Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek

Hivatalos megnevezés: Filippin Köztársaság
Főváros: Manila
Állami irányítás: köztársaság
Vallás: római katolikus, muszlim, protestáns
Hivatalos nyelv: angol, spanyol, filipin
Időeltérés: + 7 óra

Fülöp-szigetek - már 1 530 000 Ft-tól

FÜLÖP-SZIGETEKRŐLA múltban nagyon szegény, viszont a most már rohamosan fejlődő országnak 70 millió lakosa van. Egyre intenzívebben részt vesz az idegenforgalmi hálózat kiépítésében. Mivel az országot 7107 sziget alkotja, ez lehetőséget kínál arra, hogy megcsodálhassuk a természeti szépségek egész tárlatát. Ideális helyszín a kirándulásra, gyönyörű tengerpartjairól és a jó búvár-feltételekről híres. Az országban 37 vulkán található, ebből 18 még mindig aktiv. Továbbá a Banaue nevezetű rizs-teraszok, 2954 m magas hegyek, 34 nemzeti park teszi érdekessé az országot.

A legtöbb látogató számára a tengerpart az úticél, de sokan nem hagyják ki a programjukból a fővárost, Manilát, vagy az őserdő-túrát sem.

Nagy élményt nyújt az esti kocsmázás a kis hanglatos vendéglőkben. Itt lehetőség nyílik a helyi sör mellett a naplemente csodálására.

A vadon kedvelői a Mindoro és Palawan szigeteket válasszák, aki a kényelmet szereti, annak ajánlott a Boracay vagy a Cebu sziget. Nagy előny, hogy a szigeten a hivatalos nyelv az angol, bár a spanyol gyarmatosítás idejéből még sok elnevezés spanyolul maradt meg.

Fülöp-szigetek - már 1 530 000 Ft-tól

Szállásértékelések - Fülöp-szigetek

Összes szállásértékelés Fülöp-szigetek