Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek

Hivatalos megnevezés: Filippin Köztársaság
Főváros: Manila
Állami irányítás: köztársaság
Vallás: római katolikus, muszlim, protestáns
Hivatalos nyelv: angol, spanyol, filipin
Időeltérés: + 7 óra

Fülöp-szigetek - már 546 996 Ft-tól

FÜLÖP-SZIGETEKRŐLA múltban nagyon szegény, viszont a most már rohamosan fejlődő országnak 70 millió lakosa van. Egyre intenzívebben részt vesz az idegenforgalmi hálózat kiépítésében. Mivel az országot 7107 sziget alkotja, ez lehetőséget kínál arra, hogy megcsodálhassuk a természeti szépségek egész tárlatát. Ideális helyszín a kirándulásra, gyönyörű tengerpartjairól és a jó búvár-feltételekről híres. Az országban 37 vulkán található, ebből 18 még mindig aktiv. Továbbá a Banaue nevezetű rizs-teraszok, 2954 m magas hegyek, 34 nemzeti park teszi érdekessé az országot.

A legtöbb látogató számára a tengerpart az úticél, de sokan nem hagyják ki a programjukból a fővárost, Manilát, vagy az őserdő-túrát sem.

Nagy élményt nyújt az esti kocsmázás a kis hanglatos vendéglőkben. Itt lehetőség nyílik a helyi sör mellett a naplemente csodálására.

A vadon kedvelői a Mindoro és Palawan szigeteket válasszák, aki a kényelmet szereti, annak ajánlott a Boracay vagy a Cebu sziget. Nagy előny, hogy a szigeten a hivatalos nyelv az angol, bár a spanyol gyarmatosítás idejéből még sok elnevezés spanyolul maradt meg.

Fülöp-szigetek - már 546 996 Ft-tól

Legújabb értékelések Fülöp-szigetek

összes ajánlás Fülöp-szigetek

Az Ön értékesítője:

Sze-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600