Brazília: Keresési feltételek alapján 11 szállás érhető el

Értékelések rendezése

Debret Brazília, Rio De Janeiro

Értékelés 4,7 / 5
Debret értékelés

Fantasztikus (5 értékelés alapján)

Elhelyezés 4,5 / 5

Ellátás 4,9 / 5

Környék 4,8 / 5

Alapár 4,0 / 5

Jahoda Jiří

Értékelés 4,9 / 5
Gyönyörű, téli szabadság volt.
Összesített értékelés

Gyönyörű, téli szabadság volt.

Elhelyezés 4,7 / 5

Ellátás 5,0 / 5

Környék 5,0 / 5

Elhelyezés
Megfelelő.

Ellátás
Nagyszerű, volt elég gyümölcs, emésztési problémáink nem voltak.

Hotel szolgáltatások
Kitűnő.

Tengerpart
Csodálatos.

Pelc Jiri

Értékelés 4,9 / 5
Nagyon elégedettek voltunk a helyi vezetővel Ondroval is.
Összesített értékelés

Nagyon elégedettek voltunk a helyi vezetővel Ondroval is.

Elhelyezés 4,7 / 5

Ellátás 5,0 / 5

Környék 5,0 / 5

Elhelyezés
A Debret szállodában laktunk, amely a várakozásnak megfelelő volt.

Ellátás
Büfé formájú reggeli volt, szolíd kínálattal. Elégedettek voltunk.

Hotel szolgáltatások
Jó.

Tengerpart
A híres Copacabana jó.

Összegzés
Kitűnő.

Összes értékelés

Oasis Atlantico Praia Brazília, Praia das Fontes

Értékelés 4,5 / 5
Oasis Atlantico Praia értékelés

Fantasztikus (6 értékelés alapján)

Elhelyezés 4,6 / 5

Ellátás 5,0 / 5

Környék 3,9 / 5

Alapár 3,9 / 5

Chyťová Silvie

Először is szeretném arra felhívni a figyelmet, hogy az utóbbi időben a szállodai szolgáltatások színvonala csökkent, ezért különbözik az én recenzióm a többiekétől. Nyaraltak velünk olyan egyének, akik 2. alkalommal látogattak el ide és szinte mindenki csalódott volt, de a szálloda környéke, az óceán, strand gyönyörű.
Összesített értékelés

Először is szeretném arra felhívni a figyelmet, hogy az utóbbi időben a szállodai szolgáltatások színvonala csökkent, ezért különbözik az én recenzióm a többiekétől. Nyaraltak velünk olyan egyének, akik 2. alkalommal látogattak el ide és szinte mindenki csalódott volt, de a szálloda környéke, az óceán, strand gyönyörű.

Elhelyezés
Szerényebb szállásunk volt. Ne számítson 4 csillagos színvonalra, Dél-Amerikában talán az ember ilyesmivel nem is számol. Sokan elégedetlenek voltak a szobák tisztaságával, de nekünk ezzel nem volt problémánk. Minden nap kitakarítottak és kaptunk tiszta törölközőt. Szerény, de lakályos szállásunk volt, szerintem egy tengerparti nyaraláshoz megfelelt. Pár évig szállodákba jártam, most a bungaló kellemes változatosságot jelentett.

Ellátás
Ha valaki még nem volt sehol, akkor elégedett lesz, de ha van összehasonlítási alapja, akkor rosszabbnak tűnik...őszintén szólva egy 3 csillagos egyiptomi szállodában jobban ízlett az étel...de ezt is rezervával kell venni, talán én elkényeztetett vagyok. A választék szerénynek tűnt, de megfelelt. Ez volt az első nyaralásom, ahol egy dekát sem híztam. Ami viszont nagyon zavart, az a főétkezésen kívül kínált étel volt. A jelzett snack bár 3 napon át nem zárva volt és amikor kinyitották, csak hasábburgonyát, krokettet, stb. kínáltak, egy tengerparti nyaraláson kicsit más választékkal számoltam. Ami az italokat illeti, volt bor, ami jázmin ízű volt, nekem nagyon ízlett, a sör is megfelelt, gyengébb, de olyan napsütésben megfelelő. Ne számítson sokféle koktélra, mint pl. a Karib-tengernél, volt Caipirina, Cuba Libre, ez volt minden, de ezen kívül alkoholt is kínáltak.

