Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Dánia Dánia

Hivatalos megnevezés: Dán Királyság
Főváros: Koppenhága (Kobehavn)
Állami irányítás: alkotmányos monarchia
Vallás: evangelikus-lutherán egyház (89%)
Hivatalos nyelv: dán
Időeltérés: GMT +1 óra (nyáron +2 óra)

Dánia - már 347 508 Ft-tól

DÁNIÁRÓLA Dán Királyság a legkisebb északi ország, Észak-Európában, Skandináviában található. Partjait az Északi- és a Balti-tenger mossa,területe a Jütland-félszigetből és több, mint 400 különálló szigetből tevődik össze, Németországtól és Lengyelországtól északra, Svédországtól dél-nyugatra és Norvégiától délre. Továbbá az országhoz tartozó autonóm területek: Grönland és a Feröer-szigetek.

Az ország felszínét túlnyomórészt síkságok és alföldek alkotják, az átlagos tengerszint feletti magasság ebből adódóan csupán 30 m. Dánia legmagasabb pontjai Bauneh?j és Yding Skovh?j, minkettő magassága 173 m. Dánia éghajlata óceáni, növekvő kontinentális hatással a Balti-tengerhez közeledve. A nyarak hidegek, a telek enyhék és csapadékosak. Gyakori a szél és a köd. Az ország nyugati részét tőzegtelepek és mocsarak borítják. Az erdők az ország összterületének 11%-át alkotják (100 évvel ezelőtt ez csupán 4 % volt). Keleten lombtevelű erdők találhatók. A tűlevelű erdőket gazdasági vagy tengerpartvédő célokra használják ki.

Dánia - már 347 508 Ft-tól

Legújabb értékelések Dánia

összes ajánlás Dánia

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600