Guadeloupe - Basse Terre Guadeloupe

  • Leírás

    Gaudalupe második szigete 950 km2 területtel és a vele azonos nevű fővárossal. A második szigetet egy alvó (nem aktív) vulkán a La Soufriére uralja 1467m magasan. A sziget hegyvidéki felszíne miatt frissebb és nedvesebb klímát tudhat magáének, mint Grande Terre. A sziget nagy része rezervátum, számos lenyűgöző vízesést és termálvíz forrást találunk a trópusi erdők közepén. Guadaloupe legszebb strandjai Deshais városka környékén találhatók.

Legújabb értékelések Guadeloupe - Basse Terre

Összesen: 9,7 Egy exotikus, de nyugodt helyen szerettünk volna nyaralni, ami sikerült is. A szállodatulajdonosnak, a csodálatos országnak, a meleg...

  • 10 Szállás
  • 9,6 Ellátás
  • 9,3 Környék
  • 10 Alapár

Bevezetés
Egy exotikus, de nyugodt helyen szerettünk volna nyaralni, ami sikerült is. A szállodatulajdonosnak, a csodálatos országnak, a meleg tengernek és a kellemes időjárásnak köszönhetően, cegy szép nyaralásunk volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállásuk minden szempontból nagyszerű volt - tiszta, célszerűen berendezett, tágas, légkondícionált szobánk volt. Gyönyörű kilátás nyílt a tengerre, a medence 20 m-re volt.

Ellátás
A szállodában csak reggelit kínáltak - ami megfelelő minőségű és mennyiségű volt. A helyszínen volt 3 étterem és 2 üzlet, ahol ételt, italt vásárolhattunk.

Hotel szolgáltatások
A tulajdonos autót is segített bérelni és készségesen adott tanácsot, hová érdemes kirándulni, hol vannak a legjobb strandok, stb.

Tengerpart
A homokos strand a szállodától kb. 150 m-re volt, többnyire csak pár ember volt rajta, nyugalom volt és meleg volt a tenger.

Összegzés
A férjemmel már sok helyen nyaraltunk, de Guadeloupe egy rendkívüli hely. Nagyon tetszett. Ha valaki nem beszél franciául, ez egy kis gondot jelenthet, mivel angolul nem beszélnek.

Milatová Dagmar, 2007.08.20., Tartózkodás időpontja: 2007.08.09 - 07.27.
Régió: Guadeloupe Guadeloupe, Basse Terre, Szállás: La Sucrerie du Comte

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (15) Nem (3)

3 fénykép

összes ajánlás Guadeloupe - Basse Terre