Árváltozás aránya havi bontásban

Az ábra a következő hónapok várható áralakulását mutatja.

Az egyes oszlopok egy adott hónapban a személyenkénti minimálárat jelölik, az utazás időtartalmának lehetséges eltéréseivel.

Összes időpont

Szállásleírás

Szállás ID száma: 36 758

Fontos információ:
Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a szállodai létesítményekre, kültéri létesítményekre, vendéglátó-ipari szolgáltatásokra és tevékenységekre gyakorolt hatások, például világjárvány esetén, de a be- és kilépés korlátozása és a helyi előírások általános betartása sem zárható ki bármikor.

Megjegyzés a szoba foglaltságáról:
Felhívjuk figyelmét, hogy ha egy kétágyas szobát foglal több pótággyal, akkor a szoba hasznos területe csökken. Ezért azt javasoljuk, hogy amennyiben elérhető, foglaljon közvetlenül egy vagy több szobából álló családi szobát, az adott szálloda elérhetőségétől és ajánlataitól függően. Ezenkívül az ágyak mérete a szállodai bútorok regionális jellemzőitől függ.

 

Megjegyzés csomagtúrákhoz (repülőjegy+szálloda):
Felhívjuk figyelmét, hogy a lefoglalt légitársaság poggyászszabályaira és fedélzeti ellátására vonatkozó információink, valamint a belépési szabályok, az úti cél és a speciális információk az Ön utazási szerződésének részét képezik. Ezt az információt megtalálhatja az interneten: LMX Flight and Destination Information (http://www.lmx.info).

Információ - Bejelentkezési díjak

Felhívjuk figyelmét, hogy a következő légitársaságoknál online kell bejelentkezni, ellenkező esetben további költségek merülnek fel a repülőtéri bejelentkezéskor. Az online check-in időpontok és díjak a repülőtéren személyenként/gyermekenként a következők: Sun Express online check-in legkorábban 36 órával és legkésőbb 3,5 órával az indulás előtt, ellenkező esetben 5,00 €; Eurowings online bejelentkezés legkorábban 72 órával, de legkésőbb 3 órával az indulás előtt, egyébként 15 €; TuiFly online bejelentkezés legkorábban 48 órával és legkésőbb 5 órával az indulás előtt, ellenkező esetben 25 €; Ryanair online check-in plusz előzetes ellenőrzés, ha szükségeslegkorábban 24 órával és legkésőbb 2 órával az indulás előtt, ellenkező esetben 55 €.

Egy jegyzet:
Korlátozott mobilitás

Felhívjuk figyelmét, hogy utazási csomagjaink általában nem alkalmasak mozgássérültek számára, kivéve, ha a termékleírásban másként szerepel, de az alkalmasságról kérésre szívesen adunk részletesebb tájékoztatást az Ön igényeinek figyelembevételével.
Wichtige Informationen:
Wir möchten Sie darauf hinweisen, dass Auswirkungen auf Hoteleinrichtungen, Außenanlagen, Verpflegungsleistungen und Aktivitäten bspw. im Pandemiefall, aber auch Einschränkungen bei der Einreise/Ausreise sowie allgemeine Einhaltungen von  Bestimmungen vor Ort zu keiner Zeit ausgeschlossen sind.

Hinweis zu Zimmerbelegungen:
Bitte beachten Sie, dass sich bei einer Belegung im Doppelzimmer mit mehreren Zustellbetten die Nutzfläche der Räumlichkeiten verkleinert. Wir empfehlen Ihnen daher, sofern verfügbar, direkt ein Familienzimmer bestehend aus einem Raum oder aus mehreren Räumen, je nach Verfügbarkeit und Angebot des jeweiligen Hotels, zu buchen. Weiterhin ist die Größe der zur Verfügung gestellten Betten abhängig von den jeweiligen regionalen Besonderheiten der Hotelmöblierung.

