziget fővárosában Willemstadban nagyon sok bevásárlóhellyel. Érdemes megízlelni a karib város utánozhatatlan légkörét.

Curacao - már 194 970 Ft-tól

Legújabb értékelések Curacao

összes ajánlás Curacao

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600