Hotel szolgáltatások
Ez kifogástalan volt. Velem a személyzet mindig előzékeny volt, de másokkal szemben ez nem mindig volt így. Nem mondhatnám, hogy nagyon igyekvőek lettek volna, de mindenki kellemes, készséges. Angolul csak pár személy beszélt, de mindig megértettük egymást. Ráadásul elég 6 spanyol lecke, pár portugál frázis és egyszerű konvenrzációhoz ez is elég.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta...de ez talán nem a szálloda érdeme. Csalódást okozott, hogy a strandon kevés a napernyő és a nyugágy. Az első napon emiatt jelenetet rendeztem a recepción és vittek még ki pár napernyőt, nyugágyat, de az sem sokat segített...még a reggeli előtt kellett helyet foglalni a strandon.

Összegzés
A jó benyomáson sokat rontott a Boening 737 , 800-as változatával való repülés, amivel legfeljebb Hurghadába repülnék, nem pedig az Atlanti-óceánon keresztül...megértem, hogy takarékoskodnak, de ez egy borzalmas repülőút volt, az oda vezető úton ráadásul 3x le is szálltunk. Ami tovább rontott a nyaraláson, az szerintem az alkalmatlan idegenvezető, de ennek talán az az oka, hogy nekem konkrét elképzeléseim vannak arról, milyen munkát kéne végeznie egy utazási irodának. Azt kívánom, ne Martina legyen az idegenvezetőjük. Az összes negatívumért viszont kárpótolt az Atlanti-óceán, a végtelen strand és a hely különleges energiája, csodálatos módon feltöltődtem, varázslatos volt...Talán nem annak tűnik, de elégedett voltam. A recenzióm kritikus , de ez csak azért van, mert az igazat szerettem volna megírni, ahogy azt én érzékeltem...Különben minden nagyon szubjektív...

Zíka Petr

Értékelés 4,4 / 5
Ez volt életem legjobb nyaralása. Nagyszerű a tenger, 28-30 fokos, kitűnő volt az étel, tökéletes a szállás és szuper volt az idegenvezető.
Összesített értékelés

Ez volt életem legjobb nyaralása. Nagyszerű a tenger, 28-30 fokos, kitűnő volt az étel, tökéletes a szállás és szuper volt az idegenvezető.

Elhelyezés 5,0 / 5

Ellátás 5,0 / 5

Környék 3,3 / 5

Alapár 4,0 / 5

Elhelyezés
Az embernek kevésre van szüksége. A bungaló tágas volt, a berendezés szerényebb, de semmi sem hiányzott. A légkondícionálás csendesebb is lehetett volna, és lehetett volna kevesebb a szúnyog és nagyobb a TV. Szuper volt a teraszon lévő függőágy. A szállodakomplexumot , a strandot és a 2 medencét őrizték.

Ellátás
Kitűnő volt a választék és a mennyiség is.

Hotel szolgáltatások
A mentalitásnak megfelelő. Nagyon készségesek, csak lassúak.

Tengerpart
Olaszország után nagyszerű változatosságot jelentett. Volt elég nyugágy, ha reggel siet, napernyő is jut. Ha egyedül szeretne lenni, elég pár m-re odébb menni. A tenger és a strand nagyon tiszta. Nagyszerűek a hullámok, a tenger és a levegő hőmérséklete 28-30 fokos. A 20-as faktorú krém kevésnek bizonyult.

Összegzés
Ez volt az eddigi legjobb nyaralásom. Ne feledjen el valamit vinni a szúnyogok ellen.

Összes értékelés

Miramar Maragogi Resort értékelés

Nem értékelt (0 értékelés alapján)

Hájek Lukáš

Német utazási irodával utaztunk, a repülőtértől a szállodáig kb. 2 órás az út, csak mi ketten utaztunk. Senki sem jött velünk. A helyi idegenvezető alig beszélt angolul, csak portugálul és németül. A megérkezés után azonnal foglalkoztak velünk, de nagy gondot okozott, hogy a recepción szinte senki sem beszélt angolul, elég nehéz volt az értekezés, de valahogy mindig sikerült. Választhattunk szobát
Összesített értékelés

Német utazási irodával utaztunk, a repülőtértől a szállodáig kb. 2 órás az út, csak mi ketten utaztunk. Senki sem jött velünk. A helyi idegenvezető alig beszélt angolul, csak portugálul és németül. A megérkezés után azonnal foglalkoztak velünk, de nagy gondot okozott, hogy a recepción szinte senki sem beszélt angolul, elég nehéz volt az értekezés, de valahogy mindig sikerült. Választhattunk szobát, azt amelyik nekünk tetszett, kaptunk egy welcome drink-et és a szobára kísértek bennünket. A szállodai vendégek többsége brazil, portugál és spanyol . Németek, csehek nem voltak.

Elhelyezés
A szálloda egy nagy kertben fekszik, van egy kb. 400 m hosszú medencéje. A medence vize különböző mélységű, 40 cm-től egészen másfél m-ig. A medence végében van a pool bár, vízben lévő székekkel. A kertben kb. 40 különféle bungaló volt és talán 3 emeletes épület szobákkal. Volt 30 Suite szobájuk, ahol pezsgőfürdő is van. Minden bungalóhoz tartozott egy függőágy és fotel. Amit kifogásolnék, hogy nagyon kicsi a szoba - pl. ha összehasonlítom Egyiptommal, vagy a Dominikai Köztársasággal. Kb. 6 négyzetméteres, de a szobán nem töltöttünk sok időt. Aki gyerekkel megy nyaralni, ajánlom, rendeljen egy Suite szobát. Eléggé meglepett, hogy bármelyik bungalót választhattuk és Suite szoba is előfizethető. A szobán volt TV, légkondícionálás, minibár, amit naponta feltöltöttek, volt Cola, Fanta, sör és víz - ez mind ingyenes.

Ellátás
Volt ott egy étterem, bár a strandon és bár a medence mellett. A reggeli, ebéd, vacsora svédasztalos volt. Az ülőhely sosem jelentett gondot, mindig tökéletesen megterítettek. Tiszták voltak a terítők, poharak. Volt pár féle evőeszköz. A személyzet készséges és nagyon gyors, semmire sem kellett várni, 2 percen belül hozták az italokat. Nem volt olyan káosz és várakozás mint pl. Egyiptomban. Bármit felvihettünk a szobára, sőt a szobára étel is rendelhető. Mindenből nagy volt a választék, köretek, mint különféleképpen készített burgonya - sült, hasábburgonya, burgonyapüré - minden nagyon finom volt. Sokféleképpen ízesített rizst kínáltak, sokféle tésztát. Húsból volt csirke, bárány, disznóhús, hal. Rengeteg tortát, süteményt és gyümölcsöt kaptunk. Sokféle koktélt kínáltak, voltak különböző italok. Ha pl. Pinyakoládát, Caipirinhut rendel, gyönyörűen kidíszítik és az alkohol, jég is megfelelő mennyiségű volt, nem úgy mint Egyiptomban.

Hotel szolgáltatások
A személyzet nagyon gyors és készséges. Jártak a kertben, a strandon, mindig megkérdezték, nincs-e valamire szükségünk. Semmiért sem kellett egyedül mennünk, mindent a helyünkbe hoztak. Ha 3-nál több sört, Colát rendel, külön kannában jeget is hoznak és abba rakják az italokat. Borravalót nem kell adnia, mindig észreveszik a vendéget és készségesen, gyorsan kiszolgálják - a szolgáltatás tökéletes. A szállodát 2007-ben nyitották meg, a személyzet még új. Volt asztalitenisz, egy kis konditerem. Naponta voltak animációs programok - röplabda, aerobic, este diszkó, livemusic, karaoke és különféle show műsorok. Minden program portugál nyelven zajlott. A kertben és a strandon a WiFi ingyenes a gyorsaság is megfelelő 128-256 kbit. Ha van notebookja, belefekhet a függőágyba, és az interneten keresztül élvezheti a cseh rádió, TV adását.

Tengerpart
A strand csodálatosan tiszta, finomszemcsés a homok. A szálloda szomszédságában jobbra egy kis privát villa fekszik, ahol kókuszpálmák vannak. Ha egy darabig elmegy, szinte senkivel sem találkozik. A strandon át elérhető Maragogi falucska, ahol üzletek vannak. Kb. 8 km-re fekszik, egy folyón kell átgázolni. Az úton láttuk a Hotel Praia Dourada-t és a Salinas Maragogi szállodát - nem különösebb szállodák. Árapály is volt. Apály alkalmával a parttól 500 m-re is bemehet a tengerbe, a víz csak bokáig érő. 6 óra múlva újra 2 m-es lesz. A víz jó meleg, kis hullámok voltak, 30-50 cm-esek. A víz egész évben 25-29 fokos.

Összegzés
Mesés nyaralás volt, csodálatosak a strandok, tökéletes az étel, a szolgáltatás. A szobák kisebbek és gondot jelentett az értekezés. Mindenképpen ajánlom, de ha útnak indul, tanuljon meg pár frázist portugálul és vigyen magával szótárt.

Összes értékelés

Oasis Atlantico Imperial Brazília, Fortaleza, Fortaleza

Értékelés 4,6 / 5
Oasis Atlantico Imperial értékelés

Fantasztikus (1 értékelés alapján)

Kašová Marie

Brazíliai telet érdemes megismerni. Bejártunk már pár exotikus országot, ez volt az eddigi legmesszebbre eső és a legszebb. Természetesen ez attól is függ, kinek milyenek az elképzelései. Ha szeretne valamit megismerni, van látnivaló - a vad óceán, a hegyek, az esőerdők, folyók, természet.
Összesített értékelés

Brazíliai telet érdemes megismerni. Bejártunk már pár exotikus országot, ez volt az eddigi legmesszebbre eső és a legszebb. Természetesen ez attól is függ, kinek milyenek az elképzelései. Ha szeretne valamit megismerni, van látnivaló - a vad óceán, a hegyek, az esőerdők, folyók, természet.

Elhelyezés
Fortaléza - OA IMPERIAL szálloda - az 5 csillagos kategóriához képest nem egy luxus, de megfelelő, szép. Beberibé faluja 100 km-re fekszik Fortalezától, a Praia das Fontes 4 csillagos bungalók különböző típusúak és nagyságúak. Szerények, de tágasak, romantikusak, volt függőágy, légkondícionálás, gyönyörű a környezet. A halastó tele volt hallal, lehetett halászni, de fürödni nem. Volt 2 medence és üldögélhettünk a szabadban. Az árnyékban kőből készült asztalok és fa székek voltak, mintha otthon lettem volna és mégis az óceánra láttam. Ha lemegy a lépcsőn, a strandon van. A strand terjedelems, hosszú sétákra alkalmas. Nagy volt az árapály, amit figyelni kell. A homokkő sziklák vörösek. Gyönyörűek a zátonyok és a növényzet, a természet. Exotikus virágok nyílnak, nagy békákat látni, a leguánok nem veszélyesek, kellemes volt őket figyelni. A strand tiszta, sok a kagyló, csiga, hála a vad óceánnak , nagyok a hullámok. A part mentén nem mély a víz. A napernyők ingyenesek és volt belőlük elég. A bárnál vannak székek, asztalok, minden kitűnő, lenyűgöző volt.

Ellátás
Egyszerűen kitűnő. Senkit sem láttam, akinek ne ízlett volna. Sokféle, egészséges ételt kínáltak. Az AI keretén belül egész nap ehettünk, ihattunk, mindenből volt elég. Kínáltak gyümölcsöt, fagylaltot, édességet. Eddig az AI keretén belül sehol sem láttam ennyi ételt és italt. Ha egy deci aperitívért mentem, kaptam 0,25 litert. Semmi sem korlátozott, az étel nem ismétlődik, ha igen, akkor is csak hosszabb idő elteltével, én 3 hetet töltöttem ott? Meghosszabbítottam a nyaralást még egy turnussal. Azt hiszem, ez mindenért beszél?

Hotel szolgáltatások
A kategóriának megfelelő. A szoba takarítása OK, ahogy a törölközőcsere is, beágyaztak, ágyneműt cseréltek. Volt légkondícionálás, széf a szobán, mindkét alkalommal.

Tengerpart
Tiszta, homokos - OK.

Összegzés
Brazília csodálatos. A téli időszak kitűnő, a levegő hőmérséklete 30 fok körüli, a víz 27 fokos? A városban nagy a forgalom, elég ha egy rövid időre látogat el oda, jobb a falu? Nagyon jók a szárazföld belsejébe szervezett kirándulások, de ahhoz hosszabb nyaralásra van szükség.

Összes értékelés

Lisboa Praia Brazília, Fortaleza

Lisboa Praia értékelés

Nem értékelt (0 értékelés alapján)

Brandejsová Lenka

A Lisboa Praia fekvése tökéletes nyaralást biztosít, mivel a város nyugodt részében fekszik, a szórakozástól távolabb, ha valamire szüksége van, bemehet a városba, ahol nagyon sok a turista és a helybeli lakos.
Összesített értékelés

A Lisboa Praia fekvése tökéletes nyaralást biztosít, mivel a város nyugodt részében fekszik, a szórakozástól távolabb, ha valamire szüksége van, bemehet a városba, ahol nagyon sok a turista és a helybeli lakos.

Elhelyezés
Ami a szobákat illeti, más nyaralóhelyekkel szemben egyszerűbbek, de mivel az ember csak éjszaka tartózkodik ott, megfelelő. A szálloda és annak helyiségei jók.

Ellátás
A kínálatból hiányzott a zöldség és a gyümölcs, a változatosság szinte a nullával egyenlő. Naponta ugyanaz ismétlődik.

Hotel szolgáltatások
A szállodában van pénzváltó, értékeltük az őrző-védő szolgálatot, mivel biztonságban volt a holmink ,ha nem tartózkodtunk a szállodában. Hiányzott egy kis ajándékbolt, ahol képeslapot, stb. vásárolhattunk volna.

Tengerpart
A strand nagyon rendezett, őrizték, biztonságban voltak a dolgaink. Nem volt olyan érzésünk, hogy veszély fenyegetne, ahogy azt a helyi stranddal kapcsoltaban említették.

Összes értékelés

További szállásértékelések