 

Hinweis für Pauschalreisen (Flug+Hotel):
Bitte beachten Sie, dass unsere Informationen über Gepäckbestimmungen und Bordverpflegung Ihrer gebuchten Fluggesellschaft sowie Einreisebestimmungen, Zielgebiets- und Sonderinformationen Bestandteil Ihres Reisevertrages sind. Sie finden diese Informationen im Internet unter: LMX Flug- und Zielgebietsinformationen (http://www.lmx.info).

Info - Check-In Gebühren

Es wird darauf hingewiesen, dass bei folgenden Fluggesellschaften ein Online-Check-In vorzunehmen ist, da ansonsten zusätzliche Kosten für einen Check In am Flughafen anfallen. Die Online Check-In Zeiten und Gebühren am Flughafen pro Person/Kind sind wie folgt: Sun Express Online Check-In frühestens 36 Stunden und spätestens 3,5 Stunden vor Abflug, ansonsten € 5,00 ; Eurowings Online Check-In frühestens 72 Stunden und spätestens 3 Stunden vor Abflug, ansonsten € 15 ; TuiFly Online Check-In frühestens 48 Stunden und spätestens 5 Stunden vor Abflug, ansonsten € 25 ; Ryanair Online Check-In ggf. zuzüglich einer vorherigen Verifizierung frühestens 24 Stunden und spätestens 2 Stunden vor Abflug, ansonsten € 55.

Hinweis:
Eingeschränkte Mobilität

Bitte beachten Sie, dass unsere Pauschalreisen im Allgemeinen nicht für Personen mit eingeschränkter Mobilität geeignet sind, sofern die Produktbeschreibung hierzu keine abweichenden Angaben enthält.Gerne lassen wir Ihnen aber auf Verlangen genauere Informationen über eine solche Eignung unter Berücksichtigung Ihrer Bedürfnisse zukommen.

Szállás szolgáltatások

 • Távolság a tengerparttól a tengerparttól 190 m
 • Klimatizált Klimatizált igen
 • Kültéri medence Kültéri medence igen
 • Beltéri medence Beltéri medence igen
 • Ingyenes nyugágy és napernyő használat a medencénél Ingyenes nyugágy és napernyő használat a medencénél igen
 • TV TV igen
 • Minibár, Bár Minibár igen
 • Hűtőszekrény Hűtőszekrény igen
 • Gyereksarok, Játszótér, Gyerekmedence Gyereksarok igen
 • Golf Golf igen
 • Csendes környék Csendes környék igen
 • Fitness és edzőterem Fitness és edzőterem igen
 • Animációs programok Animációs programok igen
 • Bowling Bowling igen
 • Étterem Étterem igen
 • Kávézó Kávézó igen
 • Non-stop recepció Non-stop recepció igen
 • Kerékpárkölcsönző Kerékpárkölcsönző igen

Szállásértékelés

Kitűnő (4 értékelés alapján)

Invia értékelési arány 4,2 / 5

Elhelyezés 3,8 / 5

Ellátás 4,5 / 5

Környék 4,8 / 5

Részvételi díj 4,3 / 5

Értékelés származása: Az "ellenőrzött vélemény"-ként feltüntetett értékelések saját ügyfeleinktől származnak.

Costa Brava 1246 értékelt szállásai közül a 29. legjobb

Pavel N.

Szállásértékelések 4,3 / 5

Ellenőrzött vélemény (Invia.cz) Tartózkodás időpontja: 2023.08.28 - 09.04. Értékelve: Szeptember 2023

Blaucel Értékelés: 4/5 Spanyolország, Costa Brava

A szálloda közel van egy hatalmas strandhoz. A tengerben úszni nagyszerű. Nagyon sok gyerek van a szállodában, nem túl csendes. Annak ellenére, hogy a szálloda a város szélén található, meglehetősen forgalmas. A szint normális, de négy csillagon nem látnám.

A szálloda közel van egy hatalmas strandhoz. A tengerben úszni nagyszerű. Nagyon sok gyerek van a szállodában, nem túl csendes. Annak ellenére, hogy a szálloda a város szélén található, meglehetősen forgalmas. A szint normális, de négy csillagon nem látnám.

