Spanyolország - Costa Brava Spanyolország

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  A fordításban Vad-partot jelentő Costa Brava a cseh turisták körében a legkedveltebb üdülőhelynek számít Spanyolországban. Blanes nyaralóhelytől egészen a francia határig húzódik, kb. 300 km-hosszan. Ezzel a három leghosszabb spanyol partszakaszhoz tatozik. Remek fürdési lehetőséget, megannyi turisztikai és történelmi látványosságot kínál, ezen kívül kellemes földközi-tengeri klímával rendelkezik. Az egész partszakasz Salvador Dalí szürrealista nevével fonódik össze. A hely kiválóan alkamas a feltöltődésre, valamint kirándulások tervezésére. A Costa Brava leglátogatottabb központja és legnagyobb városa Lloret de Mar, amely forgalmas, éjjeli életet élő, ezeréves hagyománnyal rendelkező város. További kedvelt központ Blanes és Roses. Ottlétünkkor megcsodálhatjuk a napfelkeltét és naplementét, elüldögélhetünk a helyi kávézókban és éttermekben, vagy élményparkokban szórakozhatunk. Costa Brava hosszú, homokos partszakaszaival, vad zátonyaival varázsol el, ezen kívül búvárkodásra is alkalmas terület , történelmi építmények sokasága található itt, de hagyományőrző falvakat is láthatunk.

 • Közlekedés autóbusszal

  28 órák

Szállásértékelések - Spanyolország - Costa Brava

Összesen: 7 A nyaralás általános benyomása pozitív volt. Néhány részlettől eltekintve nagyon elégedettek voltunk.

 • 6 Elhelyezés
 • 5 Ellátás
 • 10 Környék
 • 7 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A nyaralás általános benyomása pozitív volt. Néhány részlettől eltekintve nagyon elégedettek voltunk. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás jó volt, de a szoba tényleg nagyon kicsi (még az ágyat is szinte lehetetlen volt megkerülni). A mi szobánkban rossz volt a kilátás, de máshol jó lehetett volna.

Ellátás
Az étel átlagos volt, semmi extra élveznivaló, de meg lehetett enni.

Szállás szolgáltatások
A szálloda szolgáltatása nagyon kellemes volt, és rengeteg nagyszerű szolgáltatást és tevékenységet kínáltak.

Tengerpart
A strand nincs messze a szállodától, szép, nagy és tiszta.

Martin M., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.11.06., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.29 - 11.03.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Brava, Szállás: Augusta Club

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8.8 Októberben 4 napot töltöttünk - HB opció. Időjárás nappal 25, éjszaka 18. Voltunk még buszos kiránduláson Tossa de Marba (ajánlom,...

 • 9 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Októberben 4 napot töltöttünk - HB opció. Időjárás nappal 25, éjszaka 18. Voltunk még buszos kiránduláson Tossa de Marba (ajánlom, gyönyörű) és katamarán körutazáson is - szintén remek lehetőség (600 PLN 2+2, kaja, ital). Temp. a tenger 23 fokos volt, szóval volt fürdő. Nem töltöttünk túl sok időt a szállodában, így olyan volt, mint egy szálloda, de Llrolet kellős közepén. Boltok, éttermek, éjszakai élet sétatávolságra. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobában 4 ágy, TV, erkély és felújított fürdőszoba található. A Wifi működött, és ez a legfontosabb. Még jó, hogy volt takarót letakarni, mert a paplanok csak lepedők voltak.

Ellátás
A legváltozatosabb a szombati vacsora volt – sokan, de senki sem állt sorban. Összességében rendben van, az ételeket gluténmentesként jelölték meg, és ez fontos volt számomra. Volt garnélarák, saláta, kagyló, paella és pizza. Így felnőttek és gyerekek is találtak maguknak valamit.

