Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Ecuádor Ecuádor

Hivatalos megnevezés: Ecuadori Köztársaság
Főváros: Quito
Állami irányítás: köztársaság
Vallás: római katolikus
Hivatalos nyelv: spanyol, kecsua
Időeltérés: a nyári időszakban -7 a téli időszakban -6 óra az eltérés a közép-európai időhöz viszonyítva

Régiók

Ecuádor - már 532 194 Ft-tól

O ECUÁDORRÓLA turisták által közkedvelt ország a legkisebb dél-amerikai ország. Az egyenlítő keresztülhalad területén, innen származik az ország elnevezése.

Az ország ideális környezet mind a pihenni vágyók, mind pedig a kalandot keresők között.Az Andokban számos működő vulkán található,értékes vizű források, csodás tengerpartok és amazon esőerdők várják a turistákat.

Az Inka kultúrából fennmaradt emléktárgyak, bizonyítékok szintén nagyrészt Equador területén fedezhetők fel.

Az itt található természetet nagyon jellemzően határozta meg a híres német biológus, Alexander von Humbolt, aki kijelentette, hogy nincs még egy olyan terület,mint az egyenlítő északi része.Nagyon kis helyen,nagyon széles skálája található meg az élővilágnak.

A domborzat három meghatározó részre osztható.A nyugati részen a Csendes-óceán partja húzódik, costa-nak nevezik.Az Andok területe a sierra,míg a trópusi esőerdőket oriente résznek hívják.

Equádor híressé vált a gazdag élővilágáról, amely a már említett éghajlatnak köszönhető.Az Andok vonulatában számos vulkán van, a leghíresebb aktív vulkán,Cotopaxi egy nemzeti park része. A nemzeti parkokban lámákat, vad lovakat,kondorkeselyűket,pumákat és sok más érdekes állatot figyelhetünk meg.

Az Amazonas vidékén sok a majom,a nagy hüllő,az anakonda,a tapír és a jaguár.

Ecuádor - már 532 194 Ft-tól

Legújabb értékelések Ecuádor

összes ajánlás Ecuádor

Az Ön értékesítője:

Sze-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600