Elhelyezés 3,3 / 5

Ellátás 4,5 / 5

Környék 5,0 / 5

Részvételi díj 4,5 / 5

Elhelyezés
Klasszikusok. De a franciaágy nagyon kicsi, a pótágyat ki kellett terítenünk aludni. Alapfelszereltség, nagy fürdőszoba káddal. Nincs hűtőszekrény. A légkondicionáló jól működik.

Ellátás
Minden svédasztalos. A reggeli minden nap ugyanaz, de megteheti. A vacsora néha tematikus (Mexikó, Kína, Olaszország). Csúcsidőben sokan, néha gyorsan eltűnnek egyes dolgok és már nem pótolják. Amint sokan vannak, az már idegesít.

Szállás szolgáltatások
A medencén kívül más szolgáltatást nem vettünk igénybe. De van egy pszeudo-wellness (egy szauna és egy pezsgőfürdő).

Tengerpart
A strand az egész nyaralás legnagyobb előnye. Hatalmas, tágas, tiszta. Csak a zuhanyzók hiányoznak. De rengeteg hely és tiszta tenger. De gyakran nagy hullámok.

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Hasznosnak bizonyult az értékelés? (1) (1)

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét

Szállásértékelések 4,8 / 5

Ellenőrzött vélemény (Invia.cz) Tartózkodás időpontja: 2023.07.06 - 07.13. Értékelve: Július 2023

Blaucel Értékelés: 4/5 Spanyolország, Costa Brava

Nagyon kellemes nyaralás egy gyönyörű környéken, sok tevékenységgel és sokféle kirándulási lehetőséggel. A tenger gyönyörű és tiszta volt, a strand fokozatos, de néhány méter után már nagy mélység volt. (nagyobb gyerekeink vannak, szóval semmi gond) Tiszta strandok, durvább homok. Az érdeklődők napernyőt és napágyat bérelhettek 6 euró/nap díjért. Tetszett, hogy kevés turista volt a strandokon.

Nagyon kellemes nyaralás egy gyönyörű környéken, sok tevékenységgel és sokféle kirándulási lehetőséggel. A tenger gyönyörű és tiszta volt, a strand fokozatos, de néhány méter után már nagy mélység volt. (nagyobb gyerekeink vannak, szóval semmi gond) Tiszta strandok, durvább homok. Az érdeklődők napernyőt és napágyat bérelhettek 6 euró/nap díjért. Tetszett, hogy kevés turista volt a strandokon.

Elhelyezés 4,3 / 5

Ellátás 5,0 / 5

Környék 5,0 / 5

Részvételi díj 5,0 / 5

Elhelyezés
A szállás szép, tiszta. Nagy terasz, fürdőszoba WC-vel és bidével. A fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szoba alapfelszereltségéből hiányzott a hűtőszekrény, de térítés ellenében kölcsönözhettük. Csak 1 praktikus dolog hiányzott, ez pedig egy szárító volt a teraszon. :-)

Ellátás
Teljes panziós büfét kaptunk. Változatos és változatos étrend. Az egyik fia nagyon rosszul eszik, de ő is lelkes volt az evésért, és mindig választott valamit. A konyha nemzetközi volt, néhány napon a vacsorák tematikusak voltak. (olasz, mexikói stb.) Nagyon szívesen fogadtuk a csomagolt ebédet, amit előre megrendelhettünk, amikor tudtuk, hogy nem jövünk vissza...

Szállás szolgáltatások
A szállodában térítés ellenében van például wellness, biliárd, mélygarázs, 2 szálloda között lehet mozogni, medencéket vagy szolgáltatásaikat igénybe venni. Minőségi animációs program. (vízi gyakorlatok, labdajátékok, diszkó stb.) Este a közös helyiségekben élőzene + előadások stb.

Tengerpart
Gyönyörű és tiszta strand, kevés turista, snorkelezésre is alkalmas - nagyon gazdag tengeri világ. Tiszta tenger, nagy hullámok, durvább homok. Kb. 150 m volt a strandtól, a strand mellett vannak WC-k. Az egyetlen dolog, amit hiányoltunk, az egy zuhany, ahol le tudtunk öblíteni, miután elhagytuk a tengert, de ez a szállodától rövid távolságra volt, ahol a medence mellett voltak zuhanyzók, szóval minden rendben volt.

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Hasznosnak bizonyult az értékelés? (1) (0)

Értékelések szűrése

Pavel N.

Szállásértékelések 4,3 / 5

Ellenőrzött vélemény (Invia.cz) Tartózkodás időpontja: 2023.08.28 - 09.04. Értékelve: Szeptember 2023

Blaucel Értékelés: 4/5 Spanyolország, Costa Brava

A szálloda közel van egy hatalmas strandhoz. A tengerben úszni nagyszerű. Nagyon sok gyerek van a szállodában, nem túl csendes. Annak ellenére, hogy a szálloda a város szélén található, meglehetősen forgalmas. A szint normális, de négy csillagon nem látnám.

A szálloda közel van egy hatalmas strandhoz. A tengerben úszni nagyszerű. Nagyon sok gyerek van a szállodában, nem túl csendes. Annak ellenére, hogy a szálloda a város szélén található, meglehetősen forgalmas. A szint normális, de négy csillagon nem látnám.

Elhelyezés 3,3 / 5

Ellátás 4,5 / 5

Környék 5,0 / 5

Részvételi díj 4,5 / 5

Elhelyezés
Klasszikusok. De a franciaágy nagyon kicsi, a pótágyat ki kellett terítenünk aludni. Alapfelszereltség, nagy fürdőszoba káddal. Nincs hűtőszekrény. A légkondicionáló jól működik.

Ellátás
Minden svédasztalos. A reggeli minden nap ugyanaz, de megteheti. A vacsora néha tematikus (Mexikó, Kína, Olaszország). Csúcsidőben sokan, néha gyorsan eltűnnek egyes dolgok és már nem pótolják. Amint sokan vannak, az már idegesít.

Szállás szolgáltatások
A medencén kívül más szolgáltatást nem vettünk igénybe. De van egy pszeudo-wellness (egy szauna és egy pezsgőfürdő).

Tengerpart
A strand az egész nyaralás legnagyobb előnye. Hatalmas, tágas, tiszta. Csak a zuhanyzók hiányoznak. De rengeteg hely és tiszta tenger. De gyakran nagy hullámok.

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Hasznosnak bizonyult az értékelés? (1) (1)

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét

Szállásértékelések 4,8 / 5

Ellenőrzött vélemény (Invia.cz) Tartózkodás időpontja: 2023.07.06 - 07.13. Értékelve: Július 2023

Blaucel Értékelés: 4/5 Spanyolország, Costa Brava

Nagyon kellemes nyaralás egy gyönyörű környéken, sok tevékenységgel és sokféle kirándulási lehetőséggel. A tenger gyönyörű és tiszta volt, a strand fokozatos, de néhány méter után már nagy mélység volt. (nagyobb gyerekeink vannak, szóval semmi gond) Tiszta strandok, durvább homok. Az érdeklődők napernyőt és napágyat bérelhettek 6 euró/nap díjért. Tetszett, hogy kevés turista volt a strandokon.

Nagyon kellemes nyaralás egy gyönyörű környéken, sok tevékenységgel és sokféle kirándulási lehetőséggel. A tenger gyönyörű és tiszta volt, a strand fokozatos, de néhány méter után már nagy mélység volt. (nagyobb gyerekeink vannak, szóval semmi gond) Tiszta strandok, durvább homok. Az érdeklődők napernyőt és napágyat bérelhettek 6 euró/nap díjért. Tetszett, hogy kevés turista volt a strandokon.

Elhelyezés 4,3 / 5

Ellátás 5,0 / 5

Környék 5,0 / 5

Részvételi díj 5,0 / 5

Elhelyezés
A szállás szép, tiszta. Nagy terasz, fürdőszoba WC-vel és bidével. A fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szoba alapfelszereltségéből hiányzott a hűtőszekrény, de térítés ellenében kölcsönözhettük. Csak 1 praktikus dolog hiányzott, ez pedig egy szárító volt a teraszon. :-)

Ellátás
Teljes panziós büfét kaptunk. Változatos és változatos étrend. Az egyik fia nagyon rosszul eszik, de ő is lelkes volt az evésért, és mindig választott valamit. A konyha nemzetközi volt, néhány napon a vacsorák tematikusak voltak. (olasz, mexikói stb.) Nagyon szívesen fogadtuk a csomagolt ebédet, amit előre megrendelhettünk, amikor tudtuk, hogy nem jövünk vissza...

Szállás szolgáltatások
A szállodában térítés ellenében van például wellness, biliárd, mélygarázs, 2 szálloda között lehet mozogni, medencéket vagy szolgáltatásaikat igénybe venni. Minőségi animációs program. (vízi gyakorlatok, labdajátékok, diszkó stb.) Este a közös helyiségekben élőzene + előadások stb.

Tengerpart
Gyönyörű és tiszta strand, kevés turista, snorkelezésre is alkalmas - nagyon gazdag tengeri világ. Tiszta tenger, nagy hullámok, durvább homok. Kb. 150 m volt a strandtól, a strand mellett vannak WC-k. Az egyetlen dolog, amit hiányoltunk, az egy zuhany, ahol le tudtunk öblíteni, miután elhagytuk a tengert, de ez a szállodától rövid távolságra volt, ahol a medence mellett voltak zuhanyzók, szóval minden rendben volt.

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Hasznosnak bizonyult az értékelés? (1) (0)

Martin T.

Szállásértékelések 3,8 / 5

Ellenőrzött vélemény (Invia.cz) Tartózkodás időpontja: 2023.06.28 - 07.05. Értékelve: Július 2023

Blaucel Értékelés: 4/5 Spanyolország, Costa Brava

A szálloda inkább egy 3*-os szállodának felel meg

A szálloda inkább egy 3*-os szállodának felel meg

Elhelyezés 3,0 / 5

Ellátás 4,0 / 5

Környék 4,5 / 5

Részvételi díj 3,5 / 5

Elhelyezés
2 felnőttnek és 3 gyereknek egy kis szobát kaptunk, ahol mindannyian ugyanannyit fizettünk, amit furcsának találtam.

Ellátás
A svédasztalos ételek jók voltak, lehetett választani.

Szállás szolgáltatások
A recepción mindenben készségesen és tudnak tanácsot adni.

Tengerpart
Plaš tiszta, csendes, a központon kívül, családok számára ideális.

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Hasznosnak bizonyult az értékelés? (0) (0)

Nem találja a minden szempontból tökéletes utazást?

Hívjon minket és segítünk álmai utazásásának megtalálásában!

Az alábbi időpontban állunk rendelkezésére: H-V: 8-20.

+36 1 501 5631

Töltés

Térségleírás betöltése folyamatban...

Időjárás

Mai időjárás

 • Hőmérséklet 22 °C Éjjel: 13 °C

 • Vízhőmérséklet 18 °C

Következő napok várható időjárása

 • Holnap 24 °C Éjjel: 13 °C

 • Hétfő 22 °C Éjjel: 14 °C

 • Kedd 22 °C Éjjel: 14 °C

A legideálisabb hónapok az utazáshoz ebben a térségben

 • Kítűnő
 • Ideális
 • Nem ajánlott
 1. Január
 2. Február
 3. Március
 4. Április
 5. Május
 6. Június
 7. Július
 8. Augusztus
 9. Szeptember
 10. Október
 11. November
 12. December

További szállások, amelyek érdekelhetik