Guadeloupe - Basse Terre Guadeloupe

 • Leírás

  Gaudalupe második szigete 950 km2 területtel és a vele azonos nevű fővárossal. A második szigetet egy alvó (nem aktív) vulkán a La Soufriére uralja 1467m magasan. A sziget hegyvidéki felszíne miatt frissebb és nedvesebb klímát tudhat magáének, mint Grande Terre. A sziget nagy része rezervátum, számos lenyűgöző vízesést és termálvíz forrást találunk a trópusi erdők közepén. Guadaloupe legszebb strandjai Deshais városka környékén találhatók.

Szállásértékelések - Guadeloupe - Basse Terre

Összesen: 9.5 csodálatos nyaralás

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
csodálatos nyaralás Teljes leírás

Elhelyezés
teljesen nagyszerű

Ellátás
a szállodában a reggeli nagyszerű, a vacsora pedig még jobb. A szállodán kívül van egy kis probléma az étkezéssel, a legtöbb étterem zárva van, azok pedig, amelyek működnek, a tulajdonosok bezárnak, ahogy akarnak, pl a 4 órás étkezés gond volt, pedig a gyorsétterem dolgozik :-D

Szállás szolgáltatások
Nagy

Tengerpart
Nem tudom honnan jött az információ, hogy Guadeloupe-on vannak a legszebb strandok :-D A strandok borzalmasak voltak, pedig a tenger meleg volt és elég tiszta. De nekünk mindegy, akciónak vettük ezt a nyaralást, így nem sokat voltam strandon, pedig szinte mindegyiket körbejártuk megnézni a szépséget :-D

Lucie H., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2022.05.27., Tartózkodás időpontja:: 2022.05.11 - 05.24.
Régió: Guadeloupe Guadeloupe, Basse Terre, Szállás: Le Jardin Malanga

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.7 Egy exotikus, de nyugodt helyen szerettünk volna nyaralni, ami sikerült is. A szállodatulajdonosnak, a csodálatos országnak, a meleg...

 • 10 Elhelyezés
 • 9.6 Ellátás
 • 9.3 Környék
 • 10 Részvételi díj

Bevezetés
Egy exotikus, de nyugodt helyen szerettünk volna nyaralni, ami sikerült is. A szállodatulajdonosnak, a csodálatos országnak, a meleg tengernek és a kellemes időjárásnak köszönhetően, cegy szép nyaralásunk volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállásuk minden szempontból nagyszerű volt - tiszta, célszerűen berendezett, tágas, légkondícionált szobánk volt. Gyönyörű kilátás nyílt a tengerre, a medence 20 m-re volt.

Ellátás
A szállodában csak reggelit kínáltak - ami megfelelő minőségű és mennyiségű volt. A helyszínen volt 3 étterem és 2 üzlet, ahol ételt, italt vásárolhattunk.

Szállás szolgáltatások
A tulajdonos autót is segített bérelni és készségesen adott tanácsot, hová érdemes kirándulni, hol vannak a legjobb strandok, stb.

Tengerpart
A homokos strand a szállodától kb. 150 m-re volt, többnyire csak pár ember volt rajta, nyugalom volt és meleg volt a tenger.

Szállás általános értékelése
A férjemmel már sok helyen nyaraltunk, de Guadeloupe egy rendkívüli hely. Nagyon tetszett. Ha valaki nem beszél franciául, ez egy kis gondot jelenthet, mivel angolul nem beszélnek.

Milatová Dagmar, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2007.08.20., Tartózkodás időpontja:: 2007.08.09 - 07.27.
Régió: Guadeloupe Guadeloupe, Basse Terre, Szállás: La Sucrerie du Comte

3 fénykép

Összes szállásértékelés Guadeloupe - Basse Terre