Spanyolország - Costa Brava Spanyolország

 • Repülési idő

  02:20

 • Leírás

  A fordításban Vad-partot jelentő Costa Brava a cseh turisták körében a legkedveltebb üdülőhelynek számít Spanyolországban. Blanes nyaralóhelytől egészen a francia határig húzódik, kb. 300 km-hosszan. Ezzel a három leghosszabb spanyol partszakaszhoz tatozik. Remek fürdési lehetőséget, megannyi turisztikai és történelmi látványosságot kínál, ezen kívül kellemes földközi-tengeri klímával rendelkezik. Az egész partszakasz Salvador Dalí szürrealista nevével fonódik össze. A hely kiválóan alkamas a feltöltődésre, valamint kirándulások tervezésére. A Costa Brava leglátogatottabb központja és legnagyobb városa Lloret de Mar, amely forgalmas, éjjeli életet élő, ezeréves hagyománnyal rendelkező város. További kedvelt központ Blanes és Roses. Ottlétünkkor megcsodálhatjuk a napfelkeltét és naplementét, elüldögélhetünk a helyi kávézókban és éttermekben, vagy élményparkokban szórakozhatunk. Costa Brava hosszú, homokos partszakaszaival, vad zátonyaival varázsol el, ezen kívül búvárkodásra is alkalmas terület , történelmi építmények sokasága található itt, de hagyományőrző falvakat is láthatunk.

 • Közlekedés autóbusszal

  28 órák

Szállásértékelések - Spanyolország - Costa Brava

Összesen: 7.1 Megérkezéskor nagy csalódás fogadott a szobával kapcsolatban, de az éttermi szolgáltatás minden tekintetben rendben volt a tetőtérben a...

 • 4.5 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 5 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Megérkezéskor nagy csalódás fogadott a szobával kapcsolatban, de az éttermi szolgáltatás minden tekintetben rendben volt a tetőtérben a medence és napozóterasz is szuper volt, így végül a szoba minőségétől eltekintve jól éreztük magunkat. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba borzasztóan rossz, megérkezéskor nagy csalódás fogadott, 4 csillagos hotel helyett egy 2 csillagos apartman szoba fogadott ami nagyon Retro,az ágyon a matrac sokkal nagyobb így még ülni sem lehetett az ágyra mert lecsúszott a matrac mindig.

Szék nem volt, a szekrénybe 1 ember ruhái sem fértek el, így a bőröndben tartottuk a ruhákat. Nagyon hideg volt a szobában, ágynemű egy lepedő + egy ágytakaró volt ami alatt megfagytunk, másnap kértünk plussz takarót, kaptunk paplan helyett nagyon retro pokrócot takarónak. Eléggé illúzió romboló volt. :(

Ellátás
Az ételek finomak frissek és változatosak voltak.

Julianna K. K., Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2024.05.21., Tartózkodás időpontja:: 2024.05.09 - 05.15.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Brava, Szállás: Rosamar Maritim

Összesen: 8.8 Nagyon élvezetes tartózkodás, a szálloda tökéletes egy pár napos kirándulásra. Körülbelül 10 perces sétára található Lloret de mar...

 • 9 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nagyon élvezetes tartózkodás, a szálloda tökéletes egy pár napos kirándulásra. Körülbelül 10 perces sétára található Lloret de mar központjától és a városi strandtól. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák és a fürdőszoba tiszta volt, semmi sem hiányzott. A szobák a medencére vagy az utcára néznek. Valószínűleg mindegyikhez erkély tartozik.

Ellátás
Csak reggeliztem - svédasztalos, a menü meglehetősen ismétlődő volt, de ízletes és friss. Mindenki talál valamit a maga számára.

Szállás szolgáltatások
Csak az úszómedencét használtam - az egyik fedett, így nagyon meleg van bent és a víz is melegebb, mint a kültéri medencében.

Tengerpart
A városi strand ingyenes, kavicsos.

Agnieszka W., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.05.20., Tartózkodás időpontja:: 2024.05.12 - 05.15.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Brava, Szállás: Oasis Park

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Nagyszerű szálloda, nagyon nagy reggeli választék, magas szintű tisztaság. ajánlom

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nagyszerű szálloda, nagyon nagy reggeli választék, magas szintű tisztaság. ajánlom Teljes leírás

Ewelina M., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.05.16., Tartózkodás időpontja:: 2024.05.10 - 05.13.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Brava, Szállás: L Azure (ex. Top Gran Casino Royal)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 A nyaralás nagyon jó volt, a jövőben biztosan visszatérünk oda????

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A nyaralás nagyon jó volt, a jövőben biztosan visszatérünk oda???? Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás minősége kiváló volt, mindent szépen előkészítettek és minden nap takarítottak, új törölközőkkel és WC-papírral.

Ellátás
Ami az ételeket illeti, nagyon meg kell dicsérni az átfogó és ízletes konyhát, ahol biztosan mindenki talál kedvére valót. A gyümölcs friss és üdítő volt, főleg a sárga görögdinnye, ami számtalanszor feltűnt a tányérunkon.

Szállás szolgáltatások
A szálloda szolgáltatása nagyszerű volt, bármit meg kellett találnia az embernek, mindig készségesen adtak neki tanácsot.

Tengerpart
A strand valóban rendkívül tiszta volt, és nem is vettünk észre semmilyen szemetet. A víz elég tiszta volt, de a május eleje még nem engedett nagy úszást, inkább a szívósoknak, de azért kicsit beáztuk a lábunkat ???? A strand kb 5 perc sétára található a szállodától, ami nincs is olyan messze.

Tomáš K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.05.13., Tartózkodás időpontja:: 2024.05.02 - 05.08.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Brava, Szállás: Blue Sea Montevista Hawai

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 6.6 Összességében magát az utazást sikeresnek tartom, hiszen egy nagyon szép városról és jó kommunikációról van szó (egy napos barcelonai...

 • 7.5 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 6 Környék
 • 6 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Összességében magát az utazást sikeresnek tartom, hiszen egy nagyon szép városról és jó kommunikációról van szó (egy napos barcelonai kirándulás lehetősége). Festői hely, de egyben jó parti ajánlat is. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda az árához képest rendben van, semmi különös. Szép kilátás a tetőről, kis hangulatú medence. Néhány látnivaló az esti eltöltéshez. Biliárd, ping-pong, cyberguy, zene a bárban.

Ellátás
Az ételek nem rosszak, mindenki talál magának valót. Sajnos nincs helyi friss halétel. A sütemények édessége átlagos, mint egész Spanyolországban.

Szállás szolgáltatások
Néhány látnivaló az esti eltöltéshez. Biliárd, ping-pong, cyberguy, zene a bárban. A szálloda árához képest rendben volt. Semmi őrültség, de valahogy lazíthatnál és eltölthetnél egy kis időt.

Tengerpart
A strand egy hosszú partsáv, sajnos nem homokos, kavicsos, hanem kavicsos. Ennek azonban megvan a maga szép varázsa, és tisztán ápolják.

Piotr, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.05.08., Tartózkodás időpontja:: 2024.04.22 - 04.26.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Brava, Szállás: Blue Sea Montevista Hawai

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Spanyolország - Costa Brava