Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Guadeloupe Guadeloupe

Hivatalos megnevezés: Departement Guadalupe
Főváros: Basse - Terre
Állami irányítás: francia tengeri terület
Vallás: római katolikus
Hivatalos nyelv: francia, kreol
Időeltérés: - 5 óra

Guadeloupe - már 385 000 Ft-tól

GUADALUPEA gyönyörű sziget, formájával egy pillangóra emlékeztet. Ezáltal két részből áll, melyeket szoros köt össze. Mintha nem is egymás mellett feküdnének annyira külömbözőek. A sziget keleti részének a Grande-Terrének felszíne enyhén dombos, cukornádültatvények tucatjait találjuk itt. A hotelok nagy része is itt található.A fehér homokú kristálytiszta vizű öblök a gazdag növényvilággal egyetemben idillikus paradicsom képét sugallják. E francia tengeri terület fővárosa Pointe-Pitre. A sziget nyugati részén a Basse-Terrén a dombok és a hegyek az uralkodóak, melyeket sűrű áthatolhatatlan növényzetű esőerdők borítanak. A szűk és mély völgyekben a melegvizű források és hatalmas vízesések vize folydogál.Basse Terre jelentős része nemzeti parkká nyilvánított, ahol a sziget legmagasabb pontja a La Surfi (1467 t.sz.f.m.) működő tűzhányó található, mely a turisták gyakori célpontjává vált. Találunk itt egy kijelölt búvárterületet, mely a híres kutatóról Jacques Cousteau-ról kapta a nevét, aki a helyet az egyik legmegfelelőbb búvárterületté nyilvánította. A sziget az exotikus világot kedvelők valódi paradicsoma. Különböző pálma fajtákat, oleandereket, ibiszkuszokat vagy gyönyörű magnóliákat találunk itt. Az itt található virágok a helyi export jelentős részét képezik, a turisták által vásárolt virágokat speciális posta szállítja a lakóhelyükre. Guadeloupe közelében öt kisebb sziget található, ahova turisták ezrei érkeznek, hogy megismerjék a karib térség igazgyöngyét és a körülötte elterülő világot.

Guadeloupe - már 385 000 Ft-tól

Legújabb értékelések Guadeloupe

Összesen: 9,7 Egy exotikus, de nyugodt helyen szerettünk volna nyaralni, ami sikerült is. A szállodatulajdonosnak, a csodálatos országnak, a meleg...

  • 10 Szállás
  • 9,6 Ellátás típusa
  • 9,3 Környék
  • 10 Alapár

Bevezetés
Egy exotikus, de nyugodt helyen szerettünk volna nyaralni, ami sikerült is. A szállodatulajdonosnak, a csodálatos országnak, a meleg tengernek és a kellemes időjárásnak köszönhetően, cegy szép nyaralásunk volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállásuk minden szempontból nagyszerű volt - tiszta, célszerűen berendezett, tágas, légkondícionált szobánk volt. Gyönyörű kilátás nyílt a tengerre, a medence 20 m-re volt.

Ellátás
A szállodában csak reggelit kínáltak - ami megfelelő minőségű és mennyiségű volt. A helyszínen volt 3 étterem és 2 üzlet, ahol ételt, italt vásárolhattunk.

Hotel szolgáltatások
A tulajdonos autót is segített bérelni és készségesen adott tanácsot, hová érdemes kirándulni, hol vannak a legjobb strandok, stb.

Tengerpart
A homokos strand a szállodától kb. 150 m-re volt, többnyire csak pár ember volt rajta, nyugalom volt és meleg volt a tenger.

Összegzés
A férjemmel már sok helyen nyaraltunk, de Guadeloupe egy rendkívüli hely. Nagyon tetszett. Ha valaki nem beszél franciául, ez egy kis gondot jelenthet, mivel angolul nem beszélnek.

Milatová Dagmar, 2007.08.20., Tartózkodás dátuma: 2007.08.09 - 07.27.
Régió: Guadeloupe Guadeloupe, Basse Terre, Hotel: La Sucrerie du Comte

Hasznosnak találta az értékést? Igen (7) Nem (0)

3 fénykép

összes ajánlás Guadeloupe

Az Ön értékesítője:

Sze-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600