Szállás szolgáltatások
A szálloda még szép is volt. A 4 csillagos spanyolországi turistavárosban nem ugyanaz, mint Lengyelországban (Lengyelországban luxus!), de alváshoz, fekvéshez, uszoda használatához kb.

Tengerpart
Strand pl. 150 m-re a szállodától. Szép, széles, apró kavicsokkal, nem kell vízcipő. Kicsit meredek ereszkedés a tengerhez.

Magdalena B., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.10.20., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.12 - 10.15.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Brava, Szállás: Gran Garbi

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.1 Az utazás sikeres volt

 • 9.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Az utazás sikeres volt Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta szoba tengerre néző kilátással, a szobát minden nap takarítják

Ellátás
Ételek nagy választéka, ízletes ételek

Szállás szolgáltatások
Kellemes kiszolgálás

Tengerpart
Gyönyörű strand, meredek bejárat a tengerbe, nem gyerekeknek

Robert B., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.18., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.14 - 09.24.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Brava, Szállás: Surf Mar

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9 Remek hely turistaútvonalakon való túrázáshoz, három strand néhány percen belül. A város jó összeköttetéssel rendelkezik...

 • 9 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Remek hely turistaútvonalakon való túrázáshoz, három strand néhány percen belül. A város jó összeköttetéssel rendelkezik Lloret/Blanes/Barcelona/Girona városokkal. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda határozottan megérdemel még egy csillagot. A szobák tisztaak, minden nap takarítottak, a törölközőket a padlóra helyezés után cserélték. Nagyon kedves takarítónők és egy kertész, aki egy szép kertet gondoz. A kerítés mögött bónuszként egy római villa ősi romjai :)

Ellátás
Örömmel mentünk le enni. Reggel és este egyaránt nagy választékban gyümölcsök és zöldségek, valamint finom desszertek. A két reggeliző kávéfőzőt néha ostrom alá vették.

Tengerpart
Néhány percre a strandok Tossa, gyakori buszok Lloret.

Herda Rafał, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.10.17., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.30 - 10.14.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Brava, Szállás: GHT Neptuno

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9 Be kell vallanom, hogy a hely, ahol leszálltunk, remek helynek bizonyult. Tiszta, csendes környezet, gyönyörű környezet, friss levegő,...

 • 8 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Be kell vallanom, hogy a hely, ahol leszálltunk, remek helynek bizonyult. Tiszta, csendes környezet, gyönyörű környezet, friss levegő, minden szuper volt, így remekül telt a nyaralás. Manapság az egyetlen hátránya a közlekedés. Egy Wizzair járat, ahol pluszban kell fizetni a poggyászért + véletlenszerű ülésekért, egy kis vicc és az ügyfél prédája. És végül, amikor késő este leszálltunk egy ekkora repülőtéren, a legtöbb ember nagyon tanácstalan volt, hogy mi legyen a következő lépés. Nagyon olvashatatlan volt az információ, hogy hova kell menni a buszhoz - érdemes lenne hozzátenni a reptér térképét, mivel senki sem vár az érkezés után. Számomra ez nem számít, de sokan, akiknek segítettem a busz megszervezésében, rettegtek, hogy mi legyen a következő lépés a leszállás után, stb. Mindenesetre sikeresnek tartom a nyaralást :) Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda rendben volt egy 3 csillagos szállodának. Az egyetlen hátránya a matracok keménysége és mérete volt. Számomra túl rövidek voltak, és főleg túl kemények - kicsit úgy aludtak, mint a szalmamatracok, de két hétig kibírod ;)

Ellátás
3 csillagra tökéletes

Szállás szolgáltatások
Minden nagyszerű volt - az ingyenes SPA kellemes meglepetés volt

Tengerpart
Szép, tiszta... de papucs kell, mert kicsit sziklás

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.10.16., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.01 - 10.11.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Brava, Szállás: GHT Costa Brava

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

2 fénykép

Összes szállásértékelés Spanyolország - Costa